30. Bölüm

6.1K 262 240
                                    

iyi günümde falansiniz sanirim 😌 bölümleri ithaf etmeye başlayacağımı söylemistim. o zaman wheeininthedark a ithaf etmekle basliyorum ayol ♡
***

Bayan Edwards beni arabaya bindirip emniyet kemerimi bağladı. Hâlâ neler olduğunu tam olarak anlayabilmiş değildim. Sanırım şok geçiriyordum ve kafam acayip karışıktı.

Bir sürü şey söylemişti ve kalbim cidden çok kırılmıştı. Okul çıkışında kızlara veda ettikten sonra eve gidesim gelmemişti. Biraz kafa dağıtmaya ihtiyacım vardı çünkü. Dokunsalar ağlayacak durumdaydım ve Bayan Edwards'la yakınlaştığımız bara gitmeyi tercih etmiştim. Şarjımın bitip telefonumun kapandığını bile bilmiyordum. Muhtemelen kızlar ağzıma sıçacaktı bu konuda. Tabii onlardan önce annem ve Karl geliyor.

Bana ulaşamayınca Bayan Edwards'ı aramış olmalılardı. Onu aramayı Lauren'ın sunduğundan adım gibi emindim.

Çok korktuğunu söylemişti lavabodayken ve cidden beni bir daha bırakmayacakmış gibi sarılmıştı bana. Ondan sonra ise öpmüştü. Dudaklarım hâlâ öpücüğün etkisindeydi, ateş gibi yanıyordu. Kalbimi söylemiyorum bile. Kalp krizi geçirip ölecekmişim gibi hissetmiştim. O kadar hızlı atıyordu yani, gerçi hâlâ aynı şekilde atıyor.

"Bir daha habersiz bir yere gitmek yok ve o telefon asla kapalı olmayacak"

Yine emir mi vermişti o? Emir vermek bir insana nasıl bu kadar yakışabiliyordu, anlamıyordum.

"Telefonumu bilerek kapatmadım, şarjı bitti Bayan Edwards"

"O zaman bir daha şarjı da bitmeyecek"

"Tamam bitmez"

Hanımcıydım çok şükür.

"Benim telefonumdan Lauren'a mesaj atabilirsin, daha fazla meraklanmasınlar. Ailene de açıklamak istiyorsan benimle kalacağını söylersin, istemiyorsan arkadaşlarından birinde kalacağını söylersin"

Telefonunun kilidini açıp bana uzattı gözünü yoldan ayırmayarak. Elinden aldım ve mesaj kutusunda alıcılara Lauren'ın ezbere bildiğim numarasını yazdım.

"Aramızdaki şeyi sadece Dinah, Lauren ve Jesy'in bilmesini istiyorum"

Biraz oyun oynamaktan zarar gelmezdi.

"Neyi Bayan Edwards?"

"İlişkiyi işte Jade"

"Öğretmen-öğrenci ilişkisi mi? Onu zaten tüm okulun bildiğinden adım kadar eminim" dedim alayla.

Oha resmen dalga geçmiştim kadınla, ilk defa oluyordu bu bak.

"Dalga geçme de dediğimi yap"

Otoritesinden de asla ödün vermiyordu ama ben alırdım. Lauren'a iyi olduğuma ve Bayan Edwards'da kalacağıma dair mesaj çektikten sonra telefonu geri kitlemiştim. Ona doğru uzatıp almasını bekledim.

"Sen de kalabilir şu anlık, zaten aynı eve gidiyoruz"

Aynı eve gitmek... Cidden aynı evde kalacaktık değil mi? Şu an her şey bir kamera şakası gibi geliyordu. Kamera nerdeydi acaba, el sallayacaktım.

"Yarın okul yok, tüm gün benimlesin"

"Öyle miyim?"

"Evet öylesin"

Benim için hava hoştu, ailem içinde öyle. Bayan Edwards'la olduğumu söylemek onları baya bir yumuşatacaktı. Annemin kadını arayıp 'artık resmî olarak gelinimsin' demesinden korkuyordum. Bunu yapabilirdi, çünkü benim annemdi.

math teacher | jerrieHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin