𝐀𝐓𝐄𝐄𝐙 ~ Amikor először lát meztelenül

3.8K 267 81
                                    


Hongjoong:

Egy együtt töltött esti randi utáni reggel sikerül iszonyatosan elaludnotok, ami Hongjoong esetében nem akkora probléma, ellenben neked fontos megbeszélésed van, így csak szélsebesen pattansz ki mellőle az ágyból, és célba veszed a fürdőt. Egyszerre zuhanyzol és mosod a fogad, majd a fiúról megfeledkezve ruha nélkül rohansz vissza a szobádba, hogy felöltözz.

- Hmm... ezt az ébresztőt azért meg tudnám szokni – szólal meg hirtelen, mire te csak megugrasz ijedtedben. Felé fordulva veszed csak észre, hogy elégedetten legelteti a szemeit a testeden, amit első döbbenetedben még eltakarni is elfelejtesz, így lehetősége is van igencsak  alaposan megnéznie. – Kár, hogy most sietned kell– kacsint rád sokat sejtetően, mire te csak fülig vörösödve kapkodod magadra a ruháid, amit ő teljesen zavartalanul egy huncut mosollyal az ajkain néz végig.

 – Kár, hogy most sietned kell– kacsint rád sokat sejtetően, mire te csak fülig vörösödve kapkodod magadra a ruháid, amit ő teljesen zavartalanul egy huncut mosollyal az ajkain néz végig

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Seonghwa:

A kapcsolatotok egy izgalmas macska-egér játékból alakult az évek alatt szerelemmé, és az egymással való játszadozás azután is mindkettőtök kedvenc elfoglaltsága maradt, hogy pár héttel ezelőtt hivatalosan is egy pár lettetek. Az elmúlt még igencsak rövid időszakban nem igazán volt valódi intimitás köztetek. Persze csattantak el csókok, váltak mohóvá érintések és hangzottak el ígéretek, de ezek csak elméleti síkon maradtak... egészen a mai napig...

- Kegyetlen vagy velem, Baby – szisszen fel, ahogy este elé libbensz egy rövid, fekete, szatén hálóingben, amikor pedig egy elégedett mosollyal azt is hagyod lecsúszni a testedről, szinte felnyög a látványtól. Téged pedig mérhetetlen elégedettség tölt el, ahogy a szemeiben egy pillanat alatt lángol fel a vágy – Piszok szerencsés pasi vagyok – morogja, majd egy határozott mozdulattal ránt be maga mellé, és támaszkodik föléd, hogy birtokba vegye az ajkaid, majd az éjszaka folyamán az egész tested.

 Téged pedig mérhetetlen elégedettség tölt el, ahogy a szemeiben egy pillanat alatt lángol fel a vágy – Piszok szerencsés pasi vagyok – morogja, majd egy határozott mozdulattal ránt be maga mellé, és támaszkodik föléd, hogy birtokba vegye az ajkai...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Yunho:

Yunho és te nem rég vagyok hivatalosan is egy pár. A dolog plusz érdekessége, hogy mióta együtt vagytok most van először lehetőségetek arra, hogy hosszabb időt töltsetek kettesben, amit egy jól eldugott kis városka wellness szállodájában kívántok ki is használni az elkövetkezendő napokban. Épp az erre az alkalomra vásárolt fürdőruhádba bújsz bele, amikor a Szerelmed váratlanul belép az ajtón egy pillanatra megfagyva.

𝙆𝙥𝙤𝙥 𝘽𝙖𝙣𝙙 𝙍𝙚𝙖𝙘𝙩𝙞𝙤𝙣𝙨Where stories live. Discover now