𝐌𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀 𝐗 ~ Amikor Apucinak hívod

3.5K 275 243
                                    

Van Wonho, sőt mindig is lesz a Monsta X részekben!:3


Shownu:

Ma végre egy közös bevásárlásra sikerül nagy nehezen rávenni a Kedvesed. Habár Hyunwoo bármit képes megtenni érted, a vásárlás bevallottan nem tartozik a kedvenc időtöltései közé. Tömeg is van, sokat is kell várni. Nem, ezt az egy dolgot mindig sokkal szívesebben hagyja inkább rád. A kasszánál való sorban állás kiváltképp ki tudja akasztani, és ez most is pontosan így van

- Ígérem, otthon kárpótollak, Apuci – rebegteted meg a szempilláid, mikor már nagyon morgolódik, ő pedig hirtelen levegőt is elfelejt venni, majd azonnal körbenéz, hogy valaki hallotta-e amit mondtál.

- Igazán visszafoghatnád magad nyilvánosan – dünnyögi az orra alatt, te pedig csak felnevetsz. Imádod, hogy a nagy macsó testben egy ennyire édes maciszív rejtőzik, amit gyakorlatilag bármivel zavarba lehet hozni.

 Imádod, hogy a nagy macsó testben egy ennyire édes maciszív rejtőzik, amit gyakorlatilag bármivel zavarba lehet hozni

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Kihyun:

Egy sokáig elhúzódó turné után a viszontlátás mindig egy nagyon örömteli dolog. És ez ezúttal sincs másképp. Egy hosszan átszeretkezett éjszaka után boldogan és elégedetten bújsz a Kihyun ölelő karjai közé élvezve, hogy a Szerelmed figyelme hosszú idő után végre újra a tiéd... és csak a tiéd.

- Szeretlek, Baby – suttogja, miközben ujjai lágyan cirógatják a bőröd, jóleső sóhajokat előcsalva belőled újra.

- Én is téged, Apuci – vigyorgod, majd egy pillanatig sem csodálkozol, amikor hirtelen föléd kerekedve újra lecsap az ajkaidra, ezúttal jóval nagyobb hévvel.

- Szóval Apuci – nevet fel, miután elválik az ajkaidtól, és újra birtokba veszi minden porcikád. 

Minhyuk:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Minhyuk:

Néhány kivételes helyzetet leszámítva a Kedvesed nem igazán van elragadtatva ettől a becenévtől. Te pedig szereted annyira, hogy ezt a lehető legtöbb alkalommal ki is használd. Végül is egy nőnek az is feladata, hogy bosszantsa élete párját, nem? Te pedig – Minhyuk szerint – ebben is fantasztikus vagy.

𝙆𝙥𝙤𝙥 𝘽𝙖𝙣𝙙 𝙍𝙚𝙖𝙘𝙩𝙞𝙤𝙣𝙨Where stories live. Discover now