𝐀𝐓𝐄𝐄𝐙 ~ Amikor kiderül, hogy bérgyilkos vagy // maffia!AU

3.5K 263 173
                                    


Bérgyilkosként az ember az Ördögnek adja el a lelkét. Nincs hűség, lojalitás. Megalkuvás, fortély, és ravaszság kell. Hízelgés, és hazug szavak, amikkel az áldozat megvezethető, becserkészhető, és kiiktatható. 

Egy maffia kartellbe beépülni nem épp veszélytelen vállalkozás. De te jó vagy. Sőt a legjobb, így magabiztosan mondasz igent, amikor felbérelnek a koreai kartell frissen megválasztott vezetőjének megölésére.

De mi történik, amikor a vadászból egyszer csak  szerető lesz, a szeretőből pedig egy óvatlan pillanatban ellenség?


Hongjoong:

Mindig is a türelméről volt híres. Nem szalad ész nélkül bele a csapdákba, vagy az új helyzetekbe. Kivár, hogy ki mit lép. Analizál, következtet, és végül úgy győz, hogy az ember kénytelen fejet hajtani a zsenialitása előtt. Learatja a babérokat,  és élvezi az elismerést.

A vér is meghűl benned egy pillanatra, amikor egy átszeretkezett éjszaka után megkötözve találod magad Hongjoong ágyában, aki csak egy kifejezetten szórakozott tekintettel vizslat téged.

- Azért fáj, hogy ennyire lebecsülsz, Édesem – villant rád egy mosolyt. – Bár meg kell hagyni, ügyes voltál. Sikerült elérned, hogy kételkedjem még a saját megérzéseimben is – feláll, majd melléd lépked. – Tudod, te meg én tökéletes páros lehetnénk. Öld meg a megbízód, és gyere vissza hozzám – simít végig a meztelen bőrödön. –, vagy én öllek meg téged – szorít rá a nyakadra, miközben erőszakosan megcsókol.

 –, vagy én öllek meg téged – szorít rá a nyakadra, miközben erőszakosan megcsókol

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Seonghwa:

Szeszélyes, akár egy díva. Attraktív, megtévesztő. Ravasz, mint egy róka, irányít, és minden alkalommal eléri, amit akar. Hódít, játszik, széttör, összerak, égig emel, majd a Pokolba küld. Eléri, hogy függj tőle, hogy tudat alatt, de ő irányítson. Így már gyerekjáték számára, hogy megszerezze, amit akar. Mindenben kihívást lát, és mindig bizonyítani akar. Leginkább magának.

Amikor lebuktat, te leszel az a bizonyos kihívás számára. Nem öl meg, nem küld el, egyszerűen eléri, hogy senki már ne létezzen a számodra. Szeret, kényeztet, magához láncol, kegyetlenül, édesen. És minden csak egy hajszálon függ.

- Ilyen vagy te, T/N – gyújt meg egy gyufát, és megbabonázva nézi a fellobbanó lángot. – Veszélyes vagy, akár megsemmisíthetnél, mégis gyönyörű – dönti oldalra a fejét. – De uralkodom feletted – fújja el, egyértelműen a tudtodra adva, hogy az életed az ő kezébe van. És ezt ő élvezi...

 És ezt ő élvezi

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
𝙆𝙥𝙤𝙥 𝘽𝙖𝙣𝙙 𝙍𝙚𝙖𝙘𝙩𝙞𝙤𝙣𝙨Where stories live. Discover now