𝐍𝐂𝐓 𝟏𝟐𝟕~ Hogyan kéri meg a kezed? (2.rész)

2.9K 240 37
                                    

Jaehyun:

Az NCT fennállásának tizedik évfordulója előtt Jaehyun a kezedbe nyom egy első sorba szóló jegyet, ami csak azért furcsállsz, mert alapvetően nem szereti ha ott vagy a koncerteken. Nem miattad, hisz a kapcsolatotok évek óta nyilvános, sokkal inkább mert ennek ellenére is félt.

A koncert vége után a fiúk egyesével mondanak köszönetet a NCTzeneknek a támogatásért és a sok-sok szeretetért, amiket az évek folyamán kaptak tőlük. Jaehyun szavai pedig különösen megmelengetik a szívedet.

- Nagyon szépen köszönöm az eddigi támogatásotokat – veszi át a szót Doyoungtól. – A debüt óta, életem minden nagyobb eseményénél ott voltak a NTCzenek, ha testben nem is a szívemben biztosan. És ezen ma sem szeretnék változtatni. Minden rajongónkat nagyon szeretem, de van köztetek egy valaki, aki különösképpen közel áll a szívemhez – néz rád mosolyogva. – És szeretném ezt hivatalossá is tenni – nyújtja feléd a kezét és felsegít a színpadra, majd egy apró mosollyal és e bársony dobozzal a kezében eléd térdel. – T/N! Leszel a feleségem?

 – T/N! Leszel a feleségem?

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jungwoo :

Jungwoo sokaknak fura, elsőre neked is az volt. De gyakorlatilag ebbe a furcsaságba szerettél bele jó pár évvel ezelőtt. Ő tipikusan az az ember, akiben az édes külső egy lázadó szívet takar, és sokszor nem veszi figyelembe, hogy mi az elvárt sokkal inkább a maga feje után megy. Ennek hála pedig egy nem éppen tipikus lánykérést tervel ki...már ha tervezné.

Az egyik szabadnapján egy laza, összebújós napot szerveztek magatoknak. Kikapcsoljátok a telefonotokat és csak egymással törődtök. Beszélgettek, főzőcskéztek, kicsit még a lakást is összepakoljátok, majd a nap végén a kanapén bújtok össze, semmiségekről beszélgetve, később pedig egy-egy pohár bor társaságában bekapcsoltok egy filmet is. Mivel te vagy a soros, így romantikus filmet választasz, aminek vége után még percekig fekszetek egymás karjaiban a kanapén, mikor Jungwoo hirtelen megszólal, a több perces meghitt csend után.

- Hozzám jössz? – húz elő egy gyűrűt hirtelen a farmerja zsebéből és mosolyogva néz le rád.

- Hozzám jössz? – húz elő egy gyűrűt hirtelen a farmerja zsebéből és mosolyogva néz le rád

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
𝙆𝙥𝙤𝙥 𝘽𝙖𝙣𝙙 𝙍𝙚𝙖𝙘𝙩𝙞𝙤𝙣𝙨Where stories live. Discover now