𝐒𝐄𝐕𝐄𝐍𝐓𝐄𝐄𝐍 ~ Amikor azzal a fiúval beszélgetsz, akire féltékeny

3.3K 227 163
                                    


S.Coups:

Seungcheol egyébként is kissé féltékeny típus, de van egy fiatal hangmérnök srác, akire kifejezetten ki vannak éleződve az érzékei. Minden pillanatra ráérez, amikor akárcsak egyetlen egy szót is váltasz a fiúval. És ez a koncertek alatt sincs másképp. Egyetlen fegyvere ilyenkor a színpad, amit ki is használ, és ha lehet, még csábítóbb, mint máskor, hogy megmutassa, ő a tökéletes számodra.

- Örülök, hogy tudod, hogy ki a legjobb neked – súgja a füledbe a mai koncert után az öltözőben egy kaján mosollyal az ajkain, mikor még jóval a magánakciója után is csak elvörösödve vagy képes ránézni.

- Örülök, hogy tudod, hogy ki a legjobb neked – súgja a füledbe a mai koncert után az öltözőben egy kaján mosollyal az ajkain, mikor még jóval a magánakciója után is csak elvörösödve vagy képes ránézni

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Jeonghan:

Bízik benned. Nem az a fajta srác, aki minden számára idegen fiú láttán rohamot kap, de van egyetlen egy munkatársad, akinek gyakorlatilag már a neve említésétől is a plafonon van. Ő maga is képtelen megmondani, hogy miért, de a gondolatát is gyűlöli annak, hogy az a pasi a közeledben legyen. Mikor pedig egyszer, amikor érted megy, látja, hogy milyen vidáman eldiskuráltok, még csak elrejteni sem tudja a nem tetszését. 

- Ezt még otthon megbeszéljük – szorít rá a csípődre kissé erősebben, mikor besegít az autóba, és távozáskor még egy gyilkos pillantást küld a látszólag kissé összezavarodott srác felé.

- Ezt még otthon megbeszéljük – szorít rá a csípődre kissé erősebben, mikor besegít az autóba, és távozáskor még egy gyilkos pillantást küld a látszólag kissé összezavarodott srác felé

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Joshua:

Tökéletesen képes elrejteni a féltékenységét. Vagy legalábbis ő ezt hiszi magáról. Az esetek nagy részében tényleg nem látszik rajta, ha nem tetszik neki az, akivel éppen beszélgetsz, de akad egyetlen staffos srác, aki az egyébként mindig mosolygós, kedves Jisoot egy pillanat alatt szinte magává az ördöggé tudja változtatni. Főként azzal a ha a közeledbe megy, és úgy beszélget veled, mintha nem tudná, hogy foglalt vagy.

- Látom jól érzed magad, Jagiya – súgja vészjóslóan halkan egy fotózás alkalmával, és mikor munkához látnak sem veszi le rólatok a tekintetét egyetlen pillanatra se. A mélybarna szempár pedig semmi jót nem ígér.

𝙆𝙥𝙤𝙥 𝘽𝙖𝙣𝙙 𝙍𝙚𝙖𝙘𝙩𝙞𝙤𝙣𝙨Where stories live. Discover now