𝐍𝐂𝐓 (𝐎𝐓𝟐𝟏) ~ Nyárzáró party

2.6K 233 240
                                    

Itt is van a már sokat emlegetett M E G L E P E T É S ! 😁

Mivel is lehetne méltóképpen zárni egy nyarat, ha nem egy őrületes bulival, ahol mindenki jelen van? Komoly szervezés, és idegtépő logisztika után végre sikerül is mindent úgy összeszervezni, hogy az mindenkinek jó legyen. Nem hiába, ahol nagy a társaság, nagyok a gondok is. Ám sikerült mindent megoldani, és ez a lényeg. De persze, nem is az NCT lenne, ha minden zökkenő mentesen menne, ám minden ellenére egy fantasztikus buli elé nézel ma szerelmeddel, ami a lehető legjobb módon zárja a nyarat.

Ám édes, cuki, ciki és vicces történések minden buliban vannak, ez alól ez sem kivétel... sőt.

Johnny:

Már az indulás sem megy zökkenőmentesen. Főleg, mert épp abban a korszakában van, hogy fő a kényelem, így mikor melegítőben és papucsban slattyog le az emeletről, alig hiszel a szemednek. Mikor pedig táncra is perdül, végképp feladod.

- Én nem ismerem – temeted az arcod a kezeidbe, de te sem vagy képes elnyomni egy vigyort a koreográfia láttán. Aztán pedig sikerül pár normális ruhadarab felvételére is rávenni, de a koreográfia marad.

 Aztán pedig sikerül pár normális ruhadarab felvételére is rávenni, de a koreográfia marad

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Doyoung:

Felpörgött gyerekként várta már ezt a napot. Valójában nem csoda, hogy mindegyikük bőszen támogatta az ötletet, rájuk fér már, hogy kieresszék a gőzt. De egy bepörgött Doyounggal nem olyan egyszerű az élet. Főleg, hogy betársult a Dream mellé, megalapítva az NCT ovi Nyuszi csoportját.

- Nézd, Jagi, mit tudok – vigyorogja boldogan, miközben egy kék gumilabdát pattogtat a fején. Te pedig nem tudod eldönteni, hogy már túl sokat, vagy még túl keveset ivott. 

 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Jaehyun:

Rettentő kevés időt tudtatok együtt tölteni mostanában, így már csak ezért is lelkesedett az egész buli témáért. Egyetlen pillanatra sem mozdul el mellőled egész nap, hogy legalább egy részét bepótoljátok az elvesztegetett időnek. Bár, egy medencés ruhás fürdést azért nem hagy ki.

𝙆𝙥𝙤𝙥 𝘽𝙖𝙣𝙙 𝙍𝙚𝙖𝙘𝙩𝙞𝙤𝙣𝙨Where stories live. Discover now