𝐌𝐀𝐌𝐀𝐌𝐎𝐎 ~ Amikor a nővéredként megtudja, hogy az egyik Oneus taggal randizol

3.8K 262 19
                                    

Solar:

Először nem igazán van elragadtatva attól, hogy Seoho udvarol neked, de mikor látja, hogy milyen boldog vagy a fiúval, megbékél. Persze a nővéri ösztönöket képtelen elnyomni magában.

- Bírom a zenéteket Öcsi – fordul mosolyogva Seoho felé, de a szemeiből látszik, hogy komolyan beszél. – És nem akarom csődbe vinni a céget. De ha megbántod a húgomat, nem érdekel a CEO, lenyomlak, mint a bélyeget – kacsint a fiúra, majd a döbbenettel mit sem foglalkozva kacarászva elsétál.

 De ha megbántod a húgomat, nem érdekel a CEO, lenyomlak, mint a bélyeget – kacsint a fiúra, majd a döbbenettel mit sem foglalkozva kacarászva elsétál

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Moonbyul:

A nővéred szokása szerint a legrosszabbkor bukkan fel. Épp Leedoval beszéled meg az esti randitok részleteit, mikor Moonbyul felbukkan.

- Mi folyik itt fiatalok? – kérdezi, de tisztán süt róla, hogy mindent hallott.

- Randira hívtam a húgod – közli vele Geonhak nyugodtan. – És igent mondott.

- Ó, fiacskám, nem elég az, hogy ő igent mond – nevet fel Moonbyul. – Rap Battle. Te meg én. Ha győzöl elmehet a randira. Ha nem, akkor te mehetsz a sunyiba – mosolyodik el bájosan.

- Unnie! – csattansz fel, de ez már senkit sem érdekel. Mindketten elszánt tekintettel indulnak a próbaterem felé, te pedig csak fejcsóválva követed őket.

 Mindketten elszánt tekintettel indulnak a próbaterem felé, te pedig csak fejcsóválva követed őket

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Wheein:

Sportot űz a szívatásodból, amikor kiderült, hogy Keonhee és te randiztok. Persze emellett szuper támogató is, de sosem bírja ki, hogy ne szóljon be valamit.

- Randira mész? – érdeklődik, mikor látja, hogy a fürdőszobában sminkelsz.

- Igen – válaszolod, mikor már az utolsó simításokat végzed magadon. Ahogy megszólal a csengő már pattan is.

- Majd én beengedem a lovagod – kacsint rád. Ahogy meglátja az ajtóban álló magas srácot, még a száját is eltátja. – Húgocskám, szerintem kisszéket is vigyél. Szegény fiú ketté fog törni, ha meg akar csókolni – vigyorogja, mire Keonhee elvörösödik, te meg az ajtó elé érve, hirtelen megszólalni sem tudsz. – Bár – gondolkodik el. –, nem kell az a kisszék, fiatalok vagytok ti még az ilyen dolgokhoz – cuppant egyet a levegőbe, és nevetve élvezi a látványotok.

 –, nem kell az a kisszék, fiatalok vagytok ti még az ilyen dolgokhoz – cuppant egyet a levegőbe, és nevetve élvezi a látványotok

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Hwasa:

Na, ő elébe megy a dolgoknak. Ravn és ő egyidősek, így elég jól megvannak, néha már azt hiszik az emberek, hogy ők egy pár. Közben pedig Hwasa tudja, hogy neked tetszik a leader srác. És igyekszik kerítőset játszani, néha igencsak kínos módon.

- Hát helló, Sógor! – pattan mellétek hirtelen, mikor épp a folyosón beszélgettek. Te elvörösödsz, Youngjo pedig érdeklődve néz a nővéredre, akinek a vigyora majdnem körbeéri a fejét. 

- Unnie! – szólsz rá, de ő rád sem hederít.

- Remélem épp azt tervezed, hogy hova viszed a Húgom randizni – vonogatja a szemöldökét.

- Ha épp tudni akarod, pont erre készültem – mosolyodik el a fiú, mire te csak elpirulsz, Hwasa viszont lelkesen a levegőbe öklöz.

- Ez az! De tudod, ha megbántod... – hagyja nyitva a mondatot. – Ne feledd, tudom minden kis titkodat – fenyegeti meg a srácot, majd magára ölti a vigyorát. – További szép napot, Tubicáim! – neveti, majd elpattog az éppen felbukkanó Solar irányába.

 – További szép napot, Tubicáim! – neveti, majd elpattog az éppen felbukkanó Solar irányába

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


𝙆𝙥𝙤𝙥 𝘽𝙖𝙣𝙙 𝙍𝙚𝙖𝙘𝙩𝙞𝙤𝙣𝙨Where stories live. Discover now