𝐎𝐍𝐄𝐔𝐒 ~ Amikor rémálomból ébredsz

3.2K 246 20
                                    

Ravn:

A halk, de egyre hangosodó nyöszörgésedre ébred fel. Óvatosan fordul át feléd. Látja, ahogy az arcodra az ijedség kiül, ahogy izzad a homlokod, és ahogy rendszertelenül kapkodod a levegőt. Gyorsan kapcsolva futtatja ujjait a hajadba, finoman masszírozva a fejbőröd, ügyelve rá, hogy megnyugtasson, de ne ébresszen fel. 

Akár a varázslat, úgy hatnak a finom érintések. Szép lassan rendszereződik a légzésed, kisimul az arcod és egy jóleső halk sóhaj csúszik ki az ajkaid közül. Youngjo csak egy elégedett mosollyal nyugtázza, hogy néhány érintéssel képes megnyugtatni. Mikor biztos benne, hogy elűzte a rémálmod, óvatosan a karjai közé zár, és veled együtt alszik vissza újra, elégedetten hallgatva a szuszogásod.

- Szeretlek – suttogja még mielőtt elalszik és egy apró csókot nyom a homlokodra.

- Szeretlek – suttogja még mielőtt elalszik és egy apró csókot nyom a homlokodra

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Seoho:

Egy hosszú és stresszes nap után, az esti kikapcsolódás közben a kanapén alszol el, amit Seoho csak egy szelíd mosollyal vesz tudomásul, majd egy puha takarót terít rád, amíg ő tovább nézi a megkezdett filmet.

Egy idő után a nyugtalan mocorgásodra lesz figyelmes. Egy pillanatra megdermed, mikor látja, hogy álmodban sírsz. Lassan támaszkodik föléd, és finom mozdulatokkal kezdi el cirógatni az arcod, és halkan ébresztgetni kezd.

- Hey, Baby – suttogja, mire kinyitod a szemed, ő pedig mosolyogva törli le a könnyeid. – Itt vagyok, semmi baj – csókol puhán az ajkaidra. – Gyere, menjünk fel – kel fel felőled, majd a karjaiba véve visz fel a hálószobátokba, ahol szorosan magához ölelve ringat újra álomba.

 – Gyere, menjünk fel – kel fel felőled, majd a karjaiba véve visz fel a hálószobátokba, ahol szorosan magához ölelve ringat újra álomba

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Leedo:

Egy nyugodt délután Geonhak épp olvas, te pedig vele szemben az ölében ülve, fejedet a mellkasába fúrva szuszogsz nyugodtan. Ő néha finoman végig simít a hátadon, vagy egy csókot nyom a hajadba, idillivé téve az egészet. 

Egyszer viszont vége szakad a nyugalomnak, és hirtelen megrándulva, egy ijedt sikítással dőlsz hátra, kis híján kiesve az öléből. Ijedten kap utánad, hogy aztán a remegő tested magához húzva kezdjen nyugtató szavakat suttogni a füledbe.

𝙆𝙥𝙤𝙥 𝘽𝙖𝙣𝙙 𝙍𝙚𝙖𝙘𝙩𝙞𝙤𝙣𝙨Where stories live. Discover now