SEZON FİNALİ

5.5K 319 77
                                    

Eveeet :)

Adından da anlayacağımız üzere, Veliahtlar 2 kitapları bu bölümlerle son bulmaktadır. Yarım kalmış gibi hissedeceğinizi biliyorum, daha hiçbir şey okumadık ki dediğinizi de duyar gibiyim. Fakat bilenler bilir, Veliahtlar 2 kitabı tek kitaptan oluşuyordu. 1500-1600 sayfalara denk gelince bölmeye karar vermiştik ve üç kitap haline dönüştürmüştük. Bu nedenle size kısa gelmesi ve tadının damağınızda kalması çok normal :)

En baştan beri Veliahtlar 3 kitabını yazmak konusunda kararsızdım. Çünkü bu seriyi ben, sevenlerinden daha çok üzenleri ve hayal kırıklığına uğratanları ile hatırlıyorum ve bu bir yazar için inanılmaz bir yıkımdır. Düşünün ki, ilk kitapta yaşadığım hüsrandan sonra ikinci kitabı çıkarmamayı milyon kez düşünmüştüm. Eski yayınevim de çıkarmak istemediğini belli etmişti. Ben sırf sevenleri için gün aşırı kavga etmiş, bir sonuca ulaşmayacağını anlayınca 7 senelik yayınevimi değiştirmiş, yine de sizlere kitapları ulaştırmaya çalışmıştım. Hoş... Her zamanki gibi yarı yolda bırakılan ben oldum. Neyse...  

Yine bilenler bilir, üçüncü kitabı yazıp yazmamaya, ikinci kitapların satışına göre karar verecektim. Kurgu hazır olduğundan bana sadece yazmak kalıyordu. Peki ne oldu? Benim yüzüme gülen arkamdan söven okurlarım, her zamanki gibi şaşırtmadı ve ENSAL hikayesi tahmin edilen satışın ucunu bile yakalamadı. (Sözüm kitabı alıp destek olanların haricindekileredir.) Yeni yayınevi de satışlardan sonra bu hikayeleri çıkarmaya pek sıcak bakmayınca sizler (gerçekten seven ve destek olanlar) mağdur olmasın diye kitapları buraya yüklemeye başladım.

Ve her güzel şeyin bir sonu olduğu gibi yazılı hikayelerin de sonuna geldik...

Şimdi soracaksınız ki 3. kitaplar olmayacak mı? 

İnanın bilmiyorum. Bu seri beni çok üzdü, çok yordu, çok kırdı, hatta kimi zaman yazma isteğimi bile elimden aldı. Aranızda kitap yazanlar varsa biliyordur, bir yazarın en büyük ilhamı okurlarıdır ve okunduğu sürece verimli ve seri bir şekilde yazar. Sürekli bölüm atan ya da sürekli kitabı çıkan yazarlara şöyle bir bakın, okunmadan bunu yapmıyorlar değil mi? :)

"Kendim için yazıyorum" diyen yazarların hepsinin bir yanı kırıktır anlayacağınız :)

Gün gelir, bu seriler burada hayat bulmaya devam eder, kim bilir. Ama şimdilik Veliahtlar hikayelerine ara veriyoruz. 

Kalemimi gerçekten sevenlerin beni diğer hikayelerimde de destekleyeceğini biliyorum. Desteklemeyenlerin de canı sağ olsun, açıkçası bundan sonra kimseyi umursamıyorum :) Kendim için yazıyorum deyin siz anlayın ballı çörekler...

Tekrar görüşeceğimiz güne kadar, mutlu kalın.

(kalp)

*

MASAL

Zaman hangi ara yeni bir seneyi müjdeleyecek güne dayanmıştı, anlamıyordum. Resmen yılın en sevdiğim gününe uyanmıştım Fakat alışılmışın dışında, bu sabah dünü yaşıyormuşum gibi de heyecansızdım. Son zamanlarda yaşanan olaylardan ne tadım kalmıştı ne de tuzum. Cem Baba'nın durumunda en ufak bir değişiklik yokken, ailem ile aramdaki sorunlar tam anlamıyla çözülmemişken, kör kütük aşık olduğum adamdan en son gördüğüm geceden beri haber almazken eğlenebileceğimi de sanmıyordum.

Yine de beşizlere, tüm bu olumsuzlukları hissettirmemek için bu gecenin organizasyonuna katılmak zorundaydım. Bana verilen görev, gece için gerekli olan eksiklerin tamamlanmasıydı. Lavin'in gönderdiği liste, amcamlarda her zaman bulunan yiyeceklerin sıralanmasıydı. Sanırım halhal fazla yedekçi bir kişilikti.

VELİAHTLAR 2 - ENSALWhere stories live. Discover now