8

654 53 5
                                    

Visszamászok nyakához és mellkasát simogatva kezdem szívni puha bőrét. Tetszik, hogy még szebbé tehetem így is tökéletes bőrét. Néhány helyen újabb harapás nyomokat hagyok és lassan végig nyalok nyakán. Felpillantok vágyakozva ajkaira és közelebb is hajolok hozzá. Szinte érzem leheletét számon, de nem csókolom meg. Ezzel még várok. Mindent sorjában...vagy mégsem? Egyik kezével tarkómnál hajamba túr és közelebb húz magához.

-Kérlek csókolj meg..-Suttogja vágyakozva és tekintetemet fürkészi. Halványan elmosolyodom és nyelvemet szájába áttolva kezdem kóstolgatni ajkait. Láthatóan megszeppent, hogy egyből nyelvével játszadozok sajátommal, de próbálja viszonozni ügyetlenül. Simogatni kezdem forró bőrét és halkan ajkai közé sóhajtok. Percekig csak ajkaival foglalkozok, majd elszakadok tőlük és lejjebb haladva harapok mellkasába. Halkan felszisszen, de nem állít le csak jobban kidomborítja mellkasát. Elmosolyodom és fenekét megmarkolva kezdem mellbimbóját nyalogatni, szopogatni. Nyögései zene fülemnek és, ha nem lenne szűz, fixen belé vágódnék. De egy darabig csak egy szép álom lesz.

Felpillantok és tekintetünk egyből találkozik. Olyan fura érzésem van.. teljesen magába bolondít és csak magamnak akarom, pedig még nem is ismerem olyan régóta. Nem akarom, hogy visszamenjen a tengerbe.. önzőség lenne magamhoz láncolnám, de minden egyes pillanatot kiélvezném.

Végig nyalok hasán és nagyobb terpeszbe rakom lábait. Szemeit nézve sóhajtok fel halkan. Olyan, mint aki teljesen ártatlannak tűnik.. de közben ott van a tekintetében az is, mintha pontosan tudná mi történik és élvezi a helyzetet, hogy ennyire összezavar csupán a nézésével.

Lassan simogatni kezdem alhasát, farkához hajolva és tövénél csókolgatom, miközben hallgatom édes sóhajait. Több helyen is megszívom tagját, míg nem makkját kezdem nyalogatni és vékony bőrét lehúzom amennyire csak tudom. Csillogó szemekkel nézem arcát és tagjára hajolva kezdem szopni. Hajamba túrva löki fel csípőjét a kis telhetetlen és nyögésekkel adja tudatómra, hogy tetszik neki. Gyengéden megmarkolom combját és direkt lassan mozgatom a fejemet. Nyöszörögve néz rám és próbálja lenyomni a fejemet jobban, de nem engedek. Egyszerűen kényszert érzek, hogy kínozzam.. és engedek ennek az érzésnek.

Megszívom farkát és arcában gyönyörködve engedem torkomig többször is, majd egyik kezemmel mellkasára simítok. Mellbimbóját kezdem morzsolgatni és folyamatosan szopom bő nyállal édesemet.

-Kookh..többet akarok, mégh..-Nyög folyamatosan és szenvedve néz rám. Ködös tekintettel nézek rá és kiengedem ajkaim közül farkát, majd kissé hirtelen jön nekem is, de kikötöm kezeit az ágyhoz. Az ágy szélére kiállok és kiéhezetten mérem végig.
-Mit csinálszh? Engedd elh a kezeimet!-Néz rám megszeppenve és még kicsit hevesen veszi a levegőt. Ránézek álló farkára, ami szinte alhasához van simulva és megnyalom ajkaimat. Kezeit elkezdi rángatni, mintha úgy tudna szabadulni.

-Jiminie, ne rángasd a kezeidet. A végén foltos vagy sebes lesz a tökéletes bőröd.-Térdelek mellé és végig simítom tenyeremet arcán.-Tökéletes.. tudod Jiminie, te már az enyém vagy.-Suttogom és nyomok egy rövid csókot ajkaira.

Olyan mintha nem is én lennék. Sose kötném ki akarata ellenére és nem is mondanék ilyeneket.. Élvezem a helyzetet, de nem értem miért.. Minden porcikáját magamnak akarok tudni és mindenhol megakarom érinteni, jelölni. Mi van velem ma?

-Kérlek.. engedj el.-Néz rám elveszetten, de ez csak egy álarc amit lehet soha sem fogok megtudni.

Ujjamat végig húzom nyakától, mellkasán keresztül, egészen tagjáig és makkján kezdek körözni vele, mire halkan végre hallhatom nyöszörgését. Ajkait birtokba veszem, még mielőtt újra felesleges beszédbe kezdene és lágyan ízlelgetem, mintha csak a kedvenc desszertem lenne.
Már most érezni akarom, ahogy apró körmeit bőrömbe nyomja és alig tudja viszonozni csókomat egy vadabb szex közben nyögései miatt..
Kissé már lucskos farkát újra megragadom és egy elég gyors tempóban kezdem verni neki, közben folyamatosan élvezem ahogy a számba nyög édes hangjával.

Agyamat még mindig teljesen ellepi az ismeretlen köd és szinte vágyakozom, hogy kínozhassam szexuálisan.. meddig bírná ki vajon, hogy nem engedem elélvezni? Mennyire könyörögne?

Szemeimet kissé összeszorítom a csók közben, hogy ne csináljam meg a bennem lévő dolgokat és már csak az hoz vissza a valóságba, hogy megfeszül, majd egy kéjes nyögéssel elélvez.

Lassan elválok ajkaitól és meglepetten nézem, hogy tényleg kikötöttem, nem csak álmodoztam róla. Kissé zavartan megtörlöm a kezemet, amin élvezete volt, majd elengedem a kezeit. Lihegve hunyja le a szemeit egy pillanatra, majd picit elhúzódva néz rám.

-Én.. én nem tudom mi ütött belém..ne haragudj..-Kelek fel lassan és körbe nézek a szobában.-Elmegyek kiszellőztetni a fejem.. addig pihenj.-Kapom fel az ingemet a földről, hisz kint nincs annyira jó idő, majd ki sietek a házból. Szegényt nem is hagytam megszólalni..de muszáj sétálnom most.

Egy mély levegőt véve sóhajtok, majd ajkamba harapva sétálok a szinte üres utcán. Miért csináltam és mégis mi a francot gondoltam? Teljesen elment az eszem.. jó, hogy nem okoztam neki nagyobb fájdalmat..
Órákig csak bolyongok az utcákon és eléggé besötétedett már. Mikor belépek az ajtón, anya leszid, hogy hogy hagyhattam egyedül a vendégünket. Elmondtam egy gyors bocsit és lassan bemegyek Jiminhez, aki már édesen alszik. majd mellé fekszem.

-Sajnálom.-Suttogom halkan, majd nyakába nyomok egy csókot és magamhoz ölelve alszom el.
Egész éjjel mocorogtam és kissé talán le is izzadtam.. Végig Jiminnel álmodtam, ahogy sellőként úszik.. Tekintetével most is elvette az eszemet és nem bírtam figyelmen kívül hagyni kecses mozdulatait. Teljesen a fejembe férkőzött ez a fiú..

Reggel fáradtan ülök fel és folyamatosan rá gondolok. Az alvó fiúra nézek és halkan sóhajtok.
-Mit csinálsz velem?-Simítok arcára és lassan visszadőlök mellé.

Segíthetek? {Jikook FF. 18+}Where stories live. Discover now