6

635 59 14
                                    

-Kook van valami baj?-Néz fel rám, miközben mellkasomat piszkálja.

-El kell tűnnünk.-Suttogom és a vízre kapom a tekintetem, mikor hálókat dobnak ki rá fölöttünk. Egyből ijedten tekint rám és kicsit elhúzódik.

-Te hívtad őket?-Néz nagy boci szemekkel.

-Dehogyis! Sose tennék ilyet! Gyere haza viszlek.-Kelek fel és megpróbálom felvenni mennyasszony pózba, de rohadt nehéz az uszonya. Így nem fogok tudni futni és észrevesznek. Hallom, hogy néhányan jönnek le, így a pánik is jobban érződik rajtam. Jimin ajkát harapdálva nézi a földet, mintha gondolkodna valamin.

-Kook..rakj le.-Motyogja halkan.

-Nem raklak le!

-Alig bírsz el. Te is tudod, hogy ez így lehetetlen.-Simogatja arcomat.-Bízz bennem és rakj le.

Nem szívesen de lerakom, majd idegesen nézelődök, hogy mikor érnek ide. Nem akarom, hogy bántsák bassza meg..

-Fordulj el. Csak egy pár másodperc ígérem.-Mosolyog biztatóan, de látszik, hogy fél. Ki ne félne, miközben vadásznak rá?! Sóhajtva megfordulok és idegesen toporgok egyhelyben. A vizet nézve hallgatom, ahogy egyre közelebb ér a beszélgetés és szinte már sírhatnékom van. Pedig nem az erősségem a sírás. Ajkamat már véresre harapdáltam és amint meghallom, hogy visszafordulhatok, megteszem, majd nagy szemekkel nézek le rá.

-Ezt...ezt..meg hogy?-Nézek végig rajta és látom, hogy emiatt elpirul.

Most nem egy két méter hosszú sellő fekszik előttem..Hanem egy alacsony fiú, aki meztelen..anyám.

Megrázva fejem, kapom fel kicsiny testét és sietve elindulok haza. Még ha nem is kapják el, ne nézegessék meztelenül! Most úgy viselkedek, mintha a palija lennék. Most egy csomó kérdésemre kaptam választ! Vagyis nem..de mindegy.

-Hé! Ti ketten!-Hallok meg mögülem egy mély hangot. Kérdően hátra pillantok, de nem fordulok meg.-Mit csináltok erre?

-Ömm..úsztunk! De elveszett a vízben a fürdő nadrágja, szóval sietnénk haza.-Mondom határozottan és Jimin mellkasomba nyomja a fejét.

-Adhatunk egy törölközőt.-Jön közelebb. Az mondjuk nem lenne rossz..

-Azt megköszönnénk.-Mosolygok halványan. Jimin kezébe adja a törölközőt, majd lassan lerakom állásba, hogy köré csavarjam, ám Chim össze esett. Nem tud járni?

-Béna a fiú?-Néz kérdően rám, én meg lenézek a zavart fiúra.

-Nem, dehogyis! Csak tudja..kicsit durvább voltam vele.-Vakarom meg a tarkóm.-Csoda, hogy nem hallották a hangját.-Béna kifogás, de hihető. Jimin köré csavarom a törölközőt, majd felkapom és magára hagyom a megszeppent férfit.

-Ennél nagyobb hülyeséget nem tudtál volna kitalálni?-Csap mellkasomra. Nevetve nézek felfújt pofijára és orrára puszilok, mire még vörösebb lesz.

-Legalább megúsztuk! Egyáltalán miért nem mondtad, hogy vannak lábaid?-Vonom fel szemöldökömet és kényelmes tempóban sétálok a homokban. Így emberként tök könnyű..és apró.

-Mert nem tartottam fontosnak..-Nézi lábait, majd engem.-Köszönöm Kook. Most valószínüleg halfilé lennék..vagy ha lábakkal találnak meg, akkor lehet megerőszakolnának. -Motyogja halkan. Ebbe rossz belegondolni is..

-Ne gondolkozz ilyeneken. Nem történt meg és kész.-Mosolygok rá.-Féltelek..Velünk laksz pár napig, rendben?

-A szüleim mérgesek lesznek..De jó.-Húzza mosolyra ajkait.-Te is szülőkkel vagy nem? Nem lesznek mérgesek, hogy betoppansz egy meztelen idegen fiúval?-Néz aggódva.

-Nyugi, anyáék inkább örülnek, ha nem egyedül vagyok. Na meg van rajtad törölköző, majd azt mondom fáj a lábad, ezért cipellek.

-A vadásznak miért nem ezt mondtad?-Húzza fel az orrát.

-Pánikoltam!-Nevetek fel.-Majd nálam kapsz ruhát. Bár nagyok lesznek rád. Olyan kis pici vagy..már értem a törpe becenevet.-Kuncogok halkan.

-Ne már. Ne emlékeztess te is.-Nyomja arcát vállamba.

Lassan a kapunkhoz érek és ránézek.

-Meg vagy Jimin?-Nézem pufók arcát és elmosolyodom, hogy elaludt.

Csendben bemegyek a házba és apa értetlen tekintetével találkozok.

-Megöltél egy fiút?-Teszi fel kérdését, mire halkan felnevetek.

-Dehogy. Ő róla beszéltem, hogy barátok lettünk. Fáj a lába, így hoztam csak bealudt.-Mosolygok rá és elém jön.

-Ez fura kimondani..de meseszép.-Nézi arcát.-Mintha egy..-Kezd bele majd elneveti magát.-Hagyjuk. Vidd a szobádba, anyád hamarosan kész az uzsival.

Bólintok egyet, majd szobámba sietek. Lassan lerakom az ágyra és leveszem a törölközőt. A szekrényemhez menve veszek ki egy kisebb alsót, majd vissza fordulok hozzá. Hasra fordult, így rálátást nyertem fenekére. Milyen eper segge van?! Hozzá kell érnem! Anélkül nem halhatok meg!

Lassan leülök mellé az ágyra és megsimítom kerek fenekét. Nyammogva fordítja fejét a másik oldalra és alszik tovább. Óvatosan belé markolok és ajkamba harapva nézem. Istenem de feszes és gömbölyű..Minden sellőnek ilyen? Még mindig rengeteg kérdés kavarog bennem..De most csak alfelére koncentrálok..Egyszer tuti benne leszek és ki is fényesítem. Nyomok egy csókot popójára, majd ráadom az alsómat és be takargatva hagyom aludni.

Lenézek ágyékomra és felsóhajtok. Irány a fürdő Jeon..Megsimogatom Jimin haját, majd bemegyek a fürdőbe és leülök a wc ülőkére.

Kint maradt a telefonom..akkor marad a képzelet erőm..

Lassan elő bujtatom félmerev tagomat és végig simítok magamon felsóhajtva. Akaratlanul is magam elé képzelem Jimint, ahogy előttem térdel és ajkai pár centire vannak farkamtól, ami rándul egyet az elém táruló látványra. Megragadom magam és egy ütemes tempóban mozgatni kezdem kezemet, közben száját képzelem magam köré. Azok a vastag ajkak..Felnyögök a gondolatra és gyorsítok kezemmel.  Fejemet a falnak döntöm hátra és ajkam megnyalva sóhajtozom Jimin nevét. Hüvelykujjammal körözni kezdek makkomon, mire kéjesen felnyögök hangosabban. Tenyeremet számra tapasztom, nehogy felébresszem az alvó fiút.
Kezembe harapva torzul el arcom az élvezettől és érzem, hogy nem kell sok, így rákapcsolva kezdem gyorsabban mozgatni kezemet nemességemen. Percek múlva Jimin nevét nyögve élvezek markomba és lihegve húzom mosolyra ajkaimat.

Amint összeszedtem magam, felkelek és megmosom a kezem, majd felhúzom fürdő nadrágom.

Segíthetek? {Jikook FF. 18+}Where stories live. Discover now