Bölüm 51

29.7K 1.8K 658
                                    

Previously on Sağa Kaydır

''Eyluül.. Daha güzel bir şekilde sormak isterdim ama sanırım daha fazla dayanamayacağım..''

''Kadınım ol Türk kızı.. Evlen benle.''

***

Ölmüştüm değil mi? Ölmüş ve yediğim tüm nanelere rağmen bir şekilde cennete girebilmiş, hayalimdeki hayatı yaşıyordum.

Gözlerimi birkaç kez kırpıştırıp kendime ufaktan bir cimcik attığımda hala üzerimde uzanan Anthony'nin laciverte dönmüş gözlerini görmemle ağzım hafif açık kalakaldım. Gerçekti, az önce duyduğum şey gerçekten sorulmuştu.

''Eyluül.. Bir şey demeyecek misin?''

Anthony'nin sabırsız bir tonda sorduğu soruyla artık bir şeyler söylemem gerektiğinin farkına varırken gözlerimi birkaç kez daha kırpıştırdım ve belki de bir evlilik teklifine verilebilecek en garip cevabı verdim.

''Emin misin?''

Kendimde olmadığım bir gerçekti. Bedenimin yaşadığı o patlamayı şimdi kalbim yaşarken, Anthony'nin de yaşadığı adrenalin mi buna sebep olmuştu anlamak istiyordum.

Sorduğum soru üzerine Anthony yüzüme bir süre garip garip baktıktan sonra birden kendini üzerimden yatağın üzerine, hemen yanıma attı ve kahkahalarla gülmeye başladı.

Gülüşü normal bir gülüşten uzakken daha çok kafayı yemiş gibiydi. Kahkahalarının arasından konuşmaya çalışsa da kelimeleri boğuk boğuk çıkıyor buna rağmen kendini durduramıyordu.

''Sen.. Sen az önce.. Bana emin misin diye mi sordun?''

Sonunda ne dediğini anlayabildiğimde bakışlarımı tavana diktim ve dudaklarımı ısırarak yanıtladım. Hala sorduğu soruya inanamıyordum.

''Hı hı..''

''Evlilik teklifime vereceğin cevap bu mu yani?''

Anthony'nin de sinirleri bozulmuş olacak ki kendini hala gülmemek için kendini sıkıyor, garip surat ifadesiyle bana bakıyordu.

''Pekala, emin olman için bir daha sorayım o zaman.''
''Benimle evlenir misin Türk kızı?''

Uzandığı yerden kafasını bana çevirmiş cam gibi parlayan mavi gözleriyle bana döndüğünde bu sefer de beni bir gülme aldı.

''Sen..Sen eminsin?''

Böyle bir şeyi, hele hele az önce yaşadığımız o sıcak dakikalardan sonra hiç beklemediğimden benim de sinirim bozulmuştu.

''Eyluül?!''

Anthony'nin sinirliye yakın çıkan sesiyle gülmekten nemlenen gözlerimi sildim ve derin bir nefes aldım.

''Evlenirim koca adam..''

Lafımı tamamlamamla Anthony atik bir hareketle yeniden üstümdeki yerini aldığında hiç bekletmeden dudaklarıma uzandı.

''Dünyanın en şanslı kadını olmaya hazırlan güzelim.''

Öpücüklerinin arasından ukalaca konuşmayı ihmal etmediğinde serseri Anthony'nin geri geldiğini anlamıştım ama ona bazı kötü haberlerim olacaktı.

Sağa Kaydır 🏀Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin