Bölüm 21

47.6K 2.4K 367
                                    

Gece gece çığlık atmamak için kendimi zor tutuyordum. Anthony'nin lank diye beni takip etmesiyle panikle tuşlara dokunmaya başladım.

heylul: Anthony ne yaptın sen?

antlamar19: Ne yapmışım?

heylul: Takibi geri çeker misin? Lütfen..

antlamar19: Anlamıyorum Eylul.. Hoşlandığım kızı takip ettim hepsi bu.. Böylesine küçük bir şey için neden bu kadar panik oldun?

heylul: Takip ettiğin 10 insandan biri olduğum için.. İnsanların peşimize düşmesini istemiyorum Anthony.. Lütfen..

antlamar19: Neyim ben Hollywood yıldızı filan mı? Hayatımda paparaziler yok, rahatla.

heylul: Buradaki magazini bilmediğin için böyle konuşuyorsun.. Türk sabah kuşağı için oldukça iyi bir malzeme.. Amerika'lı ünlü basketçinin takip ettiği gizemli Türk kızı kim? Ah haber başlıkları bile hazır..

antlamar19: Dediğin gibi olsa bile..Biz mutlu olduktan sonra kimin umrunda Türk kızı? Hep saklanmak mı istiyorsun?

heylul: Benim umrumda Anthony! Ve hayır..Hayır hep saklanmak istemiyorum ama bir süreliğine gizli kalsak bizim için daha iyi olabilir..En azından bir şeylerden emin olana kadar..

Görüldü

Anthony'nin yaklaşık 2-3 dakika cevap vermemesiyle gerilsem de onu kıracak bir şey dediğimi düşünmüyordum ama bir yandan da bu sessizlik pek hayra alamet değildi..

antlamar19: İstediğin gibi takibi geri çektim.. Ve belki de bir şeylerden emin olabilmen için biraz yalnız zaman geçirmeye ihtiyacın vardır. antlamar19: İyi geceler.

Şaşkınca telefona bakarken bir şey yazmak gibi bir niyetim yoktu. Daha bir saat öncesinde sarıldığım adam niyetimi bu kadar çabuk sorguluyorsa bana güvenmiyor demekti ki kendimi insanlara ispatlamaktan nefret ederdim. Tüm demek istediğim biribirimizi iyice tanıyana kadar biraz gözlerden uzak olmanın bizim için iyi olacağı iken Anthony lafımı çok yanlış anlamıştı.. Benim gözümde böyle ufak şeyler büyümemeliydi fakat Anthony daha ilk dakikadan postayı koymuştu..Enerjimizi böyle aptalca şeylere harcamaktansa birbirimize harcamayı tercih ederdim.. Yanaklarımı şişirerek telefonumu sehpaya bıraktım ve soluma doğru döndüm.. Günün tüm yorgunluğunu ve stresini hissederken hiçbir şey düşünmek istemedim. Sadece uyuyup dinlenmeliydim, Anthony ve annemle yarın uğraşacaktım. Gözlerimi kapatıp kendimi tatlı uykuya teslim ederken son yaşanan tatsızlığa rağmen mutlu hissediyordum..

Gün ayıp kargaların da ötmeye başlamasıyla annem kalkmış kahvaltı sofrasını hazırlarken ben de yattığım yerden aylaklık ediyordum. Ah, annenin evde olma faktörü kendini hemen hissettiriyordu.. Poğaça veya tostla geçiştirdiğim acele kahvaltılarım şimdiden yerini eksiksiz bir kahvaltıya bırakmıştı bile.

''Kız, bugün dersin kaçta bitiyor Eylül?'' Annemin sorusuyla gerinerek koltukta doğruldum ve gözlerimi ovuşturarak boğuk sesimle yanıtladım.

''En son dersim 5'te genelde 6 gibi bitiyor.'' Minik bir detayı atlamıştım..Ondan bir önceki dersim 12'de bitiyordu ve ben 5teki dersime girmeyi düşünmüyordum. Bu sürede Anthony'le konuşmam gerektiğinin farkındaydım ama anneme de dert anlatma niyetinde değildim. Yani beni okuldan 6'da çıkacak bilse daha iyi olurdu.

Sağa Kaydır 🏀Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin