Bölüm 44 Kesit

25.7K 1.4K 204
                                    

''Ben... Ben ne diyeceğimi bilemiyorum.. Çok üzgünüm..'' Genç kız dolu gözlerle adama bakarken daha fazla dayanamadı hemen yanında oturan adama uzanıp parmak uçlarını adamın hırpalanmış suratında gezindirmeye başladı.

''Çok özür dilerim.. O gün seni hiç karıştırmamalıydım.. Bunu yaşamak zorunda değildin..'' Burcu ağlamamak için dudaklarını ısırırken böylesine bir ''aileye'' sahip olduğu için içinden lanetler okuyordu.

''Sana sarı bela diyorsam etrafında olunca belaya bulaşmayı göze almışım demektir sarı bela..'' Kızın suratında gezen parmakları ona sabah veremediği öpücüğü vermesini fısıldarken genç kızın sözleriyle dikkati dağıldı.

''Abimler seni unutana kadar bir süre görüşmeyelim. Ben her şeyi halledeceğim. Tamam mı? Her şeyi..''

Burcu aynı şeyleri tekrarlayarak kendisinden uzaklaştığında kızın iyi olmadığını görebiliyordu.

''Burcu..''

''Halledeceğim.. Her şeyi çözeceğim..'' Salonda aynı şeyleri söyleyerek volta atan kızın kendisini duymaktan çok uzakta olduğunun farkındaydı. Transa girmiş gibi kendini tekrarlıyor, titrek elleriyle bir sinir krizinin eşiğinde olduğunu belli ediyordu. Ailesiyle ilgili anlattığı kadar anlatmadığı olduğundan adı gibi emindi genç adam. Karşısındaki bu genç kız aldığı yaraları pek belli etmiyordu belki ama zayıf anlarındaki davranışları aslında ne kadar kötü durumda olduğunu ele veriyordu.

''Burcu! Kendine gel!'' Hakan yerinden kalkıp atik bir şekilde volta atan kızı kolundan yakaladığında Burcu da mavi gözlerini adamın elalarına dikti.

''Sadece bir süre yan yana gözükmeyelim. Kimsenin daha fazla zarar görmesini istemiyorum. Bir planım var. Halledeceğim.''

''Kaç kere halledeceğim dediğinin farkında mısın sen? İyi değilsin tamam mı?! Halledeceğiz Burcu. Yalnız değilsin.''

Adamın sert sesiyle irkilen genç kız kolunun hala Hakan'ın eli tarafından kavrandığını fark etti ama çekmek için bir şey yapmadı. Karşısındaki adam sert gözlerle kendisine bakıyor, dediklerinde oldukça ciddi duruyordu ancak bu zamana kadar her şeyle kendisi baş etmişti. Şimdi de öyle yapacaktı.

''Karışma Hakan. Kimse daha fazla zarar görmeyecek. Bu sorunu kökten çözeceğim.'' Mavi gözleri hırsla parlayan kız inatçıydı fakat bilmiyordu ki karşısındaki adam da öyleydi.

''Nasıl çözeceksin ha nasıl?! O adamla evlenerek mi?! '' Hakan ani çıkışıyla kızın irkildiğini hissetti ama kendini kötü hissetmedi, Burcu'nun böyle bir şeye ihtiyacı vardı. Olaylar kendi başına halledemeyeceği kadar büyümüştü.

''Gerekirse evet! Bıktım artık, bıktım! Yeter! 15 yaşımdan sonrası yok benim anlıyor musun YOK! Biraz daha rahat edeceksem eğer evlenirim. Allah kahretsin ki evleni...''

Genç kızın sözlerini tamamlayamadı, dudaklarındaki sıcak dudaklar izin vermedi. Bir an ne olduğunu anlayamamış, fakat sonradan beline dolanan eller ve dudaklarındaki dudakların baskını arttırmasıyla aklı başına gelmişti. Karşısındaki adam onu resmen öpüyordu. Hem de onun sabah yaptığı gibi kaçamak değil, alanen, dudaklarını dudaklarının arasına alarak yavaşça öpüyordu. Boşlukta öylece sallanan ellerini kaldırıp adamın geniş omuzlarına yerleştirmek, içini ısıtan bu dudaklara karşılık vermek istedi. Ama yapamadı. Her şey çok hızlıydı. Hayatındaki her şey kontrolü dışında gelişiyor gibiydi ve şimdi bir süredir kafasını karıştıran bu adam onu öperek işleri daha da karıştırıyordu. İstemeden de olsa kendini yavaşça geri çekti. Nefesini toplarlayıp bir şey söyleyeceği sırada adamın sesini duydu.

''Nefesini tüketme.. Kendine gelmen için böyle bir şey gerekiyordu. Ve ayrıca karıcım, kocanın yanında başka erkeklerle evlilikten bahsetmek hiç hoş bir davranış değil.''

***
Uzun süre olmayışımın minik özürü. Hakan & Burcu görmek isteyen okurlarıma minik bir hediyem olsun.

Dahası ve fazlası 44.bölümde sizlerle :)

Sağa Kaydır 🏀Where stories live. Discover now