Jimin special (11)

1.9K 76 9
                                    

 Yumi-Yung írta.💜 Ugyan kicsit későn, de sajnos mindkettőnknek beleszólt a magánélete, de jobb későn mint soha, nem de? Tessék szépen olvasni. 😊

Egy egyszerű mosoly, többet jelent mint bármi más. Az ő mosolya jelentette számodra a nehéz napok átvészelését. Ha valaki megkérdezni, hogy boldog gyermekkorod volt - e? A mosolyod lehervadna arcodról. Édesapám nagyon sokat ivott, s ennek következményei is voltak. Sokat sírtál emiatt, de mégis mosolyogtál 8 éves korodig. 8 - dik születésnapodon az egyetlen barátod is elhagyott, de egy ígérettel.

- T/N mikor újra találkozunk ígérem minden nap a mosolyodért fogok harcolni - símit arcodra - légy erős s kérlek tarts ki - majd elsietett. Reménykedtél, hogy újra látni fogod őt, hiányzott. Azóta 12 év telt el. Nemrég töltötted a 20 - ik születésnapod. Születésnapjaidon minden alkalommal egy hatalmas gombóc tátongott torkodban, sírtál az emlékektől, hogy szenvedni fogsz tőlük, s egy igérettől melyben már nem hittél. Ma a munkahelyeden te voltál a soros, hogy zárj. Már mindennel majdnem kész voltál csak a mosogatást fejezted. De ezt egy apró csilingelő hang megzavarta.

- Elnézést, de kérem távozzon már zárva vagyunk. - te fel sem nézve mondtad. A vendég csak rád nézett majd közelebb sétált a pulthoz. A látókörödben kér szürke cipő jelent meg.

- Kér... - emelted fel kobakod, de a szó mely ajkaidat akarta elhagyni elveszett ahogy meg láttad. Az idegen rád mosolygott, amitől szíved hatalmasat dobbant. - Jimin? - kérdezted félve. Ő csak bólintott egyet amitől szürke koronája megmozdult.

- T/N vissza tértem ahogy ígértem - te kiléptél a pult mögül s szembe áltál vele. - Köszönöm, hogy nem adtad fel - simít arcodra

- Nagyon hiányoztál. - ölel gyengéden magához.

- Te is nekem! - bújsz bele ölelésébe.

- Kérlek többet ne hagy itt! - kezdesz el pityeregni.

- Soha többet nem foglak! - húz még jobban magához s egy apró puszit hint fejed búbjára 

BTS ReakciókWhere stories live. Discover now