101🎋

4.1K 191 50
                                    

Amikor a szülőknél vagytok és rátok nyitnak (_Taekookeeer_, köszönöm 💜 Szerintem lassan már küldhetitek be a Namjoon reakciókat, aki részt szeretne venni benne)

~🅙🅘🅝~

Jin édesanya meghívott titeket egy családi vacsorára, mert már nagyon hiányzott neki a fia. De az kicsit tovább tartott mint terveztétek pároddal, így kénytelenek voltatok ott aludni, Jin régi szobájában és hát khm...vacsora közben elégé felizgattad őt, ezért nem csoda, hogy rögtön neked esett ahogy bezárult az ajtó.

– Jin jönnek – motyogod fülébe nehézkesen, hiszen párod épp most készül beléd hatolni.

– Ugyan, ez csak a szíved dobogása – leheli orrodra egy apró csók kíséretében. De a lépteket továbbra is hallottad, de hiába próbáltad eltolni magadtól párod, az csak nem jött össze.

– Kisfiam, kértek egy kis...oh, azt hiszem rosszkor jöttem – amilyen gyorsan kinyílik az ajtó, olyan gyorsan záródik is be, azonban mégis sikerül elkapnod Jin édesanya vörös arcát.

oh, azt hiszem rosszkor jöttem – amilyen gyorsan kinyílik az ajtó, olyan gyorsan záródik is be, azonban mégis sikerül elkapnod Jin édesanya vörös arcát

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

~🅢🅤🅖🅐~

Nem igen repesett az örömtől, hogy a szüleivel kell legyen egy fedél alatt, és még ott is aludnia, de nem volt más választása. Azért az éjszaka közepén, csak nem fog hazautazni. És még sikerült is egy igen kínos helyzetbe hoznotok magatokat. Bár Yoongi-t ez nem igen izgatta, nem úgy mint te.

– Oppa, az ajtóban van édesapád – lököd meg finoman mellkasát, annak reményében, hogy majd leszáll rólad.

– Na és? Hadd lássa milyen hatással vagy rám

– Na és? Hadd lássa milyen hatással vagy rám

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

~🅗🅞🅢🅔🅞🅚~

Csinos akartál lenni, hogy ne gondoljanak rosszat Hobi szülei rólad, bár számtalanszor elmondták, hogy nem a ruha teszi az embert, Te ezt mégis fontosnak tartottad, szóval a vacsorához illendő csinos kis vörös ruhát vettél fel, ami nos...hát nagyon is tetszett párodnak. Oly annyira, hogy nem bírt magával, és a mosdóba húzott, mondván, hogy megmutatja gyerekszobáját. Sietősen betaszított a mosdóba, majd szinte azonnal ajkaidnak esett.

BTS ReakciókWhere stories live. Discover now