Jungkook special

3.3K 155 24
                                    

 Most kivételesen nem saját reakciót hoztam, hanem Pusheen432 írta, a maknae születésnapja alkalmából. Aki még szeretne Jungkook-rol írni reakciót a születésnapjára, az a héten elküldheti nekem privát üzenetben, és publikálni fogom. 🥰 Boldog születésnapot Jungkook-nak 💜(tudom, kicsit későn szólok, de csak egy hirtelen ötlet volt, és igazából azt se tudtam milyen nap van xd) Uh, és mit szólnátok, ha ezentúl mindegyik tag szülinapjára TI írnátok reakciókat?  🤔

~Amikor majdnem kiesel az ablakon 

 Egy unalmas délutánodon elkezdtél zenét hallgatni aminek az lett a vége,hogy tánctudásod is kipróbáltad. Vadul ráztad magad,és észre sem vetted,hogy a nyitott ablak fele kezdtél menni. Hátra néztél volna,de ekkor már késő volt,mert az ablakpárkánynak ütköztél és azt hitted kizuhansz. Épp ilyenkor érkezett meg Jungkook,aki ebből csak annyit észlelt,hogy az ablakpárkányra esel és mindjárt hátraesel. Odarohant az ablakhoz és az utolsó pillanatban elkapott.

 -Jézusom,Köszönöm Jungkook!-szólaltál meg ám nem válaszolt,helyette viszont szoros ölelésbe vont.

-Nem bírnám elviselni ha valami bajod esne-mondta nyakhajlatodba,amibe beleborzongtál 

-Legyél a hősöm.-mondtad viccesen,amit drága Kookie komolyan vett

-Leszek a hősöd. A te hősöd.

 A te hősöd

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
BTS ReakciókWhere stories live. Discover now