98🎋

3.8K 155 34
                                    

Amikor először szellent a másik előtt (köszönöm MinJeongMin13 💜)

~Jin~

Nagy takarítás van, ami a ruhatár kiválogatását is belefoglalja. Már mint a tiedet, mert Jin egy ruháját se képes kidobni, és mivel folyton kapsz tőle egy-egy darabot, mindig van amit nem használsz. Szépen kiválasztottátok, mert ő egy ilyen divatbemutatóról nem maradhat le, aztán meg dobozokba tetted, majd már ki is lehetett vinni a kocsihoz. Ahogy ott emeled a dobozokat, érzed mintha görcsölne a gyomrod, ami csak egyet jelent. Szellentened kell. Gondoltad, nincs ott Jin, szóval nyugodtan kiengedheted. Nos, igen.

– Fúj. Istenem, jagiya, mi volt ez? – kiált fel, tenyerét orra alá téve, ezzel is mutatva mennyire nem tetszik ez neki.

 Istenem, jagiya, mi volt ez? – kiált fel, tenyerét orra alá téve, ezzel is mutatva mennyire nem tetszik ez neki

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

~Suga~

Egy fárasztó nap után végre hazaértél, és másra se vártál csak, hogy a pihe-puha kanapén elterülj, valami sorozatot nézve. De párod már rég elfoglalta a kedvenc helyed. Mosolyogva mész hozzá, hogy megkért neked is szorítson helyet. De nem engedi, mondván az az ő helye.

– Oppa. Állj már fel – húzod meg lábát, figyelembe se véve mennyire félreérthetően beszéltél.

– Már állok mint a cövek – húzza perverz mosolyra ajkait, mire dühös leszel rá. Nem igaz, hogy ezt se tudja komolyan venni, bezzeg ha ő pihenni akar...Erősebben rántottál egyet lábán, mire leeset a kanapéról, és hát...kiugrott a galamb.

– Mi a fasz? – fogja meg fenekét, mivel jól beverte. Te csak kuncogva nézted végig, majd a szobába siettél, mert tudtad, hogy ezért kapni fogsz.

 Te csak kuncogva nézted végig, majd a szobába siettél, mert tudtad, hogy ezért kapni fogsz

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

~Hoseok~

Kivételesen most te kérted meg párod, hogy táncoljatok kicsit. Hobi enne úgy örült, mint majom a farkának. Nem az, hogy nem tudsz táncolni, szimplán csak nem szeretsz. Az egy-két óra táncolásból egy egész délután lett, és mikor már nem bírtad, megálltatok kicsit pihenni.

– Hobi eresz el. Mosdóba kell mennem – nyöszörgöd karjai közt, mert nem hajlandó elengedni. Kell neki az energia, és számára te vagy az. De nem bírtad már magadban tartani, így kieresztetted, csakhogy igen hangosra sikerült. Párod először meglepetten nézett rád, majd nevetni kezdett.

BTS ReakciókWhere stories live. Discover now