37

997 63 111
                                    

Kağan

"Kaçırdık. Allah kahretmesin!" Gözlerimi aniden açtığımda kafam Okan'ın göğsündeydi. Bir kolunu arkadan bana sarmıştı. Sırtını koltuğa yaslamış , başını geriye atmıştı. "Kalk lan kalk ! Olum ders seçimini kaçırdık!" O kadar dürtmeme rağmen uyanmadı. Daha fazla vakit kaybetmemek için yerimden fırladım. Odama gidip diz üstü bilgisayarımı alıp salona döndüm. Okan hâlâ uyuyordu. "Okan!" Son sesimle bağırıp ayağından çekerek onu koltukta düşürdüm.

"Lan ne oluyoruz? Ben niye yine yerdeyim?"

Poposunu ovalayarak yerden kalktı. Koltuğa , yanıma otururken gözlerini açmaya çalışıyordu. Ben ona bakmadan üniversitenin sitesine girip ders seçim sayfasını açmaya çalışıyordum.

"Delirmeme az kaldı! Sayfa kilitlenmiş." Sinirden bilgisayarı iki elimle kaldırıp televizyona fırlatmak isterken Okan elimden alıp önümüzde duran sehpaya koydu.

"Hayatım , sakin olur musun? Bir şeyin kaçtığı yok. Belli ki sistem yeni açılmış. Geç kalmadık yani." Ensemden tutup kafamı göğsüne bastırdı.

"Geç kaldık diye delirdim ya." Tek elimi göğsüne koyarak doğruldum. Gözlerimi dudaklarına diktim. Dudakları tebessümle kıvrılınca uzanıp dudaklarına yumuşak bir öpücük bıraktım. "Seni de yine yerlere attım. İdare et."

"Alıştım artık sarışınım." Kıkırdayarak saçlarımı öptü. Aynı şekilde gülerek karşılık verdim.

Aniden kafama dank eden şeyle kollarından kurtulup yerimde doğruldum. "Lan annem dün yanımızdaydı. Bizi böyle bırakıp gitti mi?"

"Bilmem ki.Film izlerken uyuyakaldık herhalde." diyerek omuzlarını silkti. "Hem hâlimizde ne vardı ki? Kaşlarını çatarak kafasını bana çevirdi.

"Gayet sarmaş dolaş uyuyorduk. Neyse, annem görmüş olsa garipsemez zaten. Ders seçimini yaptıktan sonra ararım annemi."

Bilgisayara uzanmak isterken Okan beni durdurdu. "Aman aşkım. Elimizdeki tek bilgisayarın ders seçimi bitene kadar tek parça kalmasını istiyorum." Bilgisayarı kucağına aldı. Benim giriş bilgilerim kayıtlı olduğu için doğrudan giriş yaptı. Sakin sakin ders seçimi yaparken ben acele etmesi için onu dürtükledim. "Aşkım bir dakika. Acele ettirme." Sesinde tatlı bir sitem vardı.

"Hayatım , hadi dolacak kontenjan lan hadi." Kolundan çekiştirmeye devam ettim.

Sakince benim ders seçimlerimi bitirip benim profilimden çıkış yaptı. Kendi bilgilerini girip seçimleri tamamladı. Üç dört dakika süren işlemi gözlerini ekrandan ayırmadan tamamladı. Son bir kez kontrol edip bilgisayarı sehpaya bıraktı. "İşte bu kadar." Kollarını açarak havaya kaldırdı. Sonra beni sırtımdan tutarak kendine çekti.

Göğsüm göğsüne yapıştığında elimi yanağına koydum. "Senin bu sakin hâllerin bana çok iyi geliyor."

Saçlarıma öpücük bırakıp geri çekildi. "Senin bu telaşlı hallerinde bana çok tatlı geliyor." Gözlerini gözlerimden ayırmadı.

Yarı uzanır vaziyetteki bedenimi kaldırıp bacaklarımı açarak kucağına yerleştim. Dudaklarımı önce yanaklarına , oradan kulağına götürdüm. Kulağını fısıldadım. "Seni seviyorum adamım."

Geri çekildiğimde gözlerini açtığını gördüm. Az önceki fısıltımın etkisi ile gözlerinin kapandığını tahmin etmiştim. Dudaklarını dudaklarıma kapatıp uzun uzun öptü. Dudaklarını dudaklarımdan nefes alacak kadar uzaklaştırıp nefesini ağzıma doldurdu. "Seni seviyorum adamım."

Onu tekrar öpüp geri çekildim. "Annemi arayayım. Bu kadın habersiz hiç bir yere gitmez normalde."

Kucağından inmemiştim. Telefonu kulağıma götürüp annemin cevap vermesini beklerken ,Okan iki kolunu belime dolamıştı. Gözlerini yüzümde gezdirerek sırıtıyordu. Sonunda telefon açıldı.

"Alo ,anne? Habersiz gitmişsin. İyi misin?"

"Oğlum ,acil çıktım. Kafa kalmadı ki bende. Hani benim bir çocukluk arkadaşım vardı. Naciye teyzen. O hastalanmış. Beni aradı. 'Kimse yok yanımda' dedi. Ben bir kaç gün evde olamayacağım. İdare edersin değil mi?"

"Ederim anneciğim , merak etme."

"İhtiyacın olduğunda ararsın oğlum. Ben şimdi kapatayım."

"Tamam anne. Okan sen gelene kadar benimle kalsa olur mu?"

"Elbette oğlum. Sormana bile gerek yok."

"Tamam annem. Kendine dikkat et. Öptüm. Naciye teyzeye selamlar."

"Aleyküm selam oğlum. Görüşürüz."

Telefonu kapattıktan sonra ellerimi Okan'ın ensesinde birleştirdim. "Duydun mu?" Tek kaşımı kaldırarak sırıttım.

Gözlerini dudaklarıma dikerek aramızdaki mesafeyi kapattı. Alt dudağımı dişleri arasına alıp hafifçe ısırdı. Sonra dudakları ile emerek geri çekildi. "Bir kaç gün baş başayız."

"Evet sevgilim. İlk iş olarak birlikte duş almaya ne dersin." Kucağından kalkıp elinden tuttum. Önde yürüyerek onu arkamdan sürükledim. Onu çekiştirmeme itiraz etmeden arkamdan banyoya girdi. Kolundan çekip sırtını duvara yasladım. Tişörtünü eteklerinden tutup kaldırdım. Çıkarmam için kollarını yukarı kaldırdı. Aynı şekilde o da benim tişörtümü çıkardı. Üstümüz çıplak şekilde dudaklarımız birleşti. Elini enseme atarak öpüşmeyi derinleştirdi. Dilini ağzıma gönderdiğinde boğuk bir inleme ile karşılık verdim. Ellerini eşofmanıma attı. İç çamaşırım ile birlikte eşofmanımı sıyırdı. Onun altındakileri de ben sıyırdım. Çıplak bedenimi onunkine yaslarak dudaklarına yumuldum. Aletimi onunkine bastırdığımda ağzımın içine inledi. Elimden tutarak beni duşa kabine sürükledi...

***

Duştan çıkıp belimize havlu sararak benim odama geçtik. Okan aynanın karşısına geçip saçlarını kurularken yatağa oturdum. Onu izlemeye dalıp gittim. İzlediğimi farketmemişti. Aniden bana dönünce göz göze geldik.

"Aşkım , beni mi izliyordun?" Sırıtarak yanıma geldi. Kucağıma yerleşti.

"Sevgilimi izleyemez miyim?" Dudaklarına bakarak çenesini dişlerimin arasına aldım. Hafif bir ısırık bırakıp ger çekildim.

"İzlersin elbette. Bu şaheseri kim izlemek istemez ki."

"Egon batsın lan." Kalçasını sıktırarak ayağa kalktım. O da benimle birlikte kalkmak zorunda kaldı.

"Seversin latin götümü. Şimdi bir de latinlerime uygun bir iç çamaşırı verirsen harika olacak."

"Dön bakayım." Belinden tutup arkasını bana dönmesini sağladım.

"Ne oluyor lan?"

"Aşkım benimkiler bunlara nasıl olsun. İki iç çamaşırını birbirine diksek anca gelir." Gülerek kalçasına şaplak attım.

"Abartma aşkım ya. Ver bir tane de deneyeyim." Gülerek yatağa oturdu.

"Al bakalım." Dolabın alt çekmecesini açıp en bollarından biri olduğunu tahmin ettiğim iç çamaşırımı ona uzattım.

İç çamaşırını hevesle giyip dizlerinin üstüne çıktıktan sonra takılınca yüzü düşmüştü. "Çüş ya. Götüme kadar bile çıkmadı bu."

"Aşkım dedim ama." Kahkaha atarak yanına oturdum. "Sen en iyisi altına bir şey giyme.

"Lan götüm o kadar büyük mü?" Ayağa kalkıp arkasını aynaya dönerek kalçalarını süzdü.

"Seninkiler gayet dolgun ve taş gibi sevgilim. Benimkiler biraz küçük." Ellerimi yatağa bastırıp kafamı geriye atarak konuştum.

"Haklısın galiba." Yanıma gelip  bileklerimden tutarak sırtımı yatağa yapıştırdı. Bacaklarını açarak kucağıma yerleşti. İyice üstüme eğilerek gözlerime bir süre baktı.

Kaşlarımı çatarak ben de ona baktım. "O kahverengilere biraz daha bakarsam kaybolup gideceğim onlarda."

Sırıttı. " Ben yeşillere her baktığımda yitip gidiyorum sarışınım." Dudaklarını gözlerime uzatınca refleks olarak gözlerimi kapattım. Göz kapaklarımı öperek geri çekildi. "Göz kapaklarının arkasına sakladığın o yeşillerde ömrüm yatıyor."

***

Niye romantik bitirdiğimi ben de anlamadım dmkdkdkf . Siz bol yorum atıp oy verin yine de 😏

ADAMIM (GAY) (Texting)Where stories live. Discover now