26

1.4K 84 133
                                    

Kağan

Okan'ın kaldığı apartmanın önüne geldim. Zili çalmadan önce ellerimi açıp son duamı ettim. "Allah'ım daha çok gencim. Sen acı bana." Zili çaldım. Kapının açılması ile içeri girip merdivenleri tırmanmaya başladım.

Daire'ye kalan son merdivenleri çıkarken Okan'ı kapıda gördüm. Kollarını göğsünde bağlamıştı. Kapının önüne geldiğimde tek kaşını kaldırarak beni aşağıdan yukarı doğru süzdü. "İçeri gelsene."

"Aşkım, o nasıl tonlama ya. Sanki içine cin kaçmış gibi. Tövbe."

"Gel sen gel. Yemem korkma. Sadece tadına bakacağım." Kolunu uzatıp bileğimi yakaladı. Beni içeri çekti.

Savrularak içeri girdim. "Adam yamyama bağladı."dedim kendi kendime. Kapıyı kapatıp sırtımı kapıya yasladı. Gözlerini dudaklarıma dikerek kafasını bana yaklaştırdı. Ben de hafifçe başımı eğerek ona uzandım. Diliyle dudağımı yaladıktan sonra alt dudağımı iki dudağının arasına aldı. Kısa ama şehvetli öpücükler kondurmaya başladı. Başımı ellerinin arasına aldı. Dudaklarımı ısırmaya başladı. Başlarda zevkli gelse de son yaptığı hamle canımı fena yakmıştı. Alt dudağımı dişlerinin arasına alarak çekiştirdi. Isırığın dozu fazla gelince kaşlarımı çatarak acı bir çığlık attım. "Ahhhhh! Aşkım koparacaksın." Dişlerini dudağımdan çekince elimle dudağımı kontrol ettim. Elime bulaşan kanı istemsizce dilimle yaladım. Ağzıma gelen kan tadı ile yüzümü buruşturdum.

"Şşşşt. Gel benimle." Bir kaç adım atıp beni elimden tutup arkasında sürükledi.

Beni sertçe yatağa savurdu. Bacaklarını açarak karnıma oturdu. Sırıtarak yüzüne baktım. "Aşkım ne yapacağız?" dedim.

Genişçe gülümseyerek dudaklarıma eğildi. Sert bir öpücük kondurduktan sonra boynuma indi. Boynuma bıraktığı küçük dil darbeleri inlememe sebep oluyordu. Dişlerini boynuma geçirdi. Verdiği acı hoşuma gitti. Ama daha dert ısırmaya başladı. Isırmanın şiddetini arttırınca omuzlarından tutarak geri çekilmesini sağladım. " Aşkım! Ahhhhh! Kopardın lan. Vampir misin?" Elimle boynumu ovdum.

Bacaklarını geriye uzatarak üstüme boylu boyunca yattı. Kafasını geriye çekerek yüzümü inceledi. Ellerini iki yana koyarak destek alıyordu. "Lan ben sana 'O karı senden hoşlanıyor' dedim mi , demedim mi?"

"Dedin aşkım."

"Peki , ben sana 'O karı seni normal öpmüyor' dedim mi , demedim mi?"

"Dedin sevgilim." Farkında olmadan yüzümü buruşturdum. Isıracak nerem kaldı diye aklımdan geçiriyordum.

"Peki , sen bana bu konuda diklendin değil mi?"

"Diklendim aşkım. Hay diklenen yerlerime tüküreyim." Son cümleyi kendi kendime mırıldandım.

"Ne dedin?"

"Yok bir şey hayatım. Ben cezamı çekmedim mi? Daha ne kadar ısıracaksın?" Elim istemsizce boynuma gitmişti.

"Daha yeni başlıyoruz." diyerek elini tişörtümün uçlarına koydu. Tişörtümü çıkarmamı sağladı.

"Sıçtık desene."

"Adına ne dersen artık." Tekrar bacaklarını yana attı. Boynumdan öperek göğsüme kadar indi. Göğüs uçlarıma geldiğinde , aynı işkenceyi oraya da yapacağını biliyordum. Dişlerini göğüs uçlarıma değdirmesi ile irkildim. Bunun acısına dayanamayacağımı anlayınca pes ettim. "Aşkım tamam. Vallahi özür dilerim."

Kafasını geriye çekerek sırıttı. "Şöyle yola gel." Sırıttı.

"Yam yam gibi yiyorsun beni. Kopardın her yerimi."

ADAMIM (GAY) (Texting)حيث تعيش القصص. اكتشف الآن