epiloog

224 8 0
                                    

Pov Loren

We zijn nu ruim twee jaar verder sinds het weer goed kwam tussen Niall en mij. Ik ben er echt achter gekomen dat hij honderdprocent voor mij gaat, wat dan ook. Onze relatie is alleen maar verbetert sind alles wat er toen gebeurd is. Ik weet nog precies dat hij begon te zingen voor mij, ik weet nog precies dat ik boos wou weg lopen omdat ik het allemaal niet wou horen.

*flashback

Ik neem plaats op de stoel die er blijkbaar voor mij is neer gezet omdat ze mij zowat op de stoel duwen. Nu moet ik Niall wel aan kijken, hij zit recht tegen over mij. Het liefst wil ik opstaan en weg lopen om de confrontatie niet aan te hoeven gaan. Ik voel me nog steeds zo gebroken, zo leeg van van binnen. Harry glimlacht naar Niall wat waarschijnlijk een teken dat is dat er iets gaat gebeuren. Niall begint met de eerte melodieën op zijn gitaar en al snel begint Liam met zingen.

So your friend's been telling me
You've been sleeping with my sweater
And that you can't stop missing me
Bet my friend's been telling you
I'm not doing much better
'Cause I'm missing half of me

And being here without you is like I'm waking up to

Only half a blue sky
Kinda there but not quite
I'm walking around with just one shoe
I'm half a heart without you
I'm half a man at best,
With half an arrow in my chest
I miss everything we do,
I'm half a heart without you

Forget all we said that night
No, it doesn't even matter
'Cause we both got split in two
If you could spare an hour or so,
We'll go for lunch down by the river
We can really talk it through

And being here without you is like I'm waking up to

Only half a blue sky
Kinda there but not quite
I'm walking around with just one shoe
I'm half a heart without you
I'm half a man at best,
With half an arrow in my chest
'Cause I miss everything we do,
I'm half a heart without you

Half a heart without you,
I'm half a heart without you

Though I try to get you out of my head
The truth is I got lost without you
And since then I've been waking up to

Only half a blue sky (only half a blue sky)
Kinda there but not quite
I'm walking around with just one shoe
I'm half a heart without you
I'm half a man at best (half a man at best)
With half an arrow in my chest
I miss everything we do,
I'm half a heart without you

Without you, without you, half a heart without you
Without you, without you, I'm half a heart without you

Hij speelt de laatste melodieën van het liedje en kijkt naar mij. Ik heb de tranen in mijn ogen staan. "Laat het mij asjeblieft uitleggen.." begint hij en kijkt mij nog steeds aan. Ik knik als teken dat hij mag praten.

"Ik wilde je geen pijn doen, toen je vroeg of ik nog wel van je hield wist ik gewoon niet wat ik moest zeggen.."   begint Niall

"Dus het is waar je houdt niet van mij!" Zegt ze boos terwijl er een traan over haar wang rolt en op wil staan om weg te lopen. Danielle houdt mij tegen en verluisterd dat ik gewoon even naar hem moet luisteren en ik knik. Ik veeg de tranen van mijn wang af en kijkt dan naar hem.

"Ik hou wel van je.."

"..Alleen zijn dat misschien niet de juiste woorden, het is veel meer dan houden van, het is een gevoel wat ik niet kan beschrijven. En ik zou het nog steeds niet kunnen.."

"Is dat echt zo?" Vraagt ik en kijkt hen met tranen in mijn ogen aan. Hij knikt

"Het is waar!.." hij loopt naar mij toe en pakt mijn handen vast.

"Dat wat hebben of hadden is speciaal voor mij, het is bijzonder voor mij het is echt niet alleen houden van, onze relatie is gewoon beter dan woorden ooit zouden kunnen beschrijven"  ik glize glimlacht en voor ik het weet drukt ze haar lippen op die van mij.

*einde flashback

Hier zit ik dan nu in de badkamer op de rand van het bad. Wachtend op de uitslag. Al een paar weken voelde ik mij misselijk maar ik dacht dat het niks was. Ik heb het met de meiden over gehad en die zeiden dat ik echt een zwangerschapstest moest doen. Niall komt over een half uurtje thuis en ik zou echt niet weten hoe ik het hem moet gaan vertellen als het echt zo is, als ik echt zwanger ben.

Als dan eindelijk de 3 minuten voorbij zijn kijk ik naar de test. Één streepje is niet zwanger en twee streepjes is zwanger. Ik schrik als er twee streepjes staan.

Ben ik hier wel klaar voor?

Wil Niall dit wel?

Wat nou als hij helemaal geen kind wil, dan sta ik er alleen voor. Ik ben op dit moment doodsbang, vooral voor zijn reactie. Mijn telefoon begint te trillen en kijk snel naar het berichtje, het is van Niall

Hee Princess, ik ben iets eerder thuis dan een half uurtje, tot zo xx Nialler

Ik neem de test mee en leg het op de tafel in de woonkamer neer. Mijn hoofd plaats ik op mijn knieën terwijl ik langzaam begin te snikken.

Een paar minuten later als ik nog steeds huilend op de bank zit vliegt de deur open.

"Ik ben thuis" zegt Niall met zijn geweldige ierse accent waar ik zo van hou. Ik durf nu niet op te kijken omdat ik nog steeds aan het huilen ben. Ik veeg snel mijn tranen weg en fake een glimlach terwijl hij naast mij komt zitten.

"Je hebt gehuild of niet?" Zegt hij terwijl hij mijn polsen vast pakt en mij diep in mijn ogen aankijkt. Ik schud vastberaden mijn hoofd ook al weet ik dat ik niet tegen hem kan liegen en ik weet ook dat hij nu echt wel aan mij ziet dat ik heb gehuild. Mijn ogen zijn rood en opgezwollen en ik wil vooral niet dat hij weet dat ik zwanger ben.

"Niet liegen, ik zie het aan je" zegt hij terwijl hij een van zijn handen op mijn wang plaatst en met zijn duim zachtjes heen en weer wrijft. De tranen stromen langzaam weer over mijn wangen. Misschien moet ik het hem maar vertellen hoe bang ik ook ben om hem kwijt te raken. Ik kan alleen maar denken aan die zwangerschapstest die nu voor ons op tafel ligt.

"I-ik moet je iets vertellen" breng ik met moeite uit.

"Wat dan?" Zegt hij, ik zie dat hij geschokt is, hij weet echt niet wat hij moet verwachten dat zie ik gewoon aan hem. Ik pak de test van tafel en overhandig het aan hem. Ik zie aan hem dat hij verbaasd is.

"Betekent dit dat je zwanger bent? " vraagt hij heel voorzichtig. Ik knik, bang voor zijn reactie.

"M-maar dat is g-geweldig" zegt hij terwijl er tranen over zijn wangen rollen. Hij omhelst mij en drukt zijn lippen op die van mij en duwt mij zachtjes achter over op de bank. Hij geeft kusjes ik mijn nek en terwijl hij dat doet voel ik hem glimlachen. Hij gaat langzaam naar beneden en wanneer hij bij mijn buik is stopt hij. Hij geeft korte en lieve zachte kusjes op mijn buik.

"I can't be more happy than I'am at this moment" zegt hij terwijl hij nog een kus plaatst op mijn buik en dan weer naast mij komt liggen en zijn armen om mij heen slaat.

"Ik ook niet" zeg ik terwijl ik glimlach en ik meen het. Ik ben blij dat hij gelukkig is, dat hij blij is. Nu heb ik het gevoel dat ik ook gelukkig kan zijn, dat er over 9 maand een klein mensje geboren wordt.

"Ik hou van je" zeg ik terwijl ik hem een kus op zijn hoofd geef. Mijn vingers glijden door zijn haar en ik vind het geweldig om nu zo naast hem te liggen.

"Ik ook van jou" zegt hij en een van zijn handen glijdt naar beneden naar mijn buik waar hij zijn hand laat rusten.

---------------------------------------------------------

Hier is dan de epiloog, wat dus betekent dat het vorige hoofdstuk het laatste was. Ik had het druk maar aangezien ik gisteren jarig was wou ik graag vandaag updaten :)

The one who stole my heartWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu