hoofdstuk 38

177 11 0
                                    

Pov Anouk

"Hoe gaat het nu met Loren?" Begin ik als we allemaal stil op de bank zitten. Loren is vaak weg, maar waar ze heen is weet ik eigenlijk niet. Normaal weet ik alles wel alleen dit niet.

"Loren is werken" antwoordt Danielle simpel, alsof wij dat allang wisten. Maar dit wist ik niet ik dacht dat ze nog steeds inzat over Niall, dat ze nog steeds verdrietig was en alleen op haar kamer zou zitten maar niks is minder waar.

"Sinds wanneer heeft ze werk dan? En waarom?" Vraagt Rosa gelijk.

"Ze wou wat afleiding en sinds een paar dagen geloof ik, ze liep alleen in het centum en dacht weer aan Niall totdat ze ergens zag dat ze er mensen nodig waren.." ik knik, wel slim van haar om afleiding te zoeken maar wel jammer dat ze niet iedereen verteld wat ze doet. Ik voel mijn telefoon trillen in mijn broekzak en haal hem te voorschijn een glimlach verschijnt op mijn gezicht als ik zie dat ik een berichtje heb van Zayn.

Hee babe ik mis je, we komen snel weer die kant op xxZ

Mijn glimlach wordt alleen maar groter als ik het berichtje lees, ik lees het nog een paar keer door om er zeker van te zijn dat ik het goed gelezen heb.

"Meiden, Zayn smste mij net, hij zei dat hij snel weer deze kant op komt" alle gezichten kijken gelijk mijn kant op.

"Komt hij alleen of komen de andere ook mee?" Vraagt Fleur als eerste.

"Zayn zei we dus ik neem aan dat ze allemaal komen" zeg ik met een grote glimlach op mijn gezicht. Het lijkt alsof iedereen gelijk vrolijk is alleen laat nog niemand dat echt merken. Ik antwoordt nog even op Zayn zijn berichtje.

Miss you to, kan niet wachten je weer te zien. Weet je al wanneer jullie komen?xx

Ik weet dat ze binnenkort dus die break hebben maar ik weet niet of ze dan gelijk de eerste dag al komen of dat ze nog eerst allerlei interviews hebben of misschien nog wel een photoshoot. Ik ben echt benieuwd wanneer ze weer komen, ookal is het maar voor een aantal dagen. Ik wil gewoon Zayn even zien, hem vast houden en voorlopig niet meer los laten. Zayn is altijd de gene die een glimlach op mijn gezicht kan toveren. Of we nu ruzie hebben of dat ik verdrietig ben altijd krijgt hij mij aan het lachen. Ik ken hem door en door maar hij mij ook. Eigenlijk zijn wij vrienden maar dan hebben we een relatie. Ik zou hem dan ook echt nooit meer kwijt willen. De momenten samen met hem doen mij bij de gedachte alleen al glimlachen.

"Ik heb zin in iets lekkers" een zucht verlaat mijn mond. Fleur is nog net niet zo erg als Niall en Loren. Ze kan ook echt heel veel op maar Niall en Loren echt nog zo veel meer.

"We kunnen wel iets lekkers bakken" stelt Danielle voor.

"Ik heb wel zin in koekjes!" Schreeuwt Rosa gelijk. Iedereen stemt in met het idee om koekjes te maken.

-

"Hebben we nu alles..?" Vraag ik als we nog net niet in de rij bij de kassa's staan.

"Even checken.." Danielle heeft het lijstje in haar handen. Ik zie aan haar dat ze alles na gaat, haar ogen gaan van het lijstje naar de kar en van de kar weer naar het lijstje. "We hebben alles" zegt Danielle en bergt het lijstje weer op. We hebben niet alleen alles voor het bakken van koekjes gehaald, er moesten ook nog wat boodschappen komen.

-

"Ik ben thuis" het is de stem van Loren.

"We zijn in de keuken" schreeuw ik terug. Voetstappen komen deze kant op en Loren verschijnt in de keuken. Iedereen begroet haar kort. Ze kijkt ons niet begrijpend aan. Waarschijnlijk omdat we nooit koekjes bakken. Ik heb al flink wat koekjes klaar en plaats de bakplaat in de oven. Rosa doet op dat moment het zelfde. Rosa stelt de tijd in en we beginnen met opruimen.

"Wat ben jij aan het doen dan?" Het is de stem van Danielle. Ik draai me om en zie dat Loren de bak van het beslag aan het uitlikken is. Ja, dit is uit te likken want we hebben ook nog beslag gemaakt voor een cake die hierna ook in de oven gaat.

"Je bent niet helemaal goed wijs" grinnik en begin wat op te ruimen.

"En bedankt" antwoord Loren en glimlacht even.

"Er was nog meel over toch?" Vraag ik dan ineens uit het niets. Ik heb een leuk idee of naja vooral een grappig idee. Danielle knikt en wijst naar de andere kant van het aanrecht. Ik loop er heen en grijp snel een handje meel.

"Wat ga je er mee doen?" Vraagt Rosa dan gelijk. Ik glimlach alleen en zeg niks. Ik gooi dat kleine beetje meel richting Loren en begin te lachen. Ik zie aan haar dat ze niet twijfelt en gelijk ook een handje meel pakt en dit op mij gooit. Alleen raakt ze daarmee ook Danielle.

"He!" Zegt Danielle dan verontwaardigd en pakt ook een handje meel en begint ons te bekogelen. Na een tijdje is het meel op. Alles maar dan ook alles zit nu al onder het meel. Het leuke is nog wel dat iedereen mee doet. Loren, Danielle, Fleur, Rosa en ik natuurlijk. Ik heb 1 nog nooit zo'n bende gezien en 2 nog nooit zo veel lol gehad bij het bakken van koekjes en een cake. Als ik de deurbel hoor ren ik als eerste naar de voordeur waar Nieke staat. Ze begint keihard te lachen als ze mij ziet en stapt dan naar binnen.

"Wat heb jij gedaan dan?" Vraagt ze als ze bijgekomen is van het lachen.

"Kijk maar in de keuken" is mijn enige antwoord. Samen lopen we naar de keuken waar Nieke schrikt. Waarschijnlijk omdat de keuken nu echt een bende is en wij er op dit moment echt geweldig uitzien.

"Wacht ik maak een foto" zegt Nieke snel en wij gaan bij elkaar staan voor de foto. Nu alleen de keuken nog schoon maken en zelf even douchen om al dat meel weg te krijgen, ik heb namelijk het idee dat het overal zit, maar dan ook echt overal. Mijn haar, mijn broek, mijn shirtje en mijn bh en volgens mij ook in mijn schoenen.

--------------------------------

De foto die ik er bij heb staan komt van mijn instagram. Deze is gemaakt nadat we een meel/koffiepoeder gevecht gehouden hebben. Super leuk om te doen maar een nadeel is toch wel dat het echt overal zit, haha

Maar hier is dan eindelijk weer een hoofdstuk :)

Hopelijk vinden jullie het verhaal nog steeds leuk?:)

Vote/comment/follow?

The one who stole my heartWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu