Hoofdstuk 30

215 14 2
                                    

Pov Rosa

"En wat gaan we vandaag doen?" Zeg ik terwijl ik met een zucht op de bank plof.

Dagen vliegen voorbij, en we hebben elke dag wel wat te doen maar langzamerhand mis ik Liam steeds en steeds meer. Het is nu twee weken sinds ons zwembad avontuur en het feestje die we daarna hadden. Liam belt gelukkig elke dag en anders smsen we wel.

"Meiden.." Zegt Loren terwijl ze haar telefoon op de grond laat vallen en met tranen in haar ogen kijkt ze ons aan.

"Wat is er?" Vraagt Anouk die gelijk naast haar staat en haar probeert te kalmeren.

"N-Niall.." Brengt ze snikkend uit.

"Wat is er met Niall?" Vraagt Danielle terwijl ze Loren vragend aan kijkt. Loren haar gezicht is wit en haar ogen zijn rood. Ik ben nu echt benieuwd wat er is. Zou er iets op twitter staan waar ze van geschrokken is?

"Niall belde elke dag maar nu al een hele week niet" zegt ze terwijl de tranen al weer in haar ogen staan.

"Hij zou er vast wel zijn redenen voor hebben" zegt Danielle terwijl ze haar hand op de schouder van Loren legt.

"Laten we anders gaan shoppen dat vrolijkt je vast wel weer op" stel ik voor terwijl ik naar glimlach, ze is altijd gek op shoppen.

"Is een goed idee" zegt ze en knikt. Ze draait zich gelijk om om naar boven te gaan.

"Goeie move Rosa" zegt Anouk terwijl ze lachend naast mij staat.

"Een beetje afleiding kan geen kwaad" zeg ik terwijl ik mijn schouders op haal.

"Laten wij dan ook maar geld ophalen" zegt Danielle en rent als een gek door naar boven. Ik loop achter haar en Anouk aan. Lekker een meiden middagje shoppen. Dit is een stuk leuker dan wanneer je jongens bij je hebt. Ze zijn toch altijd wat gehaaster dan ons. We kunnen uren in een winkel rondlopen, niet altijd dan. Ik volg mijn weg door de gang naar mijn kamer. Als ik de deur open zie ik pas wat voor een rommel ik heb op mijn kamer.

"Nu mijn portemonnee vinden" verluister ik naar mezelf en begin de rest op mijn kamer overhoop te halen. Alles ligt nu echt over al en mijn kamer ziet er nu nog erger uit dan dat het was.

"Rosa, kom je nog?" Hoor ik Anouk schreeuwen. Ik draai me om en zie haar met open mond in de deur opening staan. Ik kijk even naar mijn kamer en snap ook wel waarom ze mij nu met open mond aankijkt. Ik grinnik een keer en kijk haar dan aan. Ze kijkt me vragend aan.

"Ik zoek m'n portemonnee" zeg ik. Anouk knikt een keer en loopt lachend en hoofdschuddend weg. Ik haal mijn schouders op en ga verder met het zoeken naar mij portemonnee, ik moet en zal hem vinden.

-

"Ik heb mijn portemonnee gevonden" zeg ik en zwaai er mee rond. Het duurde echt even maar mijn kamer was echt een troep.

"He, he dan kunnen we eindelijk gaan" zeg Anouk en staat op van de bank. Ik grinnik en loop naar de voordeur, klaar om te gaan. De meiden volgen mij en we lopen naar de auto waar we instappen en richting de winkels rijden. Danielle zit achter het stuur en ik zit samen met Loren achterin.

"Gaan we zo nog wel wat eten?" Zegt Loren terwijl ze met haar hand over haar buik wrijft en mij aan kijkt.

"Als het aan mij ligt wel, ik heb best honger" zegt ik en leg mijn hand op mijn buik, terwijl mijn maag een knorrend geluidje maakt. Het is ook niet zo gek want ik heb sinds vanochtend niks meer gegeten en het is nu al twee uur, ik heb dus best wel honger.

"Dit is mijn favoriete liedje!" Zegt Anouk enthousiast en draait de radio harder. We beginnen allemaal keihard mee te zingen. Als het liedje afgelopen is draait Anouk de radio al weer wat zachter en zet haar raam open en kijkt uit het raam.

"We zijn er bijna, we zijn er bijna.." Begin Danielle die nu lachend achter het stuur zit.

"Gaan we als eerste naar top shop?" Vraagt Anouk terwijl ze haar hoofd naar ons omdraait.

"Top idee" zegt Loren en begint te lachen, je kunt het zien als een stomme flauwe grap of als een serieus antwoord. Maar aangezien Loren niet altijd even serieus is ga ik voor het eerste.. Ik geef haar een zacht duwtje en kijk haar lachend aan.

"Wat?!" Zegt ze en begint te lachen. Anouk draait zich lachend om en Danielle parkeert de auto. Lachend lopen we de auto uit richting de topshop die nu best wel dichtbij is.

"Als we zo klaar zijn bij topshop mag ik dan asjeblieft wat eten" zegt Loren en iedereen draait zich tegelijk naar haar om.

"Tuurlijk" zegt Danielle en loopt vrolijk de topshop binnen.

---------------------------------------------

Hier weer een hoofdstuk :)

Wie hebben er allemaal kaarten voor 5sos? :)

Hou allemaal finding you in de gaten ik post waarschijnlijk vandaag nog de uitslag van de audities :)

Vote/commet/follow?

The one who stole my heartWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu