Hoofdstuk 12

450 20 3
                                    

Pov Danielle

"Morning babe" hoor ik Louis verluisteren en hij kust mijn voorhoofd.

Ik knipper even met mijn ogen om aan het licht te wennen en ga dan wat rechter op zitten.

"Goeie morgen Louis" zeg ik en glimlach lief naar hem.

"Babe" begint Louis en is ineens heel verlegen. Met zijn vinger draait hij rondjes op het dekbed. Ik kijk hem met grote ogen aan, wachtend wat hij nu gaat zeggen.

"Ik heb een verrassing voor je dus als je je zo klaar gaat maken"

"Tuurlijk Lou, maar je weet dat ik niet van verrassingen hou" zeg ik met een glimlach, ik ben nu echt super nieuwsgierig ik wil echt weten wat hij van plan is.

Hij kan soms echt een idioot zijn maar hij is ook super lief en ook heel romantisch.

"Ik ga me wel even klaar maken" zeg ik en druk een kus op zijn wang en loop naar de badkamer om even lekker te douchen.

De het warme water wan de douche stroomt over mijn lichaam even geniet ik daar van en pak dan mijn shampoo om mijn haar te wassen.

Als ik mijn haren heb gewassen zet ik de douche uit en droog me af. Mijn haren wikkel ik in de handdoek en ik kleed me verder aan. Voor zo ver ik me kan aankleden, mijn kleding ligt nog op de kamer.

Ik open de badkamer deur en loop de kamer van Louis en mij binnen. Louis zit daar al aangekleed op zijn bed te wachten en is wat met zijn telefoon bezig.

Ik open de kleding kast en pak er een setje kleding uit, een shirtje met een streepje een een zwarte broek met mijn favoriete grijze allstars.

"Je bent klaar" ze Louis vrolijk en slaat zijn armen om mij heen. Ik voel zijn zachte lippen op die van mij. Ik glimlach terwijl hij zijn lippen nog steeds op die van mij heeft gedrukt.

"Klaar om te gaan" zegt hij wanner zijn lippen de mijne hebben verlaten.

"Ik ben klaar om te gaan" zeg ik en pak nog snel mijn telefoon van het kastje af. Ik loop achter Louis aan richting de trap, de deur doe ik nog achter mij dicht, terwijl Louis al beneden staat te wachten.

Ik ben nog maar net beneden of Louis loopt al gelijk door naar buiten naar zijn auto. Ik open nog even de woonkamer deur om te kijken wie er zitten en om ze nog even gedag te zeggen.

"Ik ga weg met Louis!" Zeg ik en zwaai nog even naar Anouk, Zayn en Liam. Dan loop ik naar Louis die al ongeduldig in de auto zit te wachten.

"Ik ben er al hoor" zeg ik terwijl ik de auto in stap. Louis knikt en haalt wat achter zijn rug vandaan.

"Deze moet je even op doen" ik kijk nog een keer en zie dan dat hij een binddoek bij mij om doet, alles wat ik dan nog zie is zwart.

"Je mag nog niet zien waar we heen gaan" zeg Louis met een plagerige stem.

"Waarom dan niet?" Zeg ik en zet een pruillip op en kijk hopelijk richting Louis. Ik hou echt niet van verrassingen.

"Je ziet zo wel waar we zijn, het is niet zo heel ver" zegt Louis en ik hoor dat hij de auto start. Dit is echt eng, je zit in de auto je hoort hem rijden en de bochten voel je maar je ziet niks en je weet al helemaal niet waar je bent.

----------------------------------------------

Hier is dan hoofstuk 12 van don't let me go komt er ook snel weer een update :D

Ik hoop dat jullie het leuk vinden en het blijft nog even een verrassing waar Danielle en Louis heen gaan. Haha gemene ik :D

Maar ik wil even iedereen bedanken die er wel voor mij is en mij wel steunen in mij keuzes, die mensen weten wel waar ik het over heb :) love you guys :)

The one who stole my heartWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu