Hoofdstuk 21

302 17 6
                                    

Pov Fleur

Samen met Jasmine zit ik op de bank, we hebben de hele dag niks gedaan, normaal zou ik iets gaan doen met Harry maar hij had het vandaag druk.

"Ik weet wat we kunnen gaan doen!!" Zegt Jasmine, terwijl ze rechtop op de bank staat, wat er heel grappig uit ziet. Ik grinnik een keer terwijl Jasmine mij nu serieus aan kijkt.

"Nou wat kunnen we doen dan?" Zeg ik zonder in de lach te schieten van Jasmine haar 'serieuze' gezicht.

"We zouden de meiden kunnen vragen of ze mee gaan een avondje stappen, gewoon leuk meiden dingen doen"

"Dat is een super idee Jas.. Ik bel de meiden gelijk op"

Ik pak mijn telefoon van tafel en ontgrendel hem, ik ga gelijk naar mijn contactenlijst waarin Anouk de eerste is die ik tegen kom. Wat nog al logisch is aangezien de 'A' de eerste letter in het alfabet is. Ik druk op bellen en hoor de telefoon overgaan.

"Met Anouk.." Hoor ik aan de andere kant van de lijn.

"Hee Anouk met Fleur, Jasmine kwam met een leuk idee"

"Altijd leuk als iemand een idee heeft" zegt Anouk en ik hoor haar even lachen

"Jasmine dacht dat het misschien leuk zou zijn als we een avondje zouden gaan stappen"

"Super idee, ik vraag even of de meiden mee willen"

Ik knik maar dat ziet ze toch niet, ik hoor haar stem en die van de meiden vaag op de achtergrond, ik probeer me te concentreren op wat ze zeggen. Meestal trek ik rare gezichten als ik me concentreer, het gebeurd dan nog wel is dat Jasmine mij dan uitlacht.

"De meiden gaan mee, maar de jongens zitten er ook bij en die hoorde het ook en willen nu ook mee, vinden jij en Jasmine dat ook goed?"

"Ik wel, ik vraag het Jasmine ook even"

Ik hou de telefoon even op afstand van mij oor en kijk dan Jasmine aan.

"Vind je het goed als de jongens ook mee gaan?" Jasmine knikt en glimlacht even.

"Jasmine vind het ook goed, wij komen zo wel die kant op als we klaar zijn, goed?"

"Tuurlijk tot straks" zegt Anouk en hangt dan op.

-

"Kom op Jasmine" zeg ik terwijl ik haar aan haar arm mee sleep naar het huis van de jongens. Ik heb een leuk jurkje aan en Jasmine een skinny jeans met crop top.

Net als we de oprit op lopen, of beter gezegd oprijlaan komen ze al naar buiten lopen. Like perfect timing.

Iedereen ziet er er prachtig uit, Loren heeft een bloemetjes jurkje aan, Anouk een prachtig zwart jurkje, Rosa een kortbroekje met een crop top en Danielle heeft ook net zoals Jasmine een skinny jeans aan maar dan met een bloemetjes shirtje.

"Dit is gewoon echt perfecte timing" zegt Anouk als ze op me af komt lopen en mij een knuffel geeft.

"Lets party!" Zegt Rosa terwijl ze met haar armen in de lucht zwaait. Iedereen lacht even en Harry komt op mij af lopen.

"Hi babe" zegt hij en geeft mij een korte kus op mijn lippen. Hij doet een stap naar achter terwijl hij mijn armen nog vast heeft en bekijkt mij goed.

"Je ziet er leuk uit" zegt Harry met een knipoog.

"Dankje" zeg ik en bloos, hij is dan wel mijn vriendje maar het is altijd leuk als een jongen zegt dat je er leuk uit ziet.

-

Als we eindelijk in de club zijn gaan ik en Loren gelijk naar de bar, waar we voor iedereen wat te drinken halen.

"Ik loop al vast een keer" zegt Loren in mijn oor, volgens mij is het meer schreeuwen maar dat komt omdat de muziek in een club altijd zo hard staat.

Ik knik een keer en gelijk is ze weg, ik blijf even wachten en pak alvast wat drankjes maar let wel op die paar die er nog staan. Wie weet wat ze er wel niet in kunnen gooien als je je drinken alleen laat.

Loren komt er weer aangelopen en pakt de laatste paar drankjes en we lopen weer naar de groep toe. Anouk en Danielle staan ondertussen al te dansen op een vrolijk nummer.

Na een tijdje staat iedereen wel gek te doen op een nummer, het is heel gezellig als er ineens een langzaam nummer op komt.

"Mag ik deze dans van jou?" Zegt Harry terwijl hij zijn hand uitsteekt naar mij. Dit is dus het moment dat ik 'ja' moet zeggen en zijn hand moet pakken. Het ziet er ook wel grappig uit.

Ik grinnik een keer en pak zijn hand "tuurlijk" zeg ik dan nog.

Hij sleept mij mee naar het midden van de dansvloer waar hij zijn handen op mijn heupen plaatst en mij dicht tegen hem aandrukt. Mij handen plaats ik rond zij nek en kijk hem met een glimlach aan.

Dan kust hij mij, het duurt lang en het laat mij geweldig voelen. Het is net vuurwerk, zo beschrijven mensen het wel is. Maar ik wist niet dat het bestond totdat Harry mij voor het eerst kuste en dat gevoel is er nog steeds.

"Ik hou van je" zegt hij dan terwijl zijn lippen nog maar net die van mij hebben losgelaten.

"Ik hou ook van jou" zeg ik dan, hier is niet aan te twijfelen. Mij gevoel voor hem is echt, en ik wil hem nooit meer kwijt.

----------------------------------------------

Hier is dan hoofdstuk 21, het duurde weer even maar hij is dan ook wat langer dan normaal.

Jullie lezers zijn echt geweldig! Net zoals al mijn followers!!

Comment/vote/follow?

The one who stole my heartWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu