hoofdstuk 23

296 18 4
                                    

Pov Niall

Nu we nog maar een paar weken hier in Londen hebben, proberen we nog zo veel mogelijk leuke dingen te doen. Vooral voor Fleur, ook proberen we haar zo veel mogelijk te helpen. Ze redden het vast wel, maar soms twijfel ik ook nog wel, ook over mij en Loren, ik hou van haar en kan ook echt niet zonder haar maar ik wil echt niet al die tijd zonder haar, ik weet ook niet of ik het wel kan.

Ik moet ook wel want ik kan de fans niet teleur stellen, en we moeten wel op tour. Ik heb er wel zin in, in allerlei grote stadions optreden, op een nieuw podium.

"Laten we anders gaan barbecueën?" stelt Louis voor waardoor ik opschrik uit mijn gedachten.

"Dat is een goed idee" reageert Fleur gelijk

"Laten we dan ook Jasmine uitnodigen, vind ze vast leuk" stelt Rosa voor.

"We moeten dan wel een lijstje hebben" zegt Anouk en loopt met dat al gelijk naar de keuken om dingen op te schrijven.

"Loren zullen wij anders alles gaan halen?" Stel ik voor terwijl ik een arm om haar heen sla. Ze knikt en ik glimlach.

-

Iedereen was gelijk enthousiast, alles staat ondertussen ook al buiten, de barbecue, stoelen en tafels. Alleen Jasmine moet nog komen en Loren en ik gaan zo boodschappen doen.

"Anouk ben je al klaar met dat lijstje?" vraag ik terwijl ik naar de keuken loop om te kijken hoever ze is.

"Ik ben er nog mee bezig" schreeuwt ze terug. Ik zucht en blijf nog maar even wachten, nu ben ik is de gene die ongeduldig is.

"Hier heb je het lijstje, je moet echt alles halen wat er op staat hoor!" zegt ze terwijl ze het lijstje aan mij geeft en mij dan doordringend aankijkt. Ik knik.

"Loren ga je mee?" zeg ik terwijl ik de auto sleutels van het haakje af haal en richting de gang loop, al snel loopt Loren achter mij aan en stappen we in de auto.

-

Bij de supermarkt aangekomen stapt Loren uit en loop al richting de winkel om daar een karretje te halen, ik loop snel achter haar aan en spring met echt een geweldige sprong, al zeg ik het zelf, in het karretje en lach naar Loren.

"Wat moeten we allemaal hebben"

"Ga maar eerst naar het vlees, ik denk dat we daar heel veel van nodig hebben"

"Niet alleen vlees, ik wil echt wel meer te eten hebben"

"Ik ook" lach ik en bedenk me of we nog meer kunnen halen dan alleen wat er op het lijstje van Anouk staat, ze had me gezegd dat ik 'alles moest halen wat er op het lijstje stond' maar ze heeft niet gezegd dat we meer mogen halen dan wat er op het lijstje staat, dus dat gaan we dan ook leuk doen.

"Wat voor vlees wil je allemaal mee nemen?" vraag Loren en kijkt met haar ogen even mijn kant op maar is dan weer gericht op het vlees.

"Hamburgers"

"Alleen hamburgers?" vraagt ze en grinnikt even, ik moet er ook wel even om lachen, maar natuurlijk moeten we niet alleen hamburgers hebben maar dat is het eerste waar ik aan denk, een 'broodje hamburger' die je zelf lekker kunt maken.

"Nee, we moeten veel vlees hebben, op het lijstje staat niet specifiek welk vlees er staat alleen 'veel vlees'"

Loren knikt en zoekt zoveel mogelijk vlees uit en gooit ze ondertussen in het wagentje waar ik nog steeds in zit, ik krijg dus ook al die bakjes of doosjes naar mij toe geworpen.

"Je weet dat ik hier nog zit toch?" zeg ik terwijl ik een aantal doosjes wat netter opstapel zodat ik nog een beetje normaal zit, tenminste nu nog.

"Uhu"

"Ik denk dat we zo wel genoeg vlees hebben" antwoord ik en kijk naar de berg vlees die nu gevormd is in het karretje. Loren knikt en gaat weer achter het wagentje staan en kijkt over mijn schouder mee op het lijstje. Ik voel haar adem in mijn nek, maar trek mij er nu even niks van aan.

Het is gelukkig rustig in de winkel, meestal als we boodschappen gaan doen komen er vele fans op ons afstormen. Ik hou van onze fans, maar soms wil ik ook gewoon momenten voor mijzelf of samen met Loren.

"Wat moeten we nog meer hebben?"

Ik werp nog even een blik op het lijstje en kijk dan weer naar de kar, misschien is dit het moment om uit het karretje te stappen omdat er anders echt niks meer bij past.

Voorzichtig probeer ik uit het karretje te stappen zonder dat ik er iets uit laat vallen. Wat mij nog aardig goed lukt.

"Ik wou graag blijven zitten maar dan paste er waarschijnlijk geen boodschappen meer bij" begin ik als Loren mij vragend aankijkt. Ze grinnikt en begint dan te rennen met karretje en al. Ik ren haar achterna, ik weet niet waar we heen rennen maar dat maakt niet uit. We mogen toch ook wel is een keer rennen door de supermarkt.

"Winkelwagen race!" Schreeuwt ze dan.

"Maar dat is oneerlijk, ik heb geen winkel wagen!" Schreeuw ik terug. Loren stopt met rennen en begint keihard te lachen, ik let verder niet op waar ik ren, want ik ren nog steeds door. Dan knal ik tegen een stapel wc-papier aan, het is meer een toren die midden in een gangpad staat, maar die nu dus geen toren meer is. Loren begint nu nog harder te lachen, terwijl ik wat van die wc-papier verpakkingen van mij af schuif.

-

Met tassen vol lopen we van de auto naar het huis, we hebben zoals gewoonlijk weer veel te veel mee genomen.

We lopen naar de deur en ik plaats de tassen op de grond en pak de sleutel om de deur te openen, zoals verwacht zit iedereen al buiten, tenminste ze zijn niet binnen want dan hadden we ze waarschijnlijk wel gehoord. Er is hier altijd wel wat te zeggen, Louis die grapjes maakt en wij die hem helpen.

"Eindelijk zijn jullie er weer, waarom duurde het zo lang?" Vraagt Rosa dan. Als ik net twee tassen op de grond neer zet. Ik kijk Loren aan en op dat moment beginnen we allebei gelijk te lachen.

"Wat is er zo grappig?" Vraagt Liam dan. We beginnen allebei nog harder te lachen. Ik krijg er gewoon geen normaal woord uit.

"Vertel nouu" zegt Jasmine dan. Ze is dus ook al gekomen, deden we er dan echt zo lang over?

"Goed.." Begint Loren terwijl ze weer moet lachen.

"We waren dus normaal boodschappen aan het doen en Niall zat in het karretje totdat die te vol raakte en hij er uitstapte, daarna begon ik door de winkel te rennen en hij rende achter mij aan maar hij knalde tegen een stapel of meer een toren met wc-papier aan" verteld Loren en nu zonder hard te lachen.

"Is dat echt gebeurd Niall?" Vraagt Harry serieus. Ik knik. Harry begint hard te lachen waarna iedereen hard mee lacht.

Het is ook wel grappig, het zou je maar gebeuren, in een winkel rennen en dan tegen wc-papier aanlopen.

"Laten we nu maar de tassen uitpakken en beginnen, ik heb best wel honger gekregen" zeg ik als iedereen een beetje uitgelachen is.

Ik pak wat vlees uit de tas en zet het op de tafel neer. Iedereen doet wel wat, Harry is bezig met de barbecue, Rosa en Liam dekken de tafel voor zover dat nog niet gedaan was en Louis en Danielle doen eigenlijk niks, maar dat zijn we wel gewend, zeker van Louis.

Danielle helpt nog wel vaak mee, maar ik begrijp het ook wel soms dan lig ik ook liever een hele dag op de bank en doe ik niks anders behalve eten en tv kijken maar dat kan gewoon niet altijd. En al helemaal niet nu de tour er weer aankomt.

Het wordt druk, en ik zal het hier enorm missen maar we touren wel weer over de hele wereld en ik ben nog steeds elke dag met mijn vier beste vrienden.

Laat de tour maar komen, als het goed is beginnen we over twee weken.

----------------------------------------------------

hier dan hoofdstuk 23, ik, ben er al een paar dagen mee bezig vooral omdat ik het druk heb, toetsweek komt er aan en vandaag had ik al twee toetsen. 

ik wil deze toetsen echt nog heel goed maken en dan ben ik lekker overal van af :) dan heb ik weer alle tijd om te schrijven en te updaten. 

vote/comment/follow? 

The one who stole my heartWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu