Hoofdstuk 9

491 23 5
                                    

Pov Fleur

Al 2 dagen lang zit ik op de bank, met mijn gedachten die alleen maar afdwalen naar een persoon, Harry. Tv kijken doe ik ook veel, maar het nieuws probeer ik een beetje te ontwijken, straks is er weer nieuws over One Direction, de enige manier waarop ik Harry kan zien. Ik sta op en loop naar de keuken. Ik trek een la open en pak er een verpakking met koekjes uit. Net wanneer ik de verpakking open heb hoor ik het nieuws, het gaat over Harry. Ik dacht juist dat ik een zender op gezet had waar geen nieuws op was, maar ik had het mis. Ik loop terug naar de televisie en wil net gaat zappen als ik mij bedenk. 

Wacht.

Wat?

Het gaat over Harry!

Ik laat de koekjes vallen en de tv zet ik iets harder om goed te kunnen horen wat voor nieuws is over Harry. Zo kan ik hem in ieder geval nog zien, op een andere manier zal ik hem wel nooit meer tegen komen. 

"Vanochtend plaatste de wereld beroemde zanger Harry, van One Direction wel een hele bijzondere foto op twitter" begint de nieuwslezeres.

"Vele fans plaatsten naar enkele secondes al vele reacties, de beroemde zanger heeft een foto van een nog onbekend meisje"

Ze zoomen in op de foto en ik bekijk hem goed. Na een paar seconde goed naar de foto te hebben gekeken dringt het pas tot mij door.

Ik ben het. Harry is dus op zoek naar mij? Maar waarom? De nieuwslezeres begint weer verder te vertellen. "Naast die foto van het nog onbekende meisje, stond op de zelfde foto ook nog een foto van Harry met de volgende tekst op een papiertje, 'Meet me at the theatre 9.30?'"

De tekst herhaal ik nog een paar keer in m'n hoofd, ik kan het niet geloven, Harry wil mij weer zien? Vanavond bij de bioscoop? Ik sta nog steeds in shock voor de tv als mijn telefoon af gaat. Ik kijk op m'n telefoon en zie dat het Jasmine is, een goeie vriendin van mij.

"Hee Jasmine" zeg ik.

"Heb je het nieuws gezien?" Vraagt ze enthousiast.

"Het nieuws over Harry bedoel je?"

"Ja tuurlijk bedoel ik die, ga je vanavond naar Harry toe?" Zegt ze nog veel enthousiaster.

"Ik denk van wel" zeg ik nogal onzeker en nog steeds in shock.

"Wacht maar ik kom er aan en jij gaat vanavond gewoon naar Harry!" Zegt ze en dan hangt ze op.

Ik leg mijn telefoon weer op tafel neer en dan bedenk ik me dat ik net nog koekjes wou pakken en die op de grond heb laten vallen. Ik raap de koekjes van de grond op, het is een bende. Heel veel koekjes zijn kapot en de grond ligt bezaaid met kruimels. Wat kan een jongen toch een invloed op je hebben. Ik zucht een keer en raap dan de grotere stukken op, voor de kruimels haal ik de stofzuiger erbij.  Nadat dan eindelijk alle kruimels zijn opgeruimd gaat al gelijk de deurbel. Ik loop naar de deur en laat Jasmine binnen.

"En wat ga je vanavond aan doen?" Begint ze gelijk.

"Ik euhh, heb nog geen idee" Ik ben eigenlijk nog steeds in shock, geen idee wat ik moet doen. Iedereen heeft die tweet gezien. Wie weet hoeveel mensen er wel niet komen. Allemaal fans die hun kans zien om hun idool te ontmoeten. Moet ik wel gaan, kan ik niet gewoon beter thuis blijven? Ik wordt uit mijn gedachten gehaald door Jasmine die mij bij mijn arm pakt en mee trekt naar mijn kamer. Ik laat me op bed zakken en Jasmine haalt ondertussen mijn hele kast overhoop. Volgens mij is zij nog zenuwachtiger dan dat ik ben, ik weet eigenlijk niet wat ik moet denken of voelen. Ik moet er wel om lachen, Jasmine kan soms zo druk en gek doen, maar ze is wel echt heel lief. De vloer van mijn kamer ligt inmiddels bezaaid met kleding, alles wordt afgekeurd. Na een tijde houdt ze een jurkje omhoog. Ze lijkt tevreden want haar lach wordt breder. Ze geeft aan dat ik op moet staan en houdt het jurkje dan voor mij. Ze knikt te Vreden. "Dit moet hem worden" zegt ze dan tevreden. Ik knik alleen maar, nog steeds ben ik er niet zeker van of ik wel moet gaan. Ik begin de kleding van de vloer op te rapen, vouw het op en leg het weer in de kast. Jasmine helpt ondertussen mee, ze verontschuldigt zich ondertussen een aantal keer omdat ze er een bende van gemaakt heeft. Jasmine zoekt nog snel een paar schoenen en pakt dan nog mijn zwarte leren jasje. 

Ik kleed mij om en jasmine kijkt tevreden. "Nu alleen je haren nog" zegt ze enthousiast. Ik kijk op mijn telefoon. Nog anderhalf uur en dan staat Harry op mij te wachten. Jasmine ziet aan mij dat ik heel zenuwachtig ben, ze pakt mij vast en omhelst mij dan. Ik loop daarna naar de badkamer. In de spiegel controleer ik mijn make-up. Ik werk het nog een beetje bij en haal dan mijn krultang tevoorschijn. Ik zet wat losse krullen in mijn haar. Als ik terug loop naar Jasmine zie ik dat ze op mijn bed zit en een tijdschrift aan het lezen is. " En?" zeg ik terwijl ik een rondje draai. Jasmine kijk tevreden. " Ik denk dat je er helemaal klaar voor bent" Alleen weet ik dat zelf nog niet zo zeker. Ik check nogmaals de tijd op mijn telefoon, ik schrik als het al bijna 9 uur is. Ik moet opschieten wil ik het nog halen. Jasmine lijkt dat ook te beseffen. Voor de zoveelste keer vandaag pakt ze mij bij mijn arm en sleurt mij mee. Ik weet nog net mijn tas te pakken en ren dan de deur uit. Eigenlijk wordt ik meer de deur uit geduwd, nu kan ik niet meer terug. Zo snel mogelijk loop ik naar de bioscoop toe. Om de hoek blijf ik stil staan en kijk of Harry er als staat, of dat er misschien wel meer dan honderd fans staan. 

----------------------------------------------

updated! 

Hier dan hoofdstuk 9, gelukkig is mijn toetsweek bijna voorbij, dus ik dacht ik ga maar weer is updaten :)

Dit hoofdstuk draag ik op aan @funnyjzz.

Ik heb haar nog even een kleine rol gegeven in het verhaal, ik hoop dat je het leuk vind.

The one who stole my heartWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu