Hoofdstuk 37

172 10 0
                                    

Pov Louis

Ik zit nu met Liam, Zayn en Harry op de kamer. Eigenlijk is het hun kamer. Na wat er gister gebeurd is met Niall, leek het mij beter om er met de jongens over te praten.

"Waar is Nialler?" Is gelijk de eerste vraag van Harry.

"Daar wou ik het nou juist met jullie over hebben.." Ik weet niet goed hoe ik het moet uitleggen of hoe ik moet beginnen. Moet ik beginnen over het telefoon gesprek waarover Danielle mij vertelde of eerst over waarom Niall zo verdrietig is de laatste tijd.

"Weet jij dan waarom hij zo anders doet? Niet meer zo vrolijk zeg maar..?" Vraagt Zayn. Ik knik, het gaat inderdaad daarom. Ik begin maar bij het begin..

"... Ik sprak Danielle gisteren gewoon een normaal gesprek, ze vertelde over Loren dat ze erg verdrietig was omdat ze met Niall had gebeld en toen ze vroeg of hij nog van haar hield, was hij de gene die geen antwoord gaf.." De jongens knikken begrijpelijk en ik ga verder met mijn verhaal.

".. Nu zijn Loren en Danielle bang dat Niall een ander heeft, maar ik wist haar met zekerheid te zeggen dat hij dat niet heeft, daarna ben ik naar Niall zijn kamer gelopen en bleef voor de deur wachten daar hoorde ik hem een van onze liedjes zingen, half a heart, maar na een klein stukje stopte hij en daarna hoorde ik hem huilen.."

"Zou half a heart misschien beschrijven hoe hij zich voelt..?" Begint Liam. Dat zou inderdaad mogelijk zijn, hij is zo gebroken zonder haar, maar Loren blijkbaar ook. Ik knik naar Liam "Het zou maar zo kunnen.."

"Maar om verder te gaan met mijn verhaal, vannacht hoorde ik Niall, je weet wel hij praat in zijn slaap, ik werd er wakker van en ging kijken, zijn ogen waren rood en hij had wallen onder zijn ogen, hij vertelde dat hij bang was om haar echt kwijt te raken en dat hij niks is zonder haar. Ik vroeg hem of zij al wist hoe zij zich voelde maar hij schudde zijn hoofd, daarna moest hij bijna huilen.."

"Maar als ze elkaar zo missen of misschien beter gezegd helemaal niks zijn zonder elkaar moeten we ze dan niet helpen? Of wil Loren helemaal geen contact meer?" Begint Liam.

Ik haal mijn schouders op "Ik weet niet wat Loren wel en niet wil dat wat ik vertelde is het enige wat ik weet.."

"We kunnen het op z'n minst proberen?" Zegt Harry dan. Zowel Zayn als Liam knikt instemmend. Uiteindelijk stem ik er ook mee in.

"Volgende week hebben we een week niks, geen tour, geen interviews en ook geen photoshoots, als we dan met z'n allen terug naar huis gaan en ze proberen te helpen" verteld Liam. Hij heeft inderdaad gelijk volgende week hebben we niks, dit komt best wel goed uit zo kunnen we Niall helpen en zien we misschien wel weer een blije Niall. Dan kunnen we ook weer is een keer naar huis, dan kan ik ook weer naar Danielle.

"Maar wat doen we als Loren niet wil praten?" Begint Zayn. Iedereen kijkt gelijk zijn kant op. We moeten het kunnen proberen en zit inderdaad een kans in dat ze niet met hem wil praten maar als ze hem mist hoe groot is dan die kans.

"Wil Niall überhaupt wel met haar praten?" Vraagt Harry dan.

"Vast wel, als je ziet hoe erg hij haar mist heeft hij er wel alles voor over om haar terug te krijgen" vertel ik ze, en ik weet het ook wel zeker hij wil haar echt wel heel graag terug, anders was hij nog wel de vrolijke en enthousiaste Niall geweest die hij altijd was. Samen met de andere jongens haalden we altijd grappen uit, we doen dit nog wel alleen Niall de laatste tijd niet zo. Hij is gewoon Niall niet meer. Loren is gewoon zijn alles, ik weet nog dat hij zei 'being single does not mean being weak, it means you are strong enough to wait for what you deserve' en hij heeft gelijk, hij heeft lang genoeg gewacht. En nu hij de ware heeft is hij haar ook bijna kwijt, als Loren dan echt de ware voor hem is want ik kan dat moeilijk zeggen. Het belangrijkste is nu dat we hem gaan helpen, als hij dat wil tenminste.

"Ik wil hem gewoon zo graag weer vrolijk zien.." zegt Harry dan. Ik knik, volgens mij willen wij dat allemaal.

----------------------------------------------------------

Maar hier is na een tijdje dus weer een update en OMMGGG I LOVE READY TO RUN wie nog meer?

Please vote? And comment? :)

The one who stole my heartWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu