giriş: bloodline

9.1K 679 515
                                    

10.10.2020

-

"Park Jimin'in ne kadar yükselen bir yıldız olduğundan hepiniz farkındasınızdır. Müzik sektörüne girdiğinden beri kendine has inanılmaz performansları, her yaştan insanın içini titreten çekiciliği ve güzelliği, her türlü zor dans hareketini kıvrak bedeni sayesinden mükemmel kolaylıkla yapması ile biliniyor. 

Sanat okulundan mezun olunca herkes tarafından balet olması bekleniyordu ama o, Bighit'e başvurmuş, netizen ve eleştirmenlere daha stajyerken bile modern dansın yanı sıra sert, seksi, güçlü dansların altından kalkabildiğini göstererek dikkatlerin her zaman onda olmasını sağlamıştı.

Kendisi çıkış yapalı 3 yıl oldu ama, bu yılın başında gerçekleştirdiği turneleriyle birlikte Amerika ve Avrupa'da tüm ilgiyi üstüne çekmiş, hatta birkaç büyük stadyumu bile şu an daha çok grupların müziği yönettiği dönem de tek bir kişi olarak doldurmayı başarmıştı. Birçok sanatçı için rol modeli olmak üzere ve her türlü konsept ile güzelliğini, karizmasını, yakışıklılığını öne sererken çoğu fanının kalbini çalmakta. Aynı zamanda yaptığı röportajlar ve ödül törenlerindeki tavırlarıyla nazik, kibar bir duruşu var. 

Hepiniz, böyle bir adamın hazin sonunu birçok yerden canlı olarak izlemişsinizdir. Twitter, dün geceden beri 1. sırada #befineparkjimin etiketini korumakta.

Park Jimin, turnesine çıkmadan önce medyaya düşen sokak ardında bir adam ile yakın ilişki içinde olduğu resimlerden sonra, 'Tepkilerden korkmadığını, onu gerçekten destekleyen kişilerin zaten mutluluğunu isteyeceğini,' söyleyerek instagram da yakın sporlarda önemli yeri olan Kafes Dövüşleri ve boks maçlarının yıldızı, lakabı Suga ile birçok müsabaka da Kore temsilcisi ve kısa bedenine tezat sert mizacı, üstün dövüş yetenekleriyle parlayan Min Yoongi ile fotoğraf atmıştı. Bu şekilde bize uzun süredir medyadan uzak bir ilişki içerisinde olduklarını açıklamıştı.

Yapılan açıklama sonucunda fan kitleleri, halk, netizenler, magazin ve paparazzi şok içerisinde bu durumun şaka mı yoksa gerçek olduğuna karar verememişti. Bir spor harikası, öyle ki korkulan bir insan olan Min Yoongi ve Müziğiyle, sanatıyla artık kuğu prens gibi bir lakaba sahip olan Park Jimin'i ağır eleştirilere boğmuşlardı.

Lakin her türlü lafı almaları, böyle bir ilişkinin imkansızın daniskası olup saçma bulan insanları umursamayan Park Jimin ve Min Yoongi, basına açılmalarının ardından gerçekten rahatça ilişkilerini göz önünde bulundurarak birbirlerine delicesine aşık olduklarını açıklamada bir sakın bulmamışlardı

Gözlerden uzak yaşayan Min Yoongi, öyle ki Park Jimin sayesinde medyaya fotoğraflarının düşmesini umursamıyor, kendisi maç kazandıktan sonra yapılan canlı basın konferanslarında bile ciddiyetini elden bırakmazken Müziğin kuğu prensi olan sevgilisiyle geçirdiği her zamanda insanlar yüzünde kocaman gülümsemeler yakalayabiliyorlardı. Park Jimin ise her habercinin yanında ya da röportajlarında çekinmeden Yoongi'ye olan sevgisinden bahsediyordu, fanları Min Yoongi'yi anlatırken irislerinde taşıdığı ışıkları fark ettiğinde bu ilişkinin varlığına inanmış, destekledikleri idolünün yanında yer almışlardı. 

Sokaklarda el ele fotoğraflar çıkıyor, Park Jimin müzik törenleri ve galalara Min Yoongi ile katılıyordu, Yoongi'nin çıktığı her maçta destekçisi olarak orada bulunmaktan da çekinmiyordu. Bilirsiniz, boks kesinlikle yaraların her gün çoğaldığı bir spordur ve şimdiye kadar Min Yoongi'nin aldığı hasarlar çok ciddi boyutlarda hastane yataklarına kadar gitmişti. Spor yorumcuları ekim maçı sonrası şunları söylemişlerdi: "Min Yoongi, Park Jimin'in ona destek olmak için katıldığı her maçında hasar almamaya dikkat ederek, birkaç round ile işi bitirmeye odaklanıyor. Halbuki bize gösterdiği müsabakalarda anın tadını çıkararak eğlenmek için süreyi uzun tuttuğunu söylemişti." 

Görüşüne göre Kore Aslanı Suga, sevgilisinin üzülmesi ihtimalini istemiyordu. Çünkü  herkesin bildiği üzere, 6 ay önce ki, Kore-Tayland Bok Maçı'nda Yoongi'nin aldığı büyük hasar nedeniyle sağ kulağının duymaması ihtimali öğrenilince sert dans performanslarıyla korkusuz görünen Park Jimin kameralara hastane de ağlarken yakalanmıştı. Yumruk Harikası Suga ise her seferinde, 'kalabalık ortam ve üstümde ışıkları sevmiyorum.' laflarıyla insanlara haber olsa da, ilişkilerinin açıklanmasının ardından hiçbir tören de sevgilisini yalnız bırakmayarak, medyadan iyi bir not almayı başarabilmişti.

Kısa sürede yılın favori çifti olabilecek kapasiteye gelerek, her türlü kapakta boy göstermiş olan Min Yoongi ve Park Jimin, bu ayın başında evlenme kararı almışlardı. Dün ise tamda sosyal medyaya duyurulan tarih ve saatte, çiftin şatafat ve asillikle boyandığı bir salona, hem spor hemde müzik camiası akın ederek başta yakın çevreleri olmak üzere Model Kim Taehyung, kıdemli idol Jung Hoseok, halkın sesi seçilen Kim Seokjin, Ring'in tahtını Min Yoongi'yle paylaşan Jeon Jungkook ve Kim Namjoon önderliğinde büyük katılımlar gerçekleşmişti.

Lakin düğün gerçekleşememişti. Park Jimin sarı saçları altın çiçekli bir taçla süslenmiş, siyah ve beyazın dengeli bir şekilde bedeninde yer bulduğu smokiniyle yere yığılırken, bağırır vaziyette ağlayarak düğün salonunun önünde görülmüştü. 

Min Yoongi, kendi düğününe gelmemişti."

-

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Merhaba

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Merhaba..bana sövüyor olabilirsiniz, haklısınız. malım ben, dünya kadar kitabım var, hala çıkarıyorum. ama cidden konserden sonra içim içimi yedi ve sonuç olarak, buyurun.

mini fic olması fikrindeyim, çünkü gerçekten çok zaman ayırabileceğimi sanmıyorum, umarım güzel bir şey yaparım. beni biliyorsunuz, soft ve fluff yazıyorum ama burada bundan çıkmak istiyorum.

hepinizi çok seviyorum.

Bloodline | yoonmin ✔️Where stories live. Discover now