3

1.5K 117 29
                                    

Michelle'in Ağzıyla

Motoru otelin park alanına parkedip kaskımı çıkarttım. Motora koyup otele doğru yürüdüm. Birkaç mekanı iyice inceleyip geri otele dönmüştüm. Saat sabah altıydı. Bu zamana kadar kendine gelmiştir heralde. Umarım. Hiç uğraşamam onunla şimdi çok uykum var. Biraz uyuyayım dokuzda çıkarız odadan. Oteli araştırırız.

Otele gidip odama çıktım. Kartı almadığım aklıma gelince kapıyı tıklattım. Beş saniye sonra kapı açıldı. İçeri girip direk yatağa ilerledim. Kendimi yatağa atıp uyku pozisyonuna geçtim. Tam uykuya dalacaktım ki konuştu.

"Nerdeydin?"

"Uyuyum uyanınca konuşuruz. Dokuzda uyanmazsam uyandır beni."

"Çalar saat miyim ben?"

"İyi uyandırma o zaman. Seninle uğraşamam şimdi. Bırak uyuyayım. Çok uykum var."

Bir şey söylemeyince kendimi uykuya bıraktım.

------------------------------------------------------------

"Hey uyan hadi. Saat dokuz oldu."

Gözlerimi açıp gerindim. Bugün çok işimiz vardı. Ayağa kalkıp kıyafetlerimi değiştirmek için kıyafet seçtim. Tişörtümü çıkarıp seçtiğim tişörtü giydim. Pantolonumu da değiştirince arkamı döndüm. Arkası dönüktü. Gülüp koltuktan ceketimi aldım.

"Bitti dönebilirsin. Hazır mısın? Hadi çıkalım."

Kafa salladı.

"Önce restorana gidip bir şeyler yiyelim."

Kafa salladım, ben de acıkmıştım çünkü. Odadan çıkıp giriş kattaki restorana indik. Bir şeyler sipariş edip beklemeye başladık. Gözlerimi ordan oraya çevirerek etrafı incelemeye başladım. Kaç kamera olduğuna bakıyordum. Görünürde üç tane vardı.

"Şey. Dün gece için-"

Karla konuşmaya başlayınca ona döndüm.

"Teşekkür ederim ve kusura bakma. Dün gece biraz sert çıktım galiba."

"Banane. Tanısaydım seni belki takardım. Tanımadığım için umrumda değil." deyip omuz silktim. Kaşlarını şaşkınlıkla kaldırdı, birkaç saniye sonra kaşlarını çattı.

"Gerçekten öküzsün. Amirin demişti ama bu kadar olduğunu düşünmemiştim."

"Umrumda değil." dedim yine omuz silkerek. Herkesten duyduğum için umursamıyordum artık cidden. Ben böyleyim yani. Ne yapayım?

Kafasını sağa sola sallayıp telefonuna bakmaya başladı. Birkaç saniye sonra yiyecekler gelince sessiz bir şekilde yemeye başladık.

Yemek yeme faslı bitince konuştum.

"Hadi o zaman başlayalım."

Kafa salladı.

"Tamam."

"Ben mekanları araştırmaya gideceğim. Dün gece araştırdım birkaç tanesini zaten. Sen de oteli gez. Her yeri öğren. Adamı da bulup gözlemle biraz."

"Oldu. Ben senin elemanın değilim beraber ayarlayacağız."

Göz devirdim. Bu kız niye böyle ya? Başka biri yok muydu? Sessiz sakin söz dinleyen. Bunu mu buldunuz bula bula amirim? Allah allah.

"O zaman daha güzel bir fikriniz varsa söyleyin yapalım hanımefendi." dedim oyuncu tonumla. Birazcık düşünüp konuştu.

"İyi tamam."

SECRET AGENT (G&G)(Tamamlandı)Where stories live. Discover now