1

4.5K 164 37
                                    

SELAM GENÇLER TEKRAR DÖNDÜM. HİKAYE YAZMAYI ÖZLEMİŞİM. 😊😊😉😉

KEYİFLİ OKUMALAR 😘❤

Michelle'in Ağzıyla

"Buyrun oda kartınız."

Resepsiyondaki kızdan oda kartımı alıp gülümsedim.

"Teşekkür ederim. Yedinci kat değil mi?"

"Evet koridorun sağ tarafında."

"Teşekkürler." deyip asansöre doğru ilerledim. O sırada etrafı dikkatlice izlemeye başladım. Normalde her yeri öğrenmek için otelde gezinti yapardım ama nasıl olsa bir hafta boyunca burda olacağım için bugün dinleneceğim. Otele yarın bakarım.

Asansöre binip yedinci kata çıkmaya başladım. O sırada kaç saniyede çıktığını hesaplıyordum. Yirmi yedi saniye sonra asansörün kapısı açıldı. Dışarı çıkıp etrafıma göz attım. Köşenin başında bir güvenlik kamerası vardı. Bir de asansörün hemen üstünde. Asansörün içinde kamera görmemiştim. Benim odam koridorun sonunda olduğu için kameranın, ordaki yüzü algılayamayacağı belliydi.

Odama doğru ilerlerken odamdan üç oda önce yangın merdiveni olduğunu gördüm.

Güzel. Odam güzel yerde. Acaba buranın sahibininki nerede? Büyük ihtimalle on beşinci yani en üst katta. Orada başka bir oda olduğunu da sanmıyorum. Oda gibi de değil daire gibidir tahminimce. Oraya öylece elimi kolumu sallayarak çıkamam. O yüzden bir şey düşünmem lazım. Ama şimdilik şu odaya bir yerleşeyim. Gerisini sonra düşünürüz.

277 numaralı odama girip etrafı dikkatlice inceledim. Kamera yerlerini bulup aklıma yerleştirdim. Sonra kıyafetlerimi yerleştirip çift kişilik olan yatağa uzandım. Nasıl o odaya çıkacağımı düşünmeye başladım. Bir şekilde otelin sahibiyle konuşmam gerekiyordu. Kendim gidip konuşamayacağıma göre adamı bulup etrafında dolanmam gerekiyor. Yarın bir de etrafı gezeyim. Sonra adamı bulup nasıl biri olduğunu anlamaya çalışırım. Sonra da ona göre bir plan ayarlarım.

Düşüncelerimden sıyrılmamı sağlayan çalan telefonum oldu. Elime alıp numaraya baktım. Amirimin numarasıydı. Şaşkınlıkla üç saniye bekledim. Çünkü görev anında benimle asla iletişim kurmazdı. Telefonu açıp dinlemeye başladım.

"Michelle biliyorum şaşkınsın ama plan değişti. Orada kalacaksın yine ama başka bir şeyler de oldu. Hemen buluşma yerine gel. Konuşmamız lazım."

"Tamam." dedim. Telefonu kapattı. Ne olmuş olabilir ki bu kadar önemli? Gitmeden öğrenemeyeceğimi bildiğim için hızlıca hazırlanıp odamdan çıktım.

Otelden çıkıp motoruma bindim. Buluşma yerimize doğru ilerledim.

Yıkık dökük mahallenin sonundaki tanıdık gecekonduyu görünce motorumu yanına park edip çaktırmadan etrafıma baktım. Hiçbir hareketlilik görmeyince anahtarımla kapıyı açıp içeri girdim. İçeride amirim yanında da biri amirimin yaşlarında kır kısa saçlı bir adam diğeri ise benim yaşlarımda duran kahverengi dalgalı saçlı bir kızdı. Kız beni görünce bana birkaç saniye bakıp kafasını amirime çevirdi. Takmayıp ben de amirime bakmaya başladım.

"Gel Michelle yanıma otur." deyip eliyle yanını gösterdi. Kafa sallayıp yanına oturdum. Diğerleri de karşımızda oturuyordu.

"Michelle dediğim gibi planla ilgili bir değişiklik yapıldı. Bir hafta değil üç gününüz var. Çünkü aldığımız asılsız bir ihbara göre üç gün sonra tekrar büyük bir alışveriş yapılacak. Bundan önce bu adamın her şeyini ortaya dökmeniz lazım. O alışverişte de suç üstü yakalayıp içeriye göndereceğiz. O zaman çıkma ihtimali kalmaz."

SECRET AGENT (G&G)(Tamamlandı)Where stories live. Discover now