10. fejezet

72 6 0
                                    

Jungkook szemszöge

Fáradtan nyitogatom a szemeimet. A frissen cserélt huzat illata tölti ki az orromat, miközben megérzem az engem ölelő kart, ahogy szorosabban tart egy kicsit, magához húzva. A kezeim a párna alatt pihennek és az arcomat összenyomja a párna, mégis kellemes így kelni; a karjaiban, úgy hogy neki adtam magam. Jó döntést hoztunk meg? Igaz, mással elképzelni sem tudnám, azonban úgy érzem korai volt. Ráadásul miért ott? Mi váltott ki belőle ennyire heves érzelmeket, indulatokat?

Láttam, hogy nagy a feszültség Taehyung és Yoongi haverjai között. Utáltam ott lenni. Eleinte próbáltam kedves lenni, hogy nyissak egy kicsit, megismerjem Taehyung régebbi oldalát, hogy kikkel barátkozott, sőt már csak Yoongi miatt is akartam, hiszen tudtam, hogy ott lesz és nem szerettem volna, hogy kiderüljön, ő tervezte el az egész balhét, meg persze bennem volt az érzés is, hogy megakarok felelni nekik. Ez az első perc után lerombolódni látszott, hiszen bunkók, gyerekesek és felszínesek. Kaptam az alkalmon, hogy elmenjek onnan, amikor arra került sor, hogy elfogyott a pia. Távolról figyeltem a jeleneteket, és gyáva módon nem mertem rögtön vissza menni, amikor láttam, hogy durvul a helyzet és a feszültségek a felszínre törtek.

És ahogy elhúzott onnan... Elvörösödöm a gondolatra, hogy ott tettük meg, a gyomrom görcsbe rándul és elkap a rossz érzés. Talán nem kellett volna - gondolkodom a számba harapva, amikoris kellemes, bizsergető érzés fut végig a gerincem vonalától egészen a nyakamig. Egy puha ajak hint puszit a derekamra, majd lassan halad fel egészen a vállamig. Akaratlan mosoly kúszik az arcomra és megjelenik előttem a kép, ahogy felettem mozog. Szinte lehunyom a szemeimet, mindaddig, míg megszólal.

- Hogy aludtál? - suttogja rajtam tartva a szemeit. Érzem, hogy kicsit remegnek az ujjai, így a hátamra fordulok. Rögtön észreveszem a szemeiben az aggodalmat, és hirtelen nem tudom, mit mondjak neki. Tudom, hogy a kérdése nem csak abból áll ki, hogy aludtam, arra is kíváncsi, hogy érzek a tegnapival kapcsolatban. Taehyung érzelmes, romantikus ember, főleg velem, próbál mindent megadni, mégsem értem miért érzem rossznak az egészet. Talán mert ott csináltuk, ahol és nem itthon. Nem tudom, de ezt nem mondhatom el neki, mert nem akarom megbántani. Lehet a sok visszautasításomat addig bírta és így jött ki.

Vajon most másképp néz rám? - gondolkodom tovább és ez neki is feltűnik, de egy ideig nem szól, csak néz engem.

- Hm? - simít végig az oldalamon, mire összébb húzom magam.

- Ez csikis és jól aludtam - adok választ. Az arca még mindig aggodalmas, ezért lehúzom magamhoz egy hosszú csókra. Hallom, ahogy felszusszant, karjai a testemet kezdik felfedezni, emellett nem rest a fenekemet is markolászni, akárhányszor csak arra járnak az ujjai.

Érzem, hogy kezdek felhevülni, egyre jobban esnek az érintései, és már csak azt veszem észre, hogy az én ujjaim a hátát és a karjait simogatják. Hosszú csókunkat ő szakítja meg, én pedig rögtön érzem a hiányát, és azt hogy duzzadnak az ajkaim. Apró puszikkal halad lefelé nyakamhoz, én halkan sóhajtozom és ismét megjelennek előttem a képek a tegnapiról.

Halkan felnyögök. Hangomra megérzem, hogy mosolyra húzódik a szája, majd egy apró, de annál érzelmesebb puszit ad nyakam bőrére, és ezt ismételgeti egy ideig. Egyik kezével combomra mar, megemeli jobb lábamat, mivel közelebb von magához. Alfelünk összeér, és rögtön megérzem vágyát, mitől ismét kiszökik egy nyögés belőlem. Megemeli fejét, hogy lássa a reakciómat, amikor alsón keresztül mozgatja meg csípőjét, mintha már bennem lenne. Ettől én is lüktetni és duzzadni kezdek, amit nem hagy figyelmen kívül, szemei felcsillannak és felbátorítják a folytatásra.

Combomon lévő kezét feljebb vezeti, alsóm korcára fogva lejjebb húzza azt, majd felül, hogy teljesen lehúzhassa rólam. Látom, hogy lenéz és ettől befeszülök, kissé összehúzom magam.

Kapcsolatpróba | taekookحيث تعيش القصص. اكتشف الآن