15

108 7 2
                                    

Se spune că, de la naștere, destinul ne este ghidat puțin câte puțin de fiecare decizie pe care o facem, indiferent cât de mică sau nesemnificativă poate părea. Fiecare lucru care ni se întâmplă, s-a întâmplat cu un motiv. Totul este predestinat. Fiecare persoană din viața noastră are un scop. Fiecare persoană care își are locul undeva în viața noastră este fie o încercare, fie o răsplată sau o pedeapsă.

Acest concept este, totuși, foarte greu de înțeles, iar majoritatea oamenilor tind să o ia greșit. Oricare dintre noi a spus măcar o dată "De ce eu?" "Ce am făcut să merit asta?". Adevărul e că nu ai făcut nimic, nu e neapărat vina ta. Așa a fost să fie.

Dintre toate persoanele care își au locul în viața noastră, cel mai mare impact îl au cele care sunt menite a ne fi "pedepse". Acele persoane îți schimbă percepția asupra tuturor celorlalte. Nu definitiv, dar într-o proporție mare.

La fel a fost și Yugyeom pentru Jimin...

Yugyeom nu a știut cum să îl iubească, nu a știut cum să țină la el, cum să îl țină lângă el cum trebuia. Jimin nu era genul lui, totuși. Yugyeom avea nevoie de un fel de... sclav. Cineva care să îi facă toate poftele, să îl satisfacă, să îi îndeplinească toate ordinele, și să îi suporte toate obiceiurile rele, fără să pună întrebări sau să se plângă.

Jimin în schimb... Avea nevoie să iubească profund și să fie iubit la fel, cu aceeași pasiune cu care el o face, fără ca cealaltă persoană să ceară ceva la schimb; altceva decât iubire..

Și, spre fericirea lui, a găsit în sfârșit persoana potrivită.

Yoongi.. Yoongi pare ca o răsplată, o binecuvântare pentru Jimin. El știe cum să îl iubească, și cum să îl țină pe Jimin lângă el.

Pe cei doi, razele soarelui îi găsesc îmbrățișați, sub pătura călduroasă, ca doi îndrăgostiți nebunește. Niciunul dintre ei nu a mai simțit asta de multă, multă vreme. Iar acum, o simt din nou, mai intens ca niciodată: iubirea.

Ochișorii lui Yoongi se întredeschid, sfioși. Era liniște, atât de liniște încât Yoongi îi putea auzi bătăile inimii lui Jimin, inima care bătea pentru el, plină de iubire. Jimin încă dormea liniștit, ca un înger. La vederea acestuia, Yoongi zâmbește larg. Avea un zâmbet sincer, ca al unui copilaș.

Yoongi nu își putea lua ochii de la Jimin, blondul care i-a dat viața peste cap. Îl admira în toată splendoarea lui bucurându-se de acele clipe. Chiar și fără machiaj, fața lui Jimin era atât de perfectă, palidă, netedă și ușor strălucitoare. Arăta întru totul ca un înger, îngerul păzitor al lui Yoongi.

Jimin își deschide ușor pleoapele. Își îndreaptă apoi privirea către Yoongi, zâmbind larg.

-Bună dimineața, rază de soare!  îi spune Jimin celui mai mare.

-Bună dimineața, somnorosule! îi răspunde Yoongi, întinzându-se să îi sărute tandru buzele iubitului său. N-am mai dormit atât de bine de secole! continuă acesta, așezându-se iarăși în brațele lui Jimin.

Jimin se oferă să meargă să facă micul de jun pentru amândoi, așa că se ridică din pat și se îndreaptă spre bucătărie. Yoongi stătea și se uita pe fereastră, gândindu-se cum s-a schimbat viața lui peste noapte. În sfârșit putea spune că e fericit, cu adevărat fericit. Nu mai trebuia să afișeze un zâmbet fals pentru a mulțumi pe toată lumea, în sfârșit, zâmbetul lui era real. Jimin aducea cu adevărat iubire în viața lui, iar Yoongi era recunoscător pentru asta.

Cel mai mare se ridică din pat și se îndreaptă spre baie pentru a face un duș. Apa rece îl făcuse să tresară la contactul cu pielea sa călduță,dar senzația nu ținuse mult.

Jimin a terminat micul de jun, și s-a dus în cameră pentru a-i aduce lui Yoongi mâncarea la pat. Cum Yoongi nu era acolo, Jimin lăsase mâncarea pe pat și s-a îndreptat spre baie, intrând fără să mai bată la ușă. Obrajii celui mic se înroșiră brusc atunci când l-a văzut pe Yoongi dezbrăcat din cap până în picioare.

S-scuze, Yoongi, nu am știut că ești înăuntru.  Yoongi s-a întors la auzul vocii lui Jimin, roșind puțin și începând să își muște puțin buza de jos. Jimin ieși și, vrând să închidă ușa, aude vocea tremurândă a lui Yoongi.

Oh.. P-poți rămâne... Dacă vrei..  spuse acesta din urmă, ridicându-și privirea din pământ.

Jimin nu așteptă și își dăduse hainele jos, intrând în duș cu Yoongi. Cel mic își pune mâna pe obrazul lui Yoongi, mângâindu-l ușor cu degetul mare. Se apropie ușor și își presează buzele de ale iubitului său, iar cu mâna stângă îl ia de talie și îi lipsește corpul de al lui.

Buzele lui Yoongi erau dulci și reci. Jimin își coboară și cealaltă mână pe talia iubitului său, mângâindu-i tandru spatele. Yoongi își pune mâinile în jurul gâtului celui mai mic și sare la el în brațe, înconjurându-i talia cu picioarele.

Cei doi adânciră sărutul, fiind acum și mai pasional ca înainte. Jimin se lasă în jos și se întinde pe podeaua dușului, Yoongi fiind acum deasupra lui. Cei doi stăteau îmbrățișați în liniște, fără să-și dorească altceva decât ca aceste clipe să nu se mai sfârșească.

Minutele treceau fără ca ei să își dea seama. Erau îndrăgostiți, atât de îndrăgostiți... Iubeau sincer, inocent, lucru rar în zilele noastre. Timpul zbura când ei erau împreună.

-Yoongi, mâncarea se răcește. șoptește Jimin, fără să se miște, pentru a nu-l deranja pe cel mai mare.

Yoongi își îndreaptă privirea spre Jimin, zâmbind, și îi sărută obrazul de câteva ori consecutiv. Jimin chicotește dulce, apoi cei doi se ridică, se îmbracă și merg să ia micul de jun.

-CLĂTITE! Yoongi țopăie până lângă pat, apoi se întorce și îl privește pe Jimin. "-Mulțumesc, iubirea mea" spune acesta apoi îi sare în brațe.

Cei doi mâncau cu poftă, mai ales Yoongi, care deja avea gem în jurul buzelor și pe obrăjori.

-Auch.. Acum ești și mai dulce spune Jimin chicotind.

Yoongi roșește puțin și își dă ochii peste cap jucăuș. Cel mai mic îl privește cu drag. Jimin purta în privirea lui o iubire de nedescris. Ochii lui erau luminoși de la atâta dragoste. Cât de frumos ar fi dacă toată lumea și-ar găsi pe cineva care să îi privească la fel cum Jimin îl privește pe Yoongi...

Realitatea e mult mai dură de atât, motiv pentru care celor doi totul li se pare ca un vis, un vis din care nu ar mai vrea să se trezească...

...

An nou fericit, dragii mei!

Am lipsit mult de pe această platformă și sincer nici nu știu ce vreau să fac în continuare cu cărțile. S-au întamplat foarte multe în viața mea în ultima perioadă, motiv pentru care nu am avut nici timp nici starea necesară pentru a posta. Sper ca acum să fiu mai constantă. Mulțumesc de înțelegere :) love you all

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jul 15, 2021 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Before || <Yoonmin>☆Where stories live. Discover now