8

223 23 0
                                    

Jimin *P.O.V*

Întunericul este ceea ce pare a fi momentul unei zile în care soarele se ascunde, evitând pe oricine și încercând nu plângă. Totuși eșuează și, ca urmare, micile lui lacrimi luminează pe cer în fiecare noapte.

Pentru mine așa se definește întunericul propriu-zis.

Mai există și cel care e prezent mereu în viața mea. Întunericul din suflet.

Poate acesta este doar o iluzie pe care ne-o facem încercând găsim motivele pentru care uneori ne comportăm în anumite feluri. Spunem că nu e neapărat vina noastră, când de fapt, noi suntem cei ce cred n-ar trebui fie într-o dispoziție bună. Are sens, nu?

Ei bine nu.

Întunericul din sufletul cuiva se formează treptat, cu fiecare lacrimă, fiecare supărare, fiecare gând și fiecare zâmbet aruncat la întâmplare. Al meu însă a avansat rapid.

Chiar când credeam că în cele din urmă de va diminua, a prins amploare, punând stăpânire pe conștiința mea. E clar că nu gândesc limpede uneori, de aceea fac sau spun ceea ce nu trebuie. Dar asta e absurd.

Uneori zilele se pot simți atât de lungi, grele și obositoare de parcă ar fi ani întregi în care nu faci altceva decât stai aștepți a doua zi. Ei bine și aceste zile petrecute izolat de restul lumii au trecut greu, mult mai greu decâtașteptam...

Poate pentru unii, își petreacă timpul izolat de restul lumii ar însemna o perioadă de meditație, de gândire și de contemplare asupra mai multor aspecte din viața lor.

Pentru mine, zilele astea au însemnat perioada în care m-am putut descărca, și am putut plânge fără ca nimeni audă. Am încercat gândesc la ce s-a întâmplat atunci de fiecare dată când m-am oprit din plâns. Dar ce vezi? Am început iarăși de fiecare, fiecare dată.

Așa practic nu am putut să-mi pun ordine în gânduri... Acolo este în continuare o dezordine de nedescris, cu cioburi de sentimente împrăștiate prin toate gândurile.

În gânduri sau în suflet.

Poate modul în care am reacționat nu a fost cel mai corect... Poate , de fapt nu, sigur că a fost printre cele mai greșite...

Before || <Yoonmin>☆Where stories live. Discover now