3

324 34 2
                                    

Yoongi *P.O.V*

Surprinzător și poate chiar dramatic, dar supa lui Jimin m-a făcut mă simt mult, dar mult mai bine decât orice alte tratamente primite de la Jungkook. Parcă el îmi încălzește viața, inima. La fel ca soarele, dar un pic mai mult. Dar el e doar un prieten bun. Și e un idol, nu ar putea îmi fie mai mult....

Aseară am ascultat ultima sa melodie, e foarte frumoasă...《Promise》Și cred că Jimin ar trebui își asculte sfatul, ca el fie propria sa lumină, și propriul său întuneric, ca nimeni nu îl mai poată răni.

《btw, ador melodia aia.. I want you to be your light/ You should be your light... Now, promise me....

În exterior, Jimin îmi pare a fi dur, nepăsător poate. Dar știu că înăuntrul său, este o persoană care iubește, sensibilă, și plină de sentimente. Cum știu? Simt. Deși îl cunosc de o lună, acele zile cât a stat cu mine pentru a mă face bine, m-au făcut mă simt mult mai apropiat de el..

Autoarea *P.O.V*

Tot ceea ce voia Yoongi în acest moment era îl vadă pe Jimin din nou. Se simțea atât de <el însuși> în prezența lui chiar dacă altcineva l-ar întreba și nu ar recunoaște. Yoongi nu știa, chiar nu bănuia ceva ce se întâmplă între ei. Deși cei doi chiar au o chimie deosebită între ei. E genul de chimie care se lasă văzută după foarte mult timp în care cei doi, ei bine, nu au habar ce îi așteaptă... Și când vine momentul.. totul e magic... când magic e puțin spus..

Dar acest gen de lucruri se lasă greu, dar foarte greu descoperite. Astfel încât, cine știe cât timp va mai dura ca Jimin și Yoongi să se găsească unul pe altul, în acel mod~

Jimin stătea pe canapea, fredonîndu-și melodia, și parcă așteptând ca ceva magic să se întâmple. Și el, la fel ca Yoongi, se gândea la faptul l-a lăsat pe Yugyeom îl distrugă, fiindcă Yugyeom îi era și lumină, și întuneric. Și poate că da, ultimele luni au trecut al naibii de greu pentru Jimin. Și poate că da, Jimin încă plânge.. Și poate că... întotdeauna va avea acele urme lăsate de Yugyeom undeva, păstrate adânc, ascunse.. Și poate că.. așa ar trebui să fie.. Dar măcar Jimin va ști, ca în viitor nu mai facă aceeași greșeală.

Dar în ce a constat greșeala lui? A suferit dintr-un anume motiv, a plâns căci era rănit.. Și a fost rănit de persoana la care ținea cel mai mult.. Greșeala lui a fost de a iubi. A iubit. Jimin a iubit, la naiba. O persoană care nu merită. Una care nu e în stare să aibă sentimente pure față de altcineva decât înșiși persoana. Acum? Acum Jimin știa că nu va mai iubi o persoană care nu îl iubește pur, curat și inocent. Și când va apărea acea persoană, va fi pregătit.

Before || <Yoonmin>☆Where stories live. Discover now