10

198 25 5
                                    

Autoarea *P.O.V*

Jimin...

Yoongi credea visează. Avea impresia că în orice secundă avea se trezească dintr-un vis și avea se întoarcă la realitatea cruntă în care Jimin îl respinge și în care Jimin nu simte la fel.

Deși, până în momentul de față, Yoongi tot nu știe ce e în gândurile lui Jimin, așa că mai bine nu-și facă iluzii, ca nu fie dezamăgit mai apoi. Însă, pe Yoongi îl încânta nespus de mult și faptul că, Jimin venit până la el acasă, ca vorbească, și nu a preferat o facă la telefon. Sau chiar deloc.

A avut curajul facă asta, și-a pus ordine în gânduri și a pornit în fugă spre apartamentul băiatului cu plete argintii, pentru a vorbi cu el. Iar acum, aici, parcă tot curajul său s-a evaporat.

Când l-a văzut pe Yoongi, i s-a rupt inima pentru câteva minute bune. Și-a amintit cum îl lăsase în acea zi, cu ochii în lacrimi, și îi părea nespus de rău. Îl durea durerea lui Yoongi.

Tocmai asta l-a împins să vină până aici, în fața lui Yoongi. Se simțea vinovat, îl durea că l-a ignorat pe Yoongi atâta timp. Și a venit până aici, ca să rezolve totul. Îi era atât de dor de Yoongi, de zâmbetul său gumat, de ochii care îi străluceau de fiecare dată când îl privea...

Jimin era hotărât rezolve totul. Nu știa însă în ce fel. Bineînțeles că voia rezolve totul, dar nu-și găsea cuvintele. Îi era frică nu-l rănească mai tare pe Yoongi.

Pentru că, aparent, Jimin era în stare rănească oamenii, fără să-și dea seama, foarte tare, și uneori aproape iremediabil. Realizând asta, aproape că încremenise. Când a devenit așa? Când s-a schimbat așa brusc? Îi era rușine de el însuși. Nu voia să rănească oamenii la care ține. Ăsta nu era Jimin...

Yoongi însă aștepta cu sufletul la gură vadă ce avea se întâmple. Faptul Jimin venise până acolo, însemna enorm pentru el.

Era un pas înainte. Unul mic, dar cu o însemnătate uriașă pentru ambele suflete aflate la bătaie.

Jimin și-a găsit greu curajul pentru a face acest pas, a căror aparențe pot spună că e nesemnificativ. Și din fericire, lucrurile poate aveau devină bune. Mai bune pentru ambii dintre ei. Și poate că până la urmă, povestea lor va fi una cu final fericit în care, micul pas făcut de Jimin avea fie motivul principal al continuității poveștii.

Before || <Yoonmin>☆Where stories live. Discover now