11

185 22 9
                                    

Autoarea *P.O.V*

Jin și Namjoon se aflau acum acasă la Yoongi, care era foarte fericit fiindcă s-a împăcat cu Jimin. Cei doi încercau afle motivul fericirii excesive a lui Yoongi, dar degeaba. Ambii erau foarte curioși, și aveau toate motivele fie. Nu des se întâmpla Yoongi fie vizibil fericit. De cele mai multe ori nici măcar nu puteai îți dai seama de emoțiile sale.

Oh haideee! insistă Jin iar, tu chiar ai ceva! De multe ori nici nu pot să îmi dau seama de sentimentele tale iar acum zici că ești Taehyung!

-Dacă ai ajuns să fii comparat cu Taehyung chiar că e grav, așa că mai bine ne spui ce ai! completă Namjoon.

Jin și Namjoon nu știau de sentimentele băiatului cu plete argintii, ceea ce i-ar surprinde în mod evident. Yoongi nu știa dacă ar trebui să le spună sau nu, dar un lucru era sigur. Aveau afle mai devreme sau mai târziu, so whatever.

-Jin hyung, Namjoon, vă spun cu o condiție: nu le veți spune celorlalți până când nu consider eu. Clar?

După ce ambii aprobaseră nerăbdători, Yoongi se hotărâse în cele din urmă le povestească totul.

-Deci... știți că eu de obicei spun tot ce am de spus direct, fără să ocolesc subiectul... dar mai am și momente în care subiectul e prea delicat ca să poată fi abordat atât de brusc... motiv pentru care sunt confuz și nu știu cum să spun totul pentru că este un lucru foarte important pentru mine și mi-aș dori ca voi să înțelegeți și--

-Ești îndrăgostit! îl întrerupse Jin.

Yoongi se făcuse roșu în obraji și aprobă ușor, putând însă observe zambetele de pe fețele celor doi, mai ales pe cel a lui Jin, care părea va exploda din minut în minut.

-Știam eu, știam că ceva e în neregulă cu tine! Ia spune, cine e domnișoara? întrebase Jin, apropiindu-se de Yoongi.

-De fapt... nu este nici o "domnișoară", Jin.

Yoongi nu era sigur dacă Jin s-a prins de ce a vrut el spună. Uneori Jin nu putea înțeleagă ceva nici dacă era cel mai simpli lucru de pe pământ.

-Ai... tu... tu chiar, încearcă Jin să-și găsească cuvintele, tu chiar ești îndrăgostit de un băiat...?

-Da, Jin, spune Yoongi simplu, privindu-l în ochi pe cel mai mare.

-Sunt șocat! spune acesta. Chiar sunt foarte surprins, dar n-am de gând să te judec. Până la urmă, uită-te la mine și la Joonie, spune Jin zâmbind dulce. Sunt curios, cine e ghinionistul?

Yoongi zâmbi și își lăsă capul în jos. Nu avea habar cum le-ar putea spune el e îndrăgostit de... Jimin. Marele idol internațional, îndrăgit și ovaționat de milioane de persoane. ÎI era frică că cei doi n-ar putea înțelege sentimentul său. Dar în același timp știa că nici Namjoon și nici Jin nu aveau să-l judece câtuși de puțin, ceea ce i-a mai dat un strop de curaj.

Before || <Yoonmin>☆Where stories live. Discover now