Az a bizonyos új könyv

95 8 6
                                    

Egy Másért!

Szovjetunió visszavonulása rengeteg életet megváltoztatott. Köztük Magyar, Német és Észak Korea életét is.
Magyarországék a számlák tengerében úsznak. Az iskola, és a családi lak csatatérré változik. Magyar vállára pedig egyre több teher nehezedik.
NDK és NSZK egyesül Németországgá. Ki hitte volna, hogy az egykori két ősellenség összejön? Thid Reich és Szovjet, problémás gyermekeikkel élnek együtt. Német a régi iskolájába kerül. Ki is ő? Már maga sem tudja. Mások csak a Náci fiát látják benne, három különböző ország elméje lakozik testében, már maga sem tudja ki is ő igazán.
North Korea annyi év után hazakerül családjához. Testvérei eltávolodtak tőle. A fejében gyűlő démonok egyre jobban ködösítik el elméjét. Életének utolsó reményszikrája egy általa még nem annyira ismert érzés: A Szerelem. Eszt a szerelmet viszont egy olyan személy iránt táplálja, aki felé nagyon nem kéne.

Várható/tervezett megjelenés: Október 1

Kicsit hosszú lett a bővítmény, de ezt még gyakorlom. Annyit még előjáróban: Ez egy sokkal komolyabb könyv, mint a Kilépni Tilos!. Érezhető, hogy eléggé depisek a karakterek, de nem tervezem az egészet búval béleltnek. Azt meglátjuk hogyan sikerül. Ezeket még le fogom írni oda is: Káros szenvedélyek,csúnya beszéd,depresszió mind van a könyvben.

Kilépni Tilos![Nyertes kihirdetve]Where stories live. Discover now