Hetedik nap

63 11 3
                                    

A reggeli gyűlésen egyedül a Korea tesók nem vettek rész, mivel bealudtak. A többiek viszont nagyon is ott voltak. UN elindította a szavazást.

-Magyarország, vagy kicsoda így a végére mégis átállt a gyilkosok csoportjába.-Vádol rögtön Norvégia.

-Ez igaz!-Teszi hozzá Svéd. Kettejük keze lendül a magasba. Az utolsó pillanatban teszi fel a kezét Kanada.

-Rendben,-De UN nem tudja befejezni.

-Nem kell mondani ismerem a protokollt!-Evvel elfárad az irodába. A két északi pedig gyanakodva kezdte el kémlelni Svájcot. A lány nem zavartata magát túl sokáig. Egyszerűen lelépett. Utána Kanada gyanakodva nézte a két északit és ő is elindult.

A Korea tesók délben ébrednek fel. Éhesen kezdik az ebéddel a napot. A cetlin ismét egy feladvány. -Nemsoká már itt a vége, de előtte még keresd meg a ajtót, mi alagsorba vezet. Az alaksorból egyenest az égig menny, onnan már csak egy csúszás és irány az egérút ki vezet.

-Van alagsor?-Teszi fel költői kérdését Észak Korea. Hála égnek nem tartott sokáig megtalálniuk a levezető utat. Egy csapóajtó volt. -El sem hiszem!-Kiállt fel amikor elsőre kinyílik az ajtó.- Semmi rejtvény? Semmi nehezítés? Mi lesz itt, egy nyíl a falon, hogy erre?

-Ne akarj egyszerre túl sokat!-Megindulnak lefelé a vaslétrán. Egy pillanat alatt ragadt be Dél Korea a páncéljával a lejáróba.-Túl nagy vagyok evvel a mezzel!

-Akkor vedd le!-Így is tesz. Otthagyja, gondosan a csapóajtó mellett. Mindketten leérnek az alagsorba. Közösen indulnak megkeresni az ég felé vezető utat. Észre sem veszik a mögöttük lejövő Kanadát. Dél Koreát hátulról lepi meg. Kezét szorosan a szájára szorítja és próbálja csendesen megölni.

-Itt van!-Mondja Észak Korea egy másik létra lábánál. Felnéz és látja az eget. Visszapillant testvérére, aki Kanada szorongat.-Tűnés a testvéremtől!-Kiáltja. Valahogyan sikerül Kanadát lehámoznia ikréről.

-Átkozott!-Szitkozódik az amerikai. A két iker szavak nélkül is érti egymást. Dél megindul a a létrán.

-Tarts ki!-Kiállt testvérének, miközben mászni kezd. Közben a két másik fiú egymást kiiktatva próbál, meg utána menni. Kanada kitépi Észak Korea kezéből a baltáját és egy gyors mozdulattal levágja az egyik kezét. Aztán a másik. Rögtön utána a két lábát is. Megölni nem akarja, ott van még a szökésben lévő másik testvér. Nadrágjába rakja a fegyverét és megindul a létrán. Gyorsan mászik, hogy utolérje a fiatalabbikat.

-Nagyon sietsz valahová!-Mondja Dél Koreának, akinek már sikerül kijutnia a tetőre. Kanada sajogó combbal ér ki utána fél percre, de már csak egy kötélpályán lezúgó fiút látja. Lihegve fújja ki magát.-Nincs valami más út lefelé?-Kérdezi a játékfelügyelőt, aki megrázza a fejét. Vár egy kicsit, aztán megindul lefelé. Észak Korea közben azt ordibálta, hogy Kanada egy gyilkos. Ennek a nagy hangzavarnak egy suhintással vet véget.

Dél Korea nem annyira élvezte a kötélpályát. A végénél lelassult, és megállt. Ott várta egy játékfelügyelő, aki segít neki kikászálódni a biztonsági felszerelésből. Egy ajtó van a kőfalban. Kinyitja és kilép rajta. Kint van. Akkor most nyert? EU tűnik fel a sarkon. Elé lép.

-Ugye tudod, hogy a játék címe ,,Kilépni Tilos!"?-Dél Korea teljesen ledermed. Csak dadogni tud.

-De-de hisz, ez egy feladat volt!-EU csak megvonja a vállát. Dél Koreát ítélete a játékból való kiállítás lett.

Svájc ez közben mindent felrak egy paklira. Szembe megy a két északi országgal. Felkészül a futásra. Miután elhaladt Norvégia mellett a hátába szúrja  a bicskája megmaradt részét, és villámsebességgel kezd el futni a rejtekhelyére. Svéd későn eszmél fel. Már nem fut a lány után. Mit csináljon? Úgy dönt elkéri a mai és holnapi kajáját, és bevonul egy biztonságos helyre. Kevesen vannak. Eddig magabiztos volt, most viszont fél. Talál egy viszonylag biztonságos helyet és letelepszik oda.

A részek egyre rövidebbek, de komolyan rég írtam már 600 szavas fejezetet. Rohamosan fogynak a játékosok, hamarosan befejezem a könyvet és győztest hirdetünk.

Kilépni Tilos![Nyertes kihirdetve]Where stories live. Discover now