Negyedik nap 1/2

79 12 0
                                    

Ez a reggel nem teljesen úgy indult, ahogy szokott. Legalább is a rímes csapatnak nem. Görög és Török felébredt a kürtszóra. Olaszország pedig csak akart. Törökország bezsongott, úgyhogy előbb elindult az aulában. Görög pedig gondolt egyet, ha már tegnap senkit nem iktatott ki. Itália épp a szemét dörzsölte amikor a lány beült az ölébe. (Semmi perverz!) Meglepődőik, de azon még jobban, hogy egy kés nyomódik a mellkasának.

-Most komoly?-Kérdezi pírral az arcán.

-Igen.-Leszáll a fiúról és megindul reggelizni.-Remélem nem vagy éhes!-Hagyja el a helységet. Vidám. Valamiért büszke magára.

-Hol van Italya?-Kérdezi Török.

-Azt mondta mindjárt jön.-Áll neki reggelizni. Utána egy kevéssel esett be Románia.

-Hol van Olaszország?-Jön oda hozzájuk EU, fél hétkor.

-A titkos festményes szobába.-Válaszol suttogva Görög. 10 perc múlva visszatér. A lány végtelen mosolyát pedig egy dolog töri meg.

-Kit szavaznátok ki?-Kérdezi ENSZ.

-Görögországot szavaznám ki!-Emeli fel Magyar a kezét UN kérdése után. A lány arcáról lefagy a mosoly. Mit csinál ez a fiú? Hisz a csapattársa!-Láttam, amit behúz egy "holt" testet egy szobába.

-Ez elég meggyőző!-Emeli fel rögtön a kezét Madagaszkár. Pár kéz még a levegőbe lendül.

-Van valami magyarázatod?-Halad UN a procedúrával.

-Most miért hisztek neki? Én is mondhatnám, hogy láttam Oroszt, ahogy valakit leszúr.-Próbálja rejteni idegességét. Azonban nem bizonyul olyan jó színésznek, mint Madagaszkár.

-De nem láttad!-Mutat a lányra fölényesen Magyar. Elkönyvelte, hogy ezt már megnyeri.

-Olaszország sem érkezett meg.-Mondja Török és arrébb csúszik a lány közeléből. Értetlenül néz csapattársára Görög.

-Románia is lehetett!-Védekezik továbbra is.

-Kötve hiszem!-Mondja Türkiye. Nem mondaná ki hangosan, hogy "Románia nem tudhat a titkos szobáról, annyira meg nem vagy süket hogy ne halld meg!"

-Ki szavaz Greece ellen?- Szakítja el a további társalgás lehetőségét a főbíró. 5 ország nem emeli fel a kezét. Ez azonban a 13 szavazat ellen kevés.-Greece, kérlek fáradj EU után.

A lány duzzogva feláll, de mielőtt kimenne morcosan néz Magyarra. EU-t követve megy be az irodába. Miután az ajtó becsukódott UN szabadon elengedi a többieket. Orosz a mindenkit megelőzve pattan fel a helyéről és figyelmet kér.

-Meghívnék mindenkit egy kis ipiapacsra!-Ezt az ötletet már tegnap este kitalálta. Most kielégítheti adrenalin vágyát. Minél többen jönnek annál jobb.

-Megörültél?-Akad ki Ausztria.-Ez nagyon veszélyes ötlet!

-Pont ez a lényeg!-Mondja Russia.-Kicsit felpörgetné a játékot.-Mohon összedörzsöli a kezeit. Már most élvezi.

-Rám számíthatsz!-Pattan fel izgatottan Magyar. Az északiak összenéznek. Svédország és Norvégia felkelnél.

-Mi is jövünk.-A három másik csapattársukra néznek. Madagaszkár végiggondolja. Milyen jó lehetőség ez a gyilkolászásra. Így hát támogatva a két fiút ő is felkel. A két L betűsnek pedig nincs sok minden veszteni valója.

-Bun pentru mine!-Emeli fel kezét Románia.

-Úgy, hogy mi is megértsük.-Dorgálja meg egy kicsit orosz.

Kilépni Tilos![Nyertes kihirdetve]Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz