Corpse Party: Tortured Souls

164 3 0
                                    

Egyéb címek: Corpse Party: Tortured Souls - Bougyakusareta Tamashii No Jukyou

Műfaj: horror, természetfeletti, misztikus

Kiadási dátum: 2013. július

Korosztály: R - 17+ (erőszak és káromkodás)

Történet:
Kilenc diák gyűlik össze középiskolájában éjjel, hogy elbúcsúzzon egy barátjától. Sok középiskolás diák szokása szerint egyfajta rituálét hajtanak végre számukra, hogy örökké barátok maradjanak, baba formájú apró papír varázsaival.

A diákok azonban nem veszik észre, hogy ezek a varázslatok összekapcsolódtak a Mennyei Vendéglátó Akadémiával (Heavenly Host Academy) - egy általános iskolával, amelyet évekkel ezelőtt gyilkosságok sorozata után pusztítottak el, egy olyan iskolát, amely saját Kisaragi Akadémiájuk alapja alatt nyugszik. Most, amikor egy másik dimenzióban rekedtek a múlt bosszúálló szellemeivel, a diákoknak együtt kell működniük a menekülés érdekében - vagy örökre csatlakozniuk kell az átkozottak szellemeihez.

A misztikus műfaj fanatikusoknak, a gore imádóknak és a horror rajongóknak eljött az ideje, a Corpse Party: Tortured Souls kijózanító pillantást mutat a megváltásra, az áldozatokra és arra, hogy a múlt mindig mögöttünk van, néha kissé túl közel.

Eredete: Visual novel

Stúdió: Asread
(Mirai Nikki, Arifureta, Shuffle stb.)

Hol nézheted:
Indavideo (magyar felirat)

Hossza: 4 rész+OVA

Vélemény: 6,6/10 (151 000 értékelés)

Saját vélemény: 3/10
Mint mondtam, ez nem igazán egy ajánlós könyv, inkább csak bemutatom őket. Szóval itt van ez a "mestermű" és hát ha akarod, akkor megnézheted, de úgy elfogod unni magad a végére, hogy az utolsó résznél fel fogsz kiáltani: "Végre vége van!" (legalábbis nekem így volt). Voltak benne felkavaró jelenetek, de már azon se nagyon lepődtem meg az anime közepénél. Persze ha neked tetszik, akkor szeresd, lehet hogy velem van baj.

Egyébként itt az ideje megköszönnöm a sok megtekintést és vote-ot, meg persze a kommenteket, nekem ez sokat jelent, szóval nagyon szépen köszönöm! Próbálok minél több információt szerezni az animékről, hogy minél jobb bemutatót adjak nektek!

Anime AjánlóWhere stories live. Discover now