Love Stage!!

251 2 0
                                    

Műfaj: romantikus komédia, yaoi (fiú szerelem)

Kiadási dátum: 2014. július

Korosztály: PG-13 (13 vagy több)

Történet:
Sena Izumi egy 18 éves diák, kinek álma az, hogy mangaka (manga író, rajzoló) legyen. Viszont családjában mindenki a szórakoztatóiparban dolgozik: az apja rendező, az anyja színésznő, bátyja, Shougo pedig egy híres bandának az énekese. Az egész család azt szeretné, hogy Izumi is a show-bizniszben dolgozzon, de ez ellen a fiú nagymértékben tiltakozik. Tíz évvel ezelőtt egy reklámban szerepelt lánynak öltöztetve, ahol egy házasságnál a virágcsokrot el kellett kapnia, de ez neki nem ment, félelmében még össze is pisilte magát, így ez egy nagyon rossz emlékként maradt meg neki. De jön egy kis bökkenő: a reklám készítői akarnak egy ugyan olyan reklámot, viszont most a két gyerek, akik elkapták a csokrot házasodnak össze.
Ryouma, a régi reklámban lévő gyerek nagy örömmel fogadja el az ajánlatot, mivel már 10 éve szerelmes a "lányba", ezért szeretne vele újra találkozni. A felvétel után el is mondja neki, hogy már régóta szereti, mikor rájön, hogy Izumi fiú, és egy egész világ dől össze előtte.
Ryouma viszont az tapasztalja, hogy valamiért még így is szerelmes a főszereplőnkbe, és a kettőjük kalandos kapcsolatát mutatja be az anime.

Eredete: Manga

Stúdió: J.C. Staff
(Toradora, Maid-sama, Food Wars, Saiki K., Angels Of Death stb.)

Hol nézheted:
UraharaShop (magyar felirat, HD)
Indavideo (magyar felirat)

Hossza: 10 rész+ova

Vélemény: 7,3/10 (94 000 értékelés)

Saját vélemény: 7/10
Szerintem egy tök jó történetű yaoi, aranyos, szerethető szereplőkkel. Ez picit keményebb, mint a Super Lovers, de még ezt sem mondom olyan durvának. De igazából én szeretem a durva dolgokat (és tudom, hogy titokban ti is), szóval ez egyáltalán nem zavar.

Anime AjánlóWhere stories live. Discover now