EXO VE TEPKİLERİ: İSTEK TEPKİ

1K 32 97
                                    


JULIET_CBX04 Canım benim cok tesekkur ederım ♥️♥️♥️♥️

Bölüm 1



Biasımız bize aşık biz de ona biz onun için ağlayıp acı çekerken bize açılmak için yanımıza geldiğinde bizi ağlarken görürse tepkisi ;

Baek: (Sana doğru yaklaşıp) Hey! Sana ne oldu neden ağlıyorsun? Diye sorardı. Ve "Sen de yok birşey" diye yanıt verirsin. Ve senin üstüne gelmezdi. Ve "Seninle konuşmak istediğim bir konu vardı? Eğer şu an dinleyemeyeceksen! Daha sonrada konuşabiliriz! Derdi. Ve sen de gözyaşlarını elinin tersiyle silerek" Lütfen söyle! " ısrar ediyorum" derdin. Ve o sana açılırdı. Ve ona hiç bir şey söylemeden dudaklarına yapışırdın....

Kris: Ağlak ve melankolik kızlar tarzım değildir! Aman şu an hiç dert çekemem! Deyip, seninle konuşmayı biraz daha ertelerdi. Ve seni orada tek başına bırakıp giderdi.

Lay: Sana doğru yaklaşırdı. Ve cebinden çıkarttığı mendili çıkartıp sana uzatırdı. Ve "Neden ağlıyorsun? Anlatmak istersen seni dinlerim! Derdi. Ve sende herşeyi anlatırdın. Ve o bunun için kendini suçlardı. Ve keşke seninle konuşmaya daha erken gelseydim! Derdi. Ve sana açılırdı. Ve dudak dudağa gelirdiniz.

Luhan: Başına gelip" Herşeyi biliyorum! Senin beni ne kadar çok sevdiğini ve eğer bana açılırsa benim tarafımdan reddedileceğini düşünüp korktuğunu! Hepsini çok iyi biliyorum! Ve çok şanslısın ki! Bende seni çok seviyorum! Derdi. Ve sana doğru elini uzatıp "Kalk! Haydi gidiyoruz!" derdi.

Yeol: Başkalarının sorunlarıyla uğraşamayacak kadar çok yorgun olduğu için seninle konuşmak için başka bir zamanı kollardı.

Sehun: Sana hiç birsey söylemeden yanına oturur ve senin ağlamanı bitirip sakinleşmeni sabırla beklerdi. Ve sende kafanı kaldırıp ona baktığında "Benden ne istiyorsun?" diye sorardın. Ve o da sana "Ağlamayı ne zaman kesersin diye bekliyorum! Galiba bu bütün günümüzü alacak sanırım! Derdi. Ve ona neden gelsin diye sorardın. Ve" Seninle acilen konuşmamız lazım! " derdi. Ve sende gözyaşlarını elinin tersiyle silip gözlerinin içine bakarak" Evet seni dinliyorum! " derdin. Ve sana hiç birşey söylemeden dudaklarına yapışırdı. Ve sen hiç bir tepki vermeden seni öpmesini beklerdin. Ve senden ayrıldıktan sonra sana açılırdı. Ve sende onun dudaklarına yapışırdın...

Soo: Tam cesaretini toplamış sana doğru gelirken önünü eski kız arkadaşı keserdi. Ve kolundan çekiştirerek Soo'yu senden uzaklaştırırdı.

Suho: Başına gelip "Hayırdır! Seni görenlerde borç batağına batmış o yüzden ağladığını sanacaklar derdi. Ve sen de ona" Hiçte komik değil! Seni le uğraşamayacak kadar bitkinim git başkasıyla uğraş hiç havamda değilim! Derdin.ve o da sana şaka yaptığını ve belki biraz düzelirsin sanmıştım derdi. Ve gözyaşlarını silmen için cebinden mendil yerine yanlışlıkla para çıkartırdı. Ve farkettikten sonra hızlıca cebine koyardı. Ve Ne olduysa unut gitsin artık!  Buraya seni sevdiğimi söylemek için gelmişken lütfen beni bundan caydırma derdi. Ve sende ona açılırdın. Ve Suho elinden tutup seni yerden kaldırırdı ve sana sımsıkı sarılarak "Seni seviyorum" derdi..

EXO VE TEPKILERI 04Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin