EXO VE TEPKILERI 04

2.3K 31 2
                                    

                   EXO Ve Külkedisi

Biz külkedisiyiz ve biasımızda yakışıklı bir prenstir. Bir gün Kral sarayda Prens için bir balo düzenlemeye karar vermiş tüm ülkeye ilan verilmiş ülkedeki tüm evlenme çağındaki genç kızlar Bu olaya davetlidir diye bizim üvey kardeşlerimiz çok güzel giysiler giyip süslenmişler bizler de  onlara isteksiz yardım ediyormuşuz. Üvey annemize dönüp bende baloya geleceğim demişiz fakat üvey kardeşlerimiz bu halinle mi geleceksin baloya demişlerve bizi istememişler. Biz de ağlayarak şöminenin başına gidip beklemisizdir.

O sırada şömineden bir duman yükselmiş ve karşımız da bir peri görmüşüzdür. bu Peri annemizmiş  Külkedisi Ağlama Sen de bu baloya gideceksin demiştir. bana Bahçeden en büyük kabağı Bul Getir demiş ve kediye de bana 7 tane fare yakala demistir Peri balkabağını güzel bir at arabasına çevirip farelerden birini şoför diğerlerini Ata çevirmiştir.

Peki ama ben dans etmeyi Bilmiyorum ki demişizdir. Perimiz hemen bize iki tane parlayan taşlı çok güzel ayakkabı getirmiştir artık sen de dans edebileceksin demiş ve mutlaka prensle dans etmelisin demiştir. ama sakın unutma gece saat 12 olmadan mutlaka eve dönmelisin yoksa her şey eski haline döner demiştir. Anne seni bir daha görebilecek miyim demisizdir. Annemiz merak etme Ben hep senin yanındayım demistir. At arabasına binip baloya gitmisizdir. Salondan içeri girerken Bütün gözler bize çevrilmiştir. üvey annemiz ve kardeşlerimzi bile bizi tanıyamamıstir.

Kral bile işte bu bize yakışır bir genç kız demiş Prens gözlerini bizden alamamıştır ve dans etmisizdir Bizler zamanın nasıl geçtiğini anlamamış ve gözümüz duvardaki saatte takılmış ve  saat 12 olmak üzereymiş. hemen Prensi bırakarak koşmaya başlamışızdir ve merdivenlerde ayakkabımızın bir tanesi ayağımızdan çıkar ve vaktimiz o kadar az kalmıştır ki o ayakkabıyı dönüp alamamışızdır bile Prens peşimizden koşmuş ama yetişememiş yerde Duran ayakkabı görmüş bu ayakkabıyı almış ve bakın ne yapmış!!

(Biliyorum konu başlığı çok uzun oldu bunun için kusura bakmayın. Sizler için hem farklı hem de eglenceli birşeyler olsun istedim. Umarım memnun kalırsınız... EXO lu masallar çok yakında sizlerle olacak)

EXO VE TEPKILERI 04Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin