İSTEK: KRİS İLE HAYAL ET (SMUT)

923 27 26
                                    


Bu hikaye Smuttur! Sevmeyen okumasın! Ve lütfen yazana saygı gösterirseniz sevinirim!!

Uzun zamandan beri ilk defa smut yazıyorum ve yazarken tereddüt ettim. Ve çok gerildim.. Fazlasıyla utandım. Kusura bakmayın!!!

selma_nur_1903 kuzucuğumun  isteğidir. ❤️❤️❤️ Umarım beğenirsiniz...

Onunla en son 1 hafta önce görmüştüm. Sahi birbirimizin numarasını almamıştık bile! O an aklımıza gelmedi ya da benimle ilgilenmiyordu. Eğer hoşuna gitmiş olsaydım numaramı isterdi.. Baksana beni evime kadar getirme nezaketinde bulunarak kapıma kadar gelip bıraktı ve evimin içine girene kadarda gitmemiş ve beni beklemişti. Adresimi biliyor ama neden gelmiyordu. Ya da ben kendi kendimi avutuyorum. Saçmalama artık kızım! Bir ona bak istediği herşeye sahip ben ise at sonuna kiramı denkleştirmek birikim yapıcam diye canım çıkıyor. Anla artık o sana asla bakmaz! Boş hayaller kurmaktan vazgeç ve önüne bakmaya devam et!
Gazetedeki işaretlediğim her ilan sahipleri ile görüşmüştüm ve hiç biri beni işe almak istemedi. Yanlız tek bir şansım kalmıştı son işaretlediğim bir yer! Bugün öğleden sonra o şirketle görüşmeye gideceğim. Hazırlanıp evden çıkıp ve kapımı kilitledikten sonra arkamı döndüğümde kaldırımın köşesine park edilmiş güneşin vurmasıyla gözümü alacak derecede parlak simsiyah mustang marka bir araba duruyordu ve arabadan inen Kristi. Benim için gelmişti... Çok heyecanlanmıştım. Ama ona belli etmemeye çalışıyordum.

Kris: Selam! Tünaydın bir yere mi gidiyorsun!?

Sen: Elimi kaldırıp selam vererek günaydın! Evet! İş görüşmesine...

Kris: Demek iş görüşmesine! Ben de şirkete geçicektim! Geçerken seni de bırakabilirim eğer istersen?

Sen: Çok teşekkür ederim. Size yeterince zahmet verdim zaten. Kendim gidebilirim..

Kris: Aslında benimle gelirseçok sevinirim. Seninle konuşmak istediğim bir şeyler var. Arabaya biner misin? Lütfen!

Sen: Allah Allah! Benimle ne konuşmak isteyebilirdi ki! Meraktan ölüyordum. Peki! Tamam...

Kris : Hangi şirketle görüşeceksin?

Sen: Elle ile bir görüşmem var! Dergide moda editörü ve blog yazarı aranıyormuş. Tam da bana göre bir iş! Neden olmasın dedim! Ve görüşmeye de çağrıldım. Bu şansındeğerlendirmek istiyorum..

Kris : Demek modayla ilgileniyoruz. Baya havalı bir iş. Tesadüfe bakar mısın! Benim de o civarlar da bir işim vardı! İyi denk geldi...

Sen: Güzel..  Benimle  ne konuşacaktın!

Kris : Ben önce senden özür dilemek istiyorum. Şirkette çıkan bazı sorunlardan dolayı ne numaranı isteyebildim nede kapına gelip senden bir özür dileyebildim. O gün yanına gelip seni görmeyi çok istedim ama işlerim yüzünden ülke dışına çıkmak zorunda kaldım. Ve bugün uçağımdan iner inmez sana koştum. Ve şansımı deneyerek kapına geldim ve  belki gitmişsindir seni evinde bulamayacağımı ya da benimle konuşmak istemezsin diye düşünmüştüm.  Ama çok şanslıymışım ki seni buldum... Çok teşekkür ederim...

Sen: Yani sırf bana açıklama yapmak için tüm işini bırakıp kapıma kadar geldin. Bu demek oluyor ki! Sen beni önemsiyorsun? Açıkçası ben de tam tersini düşünüyordum. Beni umursamadığını ve benimle işin olmaz sanıyordum.. Çok şaşırdım..

Kris: Sen umursanmayacak bir kadın değilsin! Senin bu güzelliğini göremeyen insan kördür. O kadar güzel ve bir o kadar da çekicisin ki! Seni düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum! Hep aklımdasın! Sanırım ben sana aşık oldum. Seni utandırdıysam Affet beni!

EXO VE TEPKILERI 04Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin