EXO VE TEPKİLERİ İSTEK TEPKİ

1.4K 26 33
                                    


Sennysuh sen cansın ya❤️❤️❤️ çok teşekkür ederim

  Tepkimiz bu gördüğünüz kıyafetle alakalı olacaktır. Kemerlerinizi sıkı bağlayın 😄😄😄

Yanlız belirtmek istiyorum bu tepkiyi bölümler halinde paylaşacağım iyi okumalar☺️❤️❤️


Biz bir davete katılacağızdır biasımız olmadan ona bundan daha önce bahsetmeyiz ve üstüne üstlük açık saçık elbise giyersek biasımız hayırdır bu kılıkla nereye der ve bizde sanane dersek tepkisi;

Kris: Sanane ne demek ya? Senin aklın başında mı!

Sen: Benim aklım gayet başımda! Haydi oyalama beni geç kalacağım!

Kris: Afedersin ama nereye?

Sen: Sana ne! Dedim ya! Daha ne sorup duruyorsun!

Kris : Eliyle kapıyı gösterip! Tamam ozaman kapı orada gidebilirsin! Ha şunu da söyleyeyim de o kapıdan çıktıktan sonra bu eve bir daha adımını aramazsın! Derdi. Ve sende gitmekten vazgeçip odana çıkar yatar uyurdun...

Baek: Sanane mi! Hem bu kılıkla işe çıkıyor gibi duruyorsun ve üstüne bu seni ilgilendirmez diyorsun? Sana ne oluyor kızım!

Sen: Düzgün konuş benimle! Böyle giyinmekle hayat kadını olunmaz anladın mı beni! Şimdi müsadenle gideceğim!

Baek: Demek gideceksin ve ben yokum! Haber vermek yok! Nereye gittiğini söylemek de yok! Ama afedersin nereden geliyor bu rahatlık!

Sen: Seni ilgilendirmez!!

Baek: Siktir git! Bir daha da gelme derdi ve sen haddini aştığının farkına varırdın ve boynuna atlayıp özür dilerim biraz seni kıskandırmak istemiştim derdin. Ve baekin bu kızgınlığı bir süre geçmeyecektir.

Sehun: Senin ateşin falan mı? Var diye elinin tersiyle alnına dayayıp kontrol ederdi. Ve normal gözüküyor ama senin kafanın içi normal değil! Sanane de ne??? Deli misin???

Sen: Offf Sehunie makyajımı bozacaksın! Bir çekil şuradan!!

Sehun: Demek makyajını bozdum ha derdi! Mutfaktan gidip bir bardak soğuk su alıp yanına gelirdi ve bardağın tümünü yüzüne boşaltırdı! Ve al işte şimdi oldu! Git haydi şimdi nereye gidiyorsan! Derdi. Ve sen makyajın bozulmuş üstün başın mahvolduğu için gidemezsin ve kendini temizlemek için odana çıkardın ve Sehun arkandan bakıp sırıtırdı!!

Suho: Sen ne dediğinin farkında mısın? Hanımefendi! Bu üzerinde ki elbise, elinde tuttuğun çanta ve kullandığın her ne varsa onlar benim paramla alındı sana hatırlatırım! Şimdi karşıma geçmiş benim paramla bana ahkam kesemezsin?! Ha artık benden hoşlanmıyorsan! Gidelirsin bu kadar kolay der ve seni çok pis bozardı ve

Sen: Elinde ki çantayı yüzüne fırlatır ve etraftaki eşyaları devirmeye başlarsın ve demek hepsi senin paran sayesinde oldu! Demek ben seni paran için seviyorum ha! Al bak bunların da yenisini alırsın artık çok paran varya! Paranı da sevgini de al bir tarafına sok der ve onu terkederdin.!
Ama o senin peşinden koşarak sana yetişirdi ve hay aksi yağmur yağmaya başlardı ve o arkandan sana yetişip kolundan tutarak kendine doğru çekip durmanı sağladı. Ve o yağmurun altında sırılsıklam olurdunuz ve sen dizlerinin üzerine çöküp ağlardın ve " bırak beni" derdin ve O "Sen öyle deyince kendime hakim olamadım dememem gerekti! Hatalıyım özür dilerim ne olur affet beni derdi ve boynuna atlar affederdin!

Devamı var.....



EXO VE TEPKILERI 04Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin