EXO VE TEPKİLERİ: İSTEK TEPKİ

988 23 11
                                    


exowe12 kardeşimin isteğidir. Çok teşekkür ederim ❤️❤️❤️

Bölüm 1;

BİLGİLENDİRME!! (Şamanizm ilkel kavimlerde görülen, ruhlarla insanlar arasında aracılık yaptığı ve hastaları iyileştirme gücüne sahip olduğu kabul edilen Şamanlar çevresinde yoğunlaşan inanç sistemidir. Ata ruhlarına ve doğa varlıklarına tapınmaya dayanan eski bir Asya dinidir.)


Biz zihinsel olarak engelliyiz ama 1550 yıllarda yaşadığımız için bizim içimize kötü ruh girdiği düşünülürdü. Ve bizi tedavi etsin diye biasımıza verirlerdi. Biasımız şamanizm dinine (bağlıdır) inanıyor ve o dine göre bize türlü türlü işkenceler yaparak  tedavi etmeye çalışıyor ama biz tedavi olmayınca bize acıyor ve zamanla bize aşık oluyor. Tepkisi ;

(Şaman, hastalığı musallat eden kötü ruhu yalnız ağzına alıp tükürmekle uzaklaştırabilir. Hiçbir şekilde kötü ruh, Şamanın ağzından geçip bedenine girmemelidir. Aksi takdirde Şamanın kendisi hasta olur.)
Yeol: Emme yöntemini uygulardı. Ve beynine dişlerini geçirip içindeki kötü ruhu vakumlayarak dışarı çıkarmaya çalışırdı. Fakat sezdiği ve hissettiği bir ruha rastlayamazdı. Ve senin onluk değil doktorluk bir tedavin olduğu kanısına varırdı. Ve sana aşık olduğu içinde seni yanlız bırakmak istemezdi. Ve bakımına kadar o ilgilenirdi...

(Titreşim ve ısı ile vücudun hasta olduğunu bilmek, Şamanlara mahsus bir tedavi sistemidir.Şamanın başı öne doğru eğilmiş, gözleri yarı kapalı, saçları vahşi hayvan tüyü gibi dağılmış ve terlemiş yüzüne yayılmıştır, ağzı korkunç bir şekilde bükülmüştür, tükürüğü çenesinden aşağı akar, sık sık ağzı köpüklenir. Şaman, bu hali ile odanın ortasında ileri-geri hareket eder. Davulu, yalnız kendini coşturacak çılgınca bir şekilde döverler.)

Kai: O bu yöntemi kullanarak odanın içinde deli gibi bir ileri bir geri giderek dans ederdi. Ve kötü ruhları çağırarak içinden çıkıp kara bulutların arasına dağılmasını emrederdi. Ama senden çıkan ne bir ruh ne de bir tepki görürdü. Ve istediği gibi sonuç alamayınca senin kötü ruha bürünmediğini ve başka bir hastalığın olduğunu anlardı.. Ve seni tedavi etmesi için başka şifacı arkadaşlarını bulup getirirdi. Ve gelenlerin hepsi beyninin içinde bir sıkıntı olduğunu söylerdi. Ve Kai sen ister sakat ol ister bir kör onun umurunda olan tek şey sensindir. Ve aşk nedir bilmediğin için o da sana ne kadar anlatırsa anlatsın anlayamacağın için aşkınızı kalbine gömerdi. Ve sen ölene dek senin tüm ihtiyaçlarını karşılar ve yanında olurdu..

(O şıngırtılı kostümünü titretir ve yavaş yavaş bu durumu ile deli bir adam görüntüsü sergiler, sesi ve hareketleri ile bir sarhoşu andırır, Onun inen ve kalkan çılgınlığı bir dalgayı anımsatır. Bazen o, davulunu başı üzerine kaldırarak ciddiyetli ve sakin sesle dua-şarkı söyler, ruhları çağırır. Sonunda Şaman, bütün isteklerini bilmiş ve bulmuş olur.)
Sehun: Fakat hiç bir yanıt bulamayınca sen de farklı birşeyin var olduğunu ama bulamadığını hissederdi. Ve O dans ederken senin nasıl eğlendiğini görürdü. Ve senin arada sırada neşelenmen için o köstümleri giyip karşında deliler gibi dans ederdi...

DEVAMI GELECEK.....

EXO VE TEPKILERI 04Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin