16.

20 2 0
                                    

"Hey, waar was je?" vraagt Jeffrey gelijk wanneer ik de slaapzaal binnenkom.

"Ik was even met Eleanor een rondje lopen. Sorry dat ik het niet gezegd heb." lieg ik snel.

"Geeft niet hoor, ik was gewoon benieuwd." glimlacht Jeffrey en hij kijkt weer naar de aantekeningen op zijn bed. Ik loop langs hem en haal mijn exemplaar van Pride in Prejudice uit mijn hutkoffer. Daarna plof ik neer op bed en sla ik het boek open.

Mijn ogen gaan over de vele letters heen, terwijl mijn gedachtes niet weg kunnen komen bij het prachtige gezicht van Kylo. Telkens flitsen er willekeurige herinneringen van vandaag door mijn hoofd. Wanneer de trotse grinnik na zijn seksuele grap langskomt, glimlach ik breed en leg ik even mijn boek weg. Ik kan me gewoon niet focussen als hij in mijn hoofd zit.

Ik druk mijn handpalmen op mijn oogleden, maar het helpt niks. Nadat ik mijn hoofd onder mijn kussen heb gestopt, leg ik hem er weer op en pak ik mijn telefoon erbij.

*Hey, hoe gaat het?* stuur ik naar Kylo.

Zoals gewoonlijk stuurt Kylo vrijwel gelijk daarna een antwoord terug.

*Prima. Een beetje nagenieten van je.*

*Ow. Niet op die manier toch? ;)*

*Oeh. Mevrouw heeft ballen gekregen! Ik had het niet eens door hoe dat kon klinken tot jij het zei. Maar nee. Natuurlijk niet op die manier. :)*

*XD*

Mijn vingers glijden over het toetsenbord en ik kan mezelf nog net tegenhouden voordat ik op het verzendknopje druk. Met open mond staar ik naar de tekst die ik wilde versturen.

"Love you, Kylo." heb ik getypt zonder dat ik door had wat ik deed. Snel druk ik een paar keer op backspace totdat het uiteindelijk weg is.

O shit. Ik wilde net tegen Kylo zeggen dat ik van hem houd. What the fuck.

*Slaap lekker <3* verschijnt er op mijn scherm.

*Jij ook <3* stuur ik terug voordat ik mijn telefoon wegleg. Ik trek mijn dekens over me heen en sluit mijn ogen.


.~.


*Hey, goedemorgen. Wil je vandaag misschien weer wat doen?* lees ik de volgende ochtend terwijl ik naar de Great Hall loop. Jeffrey en zijn vrienden zijn al naar de Great Hall gegaan, nadat ik ze verteld had dat ze konden gaan aangezien ik nog moest aankleden. Dat was aan de ene kant ook wel fijn, want ze zijn goede vrienden van me, maar aankleden doe ik nog steeds het liefst gewoon in mijn eentje.

*Ja, leuk. Ik ben om drie uur uit.* stuur ik terug en ik stop mijn telefoon in mijn broekzak.

Wanneer ik bij Jeffrey en de rest aankom, begroeten ze me en ga ik naast Jeffrey zitten. Ik schep zoals gewoonlijk wat scrambled eggs op en Jeffrey vertelt me over zijn broer Samuel die afgelopen weekend een konijn heeft doodgereden. Ik luister aandachtig en lach een paar keer, tot uiteindelijk de bel gaat en we allemaal naar de les lopen.

Onze eerste les is Flying Class, dus zie ik Kylo nog niet. Pas bij de laatste les voor de lunch, Herbology, zie ik hem weer tegen de plantenbakken aan leunen. Hij kijkt op en ik wil naar hem toe rennen en hem zoenen, maar houd me met enorm veel tegenzin tegen. Wanneer zijn blik de mijne kruist, kan ik zweren dat ik zijn ogen zie glinsteren en zijn mondhoeken even omhoog zie krullen. Maar Sadie Lam loopt voor hem langs en verpest het magische moment. Ze gaat naast hem zitten en glimlacht naar hem. Kylo kijkt echter de andere kant op wat Sadie een reden geeft om op te schuiven en haar knie tegen die van Kylo te drukken. Ik bal mijn handen tot vuisten en storm op de twee af, maar voordat ik ben hen ben, staat Kylo op waardoor ik plots stop met lopen. Kylo's blik gaat even naar mij, maar dan draait hij zich om naar Sadie en zegt hij iets tegen haar wat ik niet kan verstaan.

WAY TOO MANY DRAMAWhere stories live. Discover now