CORA- Davetsiz Misafir

930 22 2
                                    

Merhaba arkadaşlar!
Hepinizin bildiği gibi Güneş Gözlüğü eskiden yazmaya başladığım bir öyküydü ve benim için çok özel bir yeri var.
Son zamanlarda kendimi daha çok geliştirmeye çabalıyor, daha profesyonel şeyler yazmak için uğraşıyordum. Bildiğiniz üzere ilk yazı çalışmam Güneş Gözlüğü olsa da ilk yayınladığım yazılar Heygirl forumunda kendi hayatımı konu alan yazılarımdı.
Daha sonra öneriler üzerine Wattpad'e üye oldum ve temellerini henüz 12 yaşındayken atmaya başladığım hikayem Güneş Gözlüğü'nü restore edip yazmaya koyuldum.
Şu anda 17 yaşındayım ve seneye yetişkin olacağım. Bu çok heyecan verici! Ama bu kadar zamanında bu kadar çabuk geçmesi ürkütücü...
Güneş gözlüğü daha çok 13-17 yaş arasına hitap eden bir hikaye. Ancak şu anda tam gençlikten "genç yetişkinlik" dönemine geçmiş olduğum için artık yetişkinlere de hitap eden bir çalışmam bulunsun istedim. Bu yüzden yazmaya koyuldum. Ve böylece ortaya CORA: Davetsiz Misafir çıktı!
Kitap Fantastik- Aksiyon- Romantik- Gerilim içerecek ve umuyorum ki 16 yaş ve üstü insanlar yani hedef kitlem okumaktan zevk alacak!
Sizi unutacak mıyım? KOSKOCA BIR HAYIR ARKADAŞLAR. GÜNEŞ GÖZLÜĞÜ'nün yeni bölümü yazılılarım biter bitmez okurlarla buluşacak.
16 yaş ve üstü arkadaşlar, umarım hikayemi beğenirsiniz. Neden 16 yaş ve üstü diyorum? Çünkü;
- kitap fantastik bir dünyada geçiyor ve okurken korkulabilecek türden yaralanmala, işkence, şiddet var.
- kahramanlarımız yetişkin insanlar, bu yüzden kitabı yazarken araya ufak dozajda cinsel sahne sıkıştırmak zorunda kalabilirim, gerçekçi olması açısından. Her ne kadar oldukça az olacak olsa da ben bunu 12- 13 yaşında kızların okumasını pek doğru bulmuyorum.
- edebi nitelik de taşımasını umduğum bir eser. Ortaokullu gençlerimiz henüz edebiyat görmediği için vermek istediğim mesajı anlayamamakla birlikte yanlış mesajlar da çıkartabilirler.
Söyleyeceklerim bu kadar, iyi akşamlar dilerim!

Güneş GözlüğüWhere stories live. Discover now